"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**
Raspunsuri - Pagina 15

Gianina34 spune:
ela - La multi ani! mamico
care a fost surpriza sotului?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 floric - vai de sufletelui lui rareselu mic; trimitem virtual un pupic de la micsunica-balerina ca sa-i treaca de tot supararea ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 10 luni |

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Na, pe asta cu norocul n-o stiam ![]() Alexandra nu a plans decat dupa ce a inghitit apa la scufundarea in cazan ![]() |
Pe Adela nu a scufundat-o, avem un popic super. Adela a plans un pic doar cand i-a taiat din perishor.

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Pisik06 spune:
GIANINA, intoarcem pupicul de o mie de ori. Nu te-am uitat cu jucaria, dar nu am mai prins inculpata jucandu-se cu ea, cred ca pana la urma ii fac o poza asa, ca in vitrina si ti-o arat.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente

denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Noi avem si noroc ca la faza cu traditiile, pt ca, chiar nu are cine sa ne impuie capul cu respectarea lor ![]() Unde e familie numeroasa cu multi priceputi si cu influenta in luarea deciziilor, e mai complicat ![]() |
Da, asa si la noi. Mai au e socrii cate o idee, dar oricum nu ne luam dupa ei... asa ca isi mai scutesc si ei din efort.. si ne lasa in pace.

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Pisik06 spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Din pacate am gustat din plin binefacerile acestor rituri, de care recunosc ca am fost tentata (am mai si cedat tentatiei cateodata) ![]() |
ANA

De ce imi este insa rusine este ca de atunci nu am mai tinut nici post , decat rar si nici biserica nu am mai frecventat-o atat de des

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente

gigelica20 spune:
La multi ani pentru Ela...
...
si iata urarile pentru ghioceii inzapeziti de azi:Andrada Teona
Bogdan
Felicitari mamicilor Adirys si PetraTudor
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Nikoleta20 spune:
pisik,vad k vb de jucarie?este vb despre winnie acela?ca un leganel...sau ma rog...ca un taur de rodeo?
caci eu de ala vreau sa te intreb,caci am vazut k ai pus-o pe bianca in el...sta bine?adica poate sta singura in el,fara sa o tii tu?eu am vrut sa ii iau lui mario,numai k cei de la carrefour nu m-au lasat sa il desfac sa vad dk are vre-un sistem ceva dde centuri ceva..sa il tina
...iar pe cutie nu arata sa aibe...
asa k ,te rog spune si mie,poate fi prins cu centuri,sau sta el singur...(asta daca sta si nu se da cu cracii in sus
)
mersi

gigelica20 spune:
Am si eu o veste pentru Olishka, Pisik06, PetraTudor si denisamada...ca pe Novus nu o va surprinde (ba ii multumesc pentru ca a pastrat secretul) si pentru celelalte fete pe care nu le mai stiu ....
stati departe de piscina....caci va voi stropi cu apa...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

iuca spune:
Am vizitat plantatiile si:
provista 54 monede
veronica 1 spec in recoltare
m-monique 36 monede
inestimeea 38 monede
pisigri 60 monede
elaa 62 monede
dyana 1 spec in recoltare
mireal 35 monede