"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**
Raspunsuri - Pagina 13
Pisik06 spune:
Neatza!
Cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI ELA!Sa fii sanatoasa, fericita si cat mai implinita!
LA MULTI ANI!!! ANDRADA TEONA si BOGDAN!
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
pisigri spune:
Ieri a murit cel mai batrinel ciine de la tara. A facut probabil infarct...a papat dimineata, la prinz s-a jucat cu bunica...si pe la 4 nu a mai iesit din cusca... Mara, alintata NasMaro.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Pisik06 spune:
Legat de traditii, am avut ceva "influente" si am ales sa respect ceea ce nu facea niciun rau nimanui.
In privinta religiei, noi avem un preot apropiat de familie, un om cu mult har, un preot cu adevarat. Il cunoastem de peste 10 ani, la bisericuta lui am facut si casatoria si botezul, ba am dus si alti prieteni pt ca au spus ca nu au vazut niciodata o slujba facuta asa, ca lumea, fara repezeala, fara bravada. Asa ca toate chestiile astea care se "fac" la noi au venit firesc. Dupa ce am nascut, la vreo saptaman a venit preotul acasa, ne-a facut o slujba si mie si bebelinei, apoi am fost la biserica intr-o duminica si mi-a citit si molifta, dar nu m-am dus special pt asta, la botez a scufundat-o o singura data, cu f multa grija, aproape nici nu a plans fata, asa ca eu nu am ce sa comentez. Dar recunosc ca daca nu l-as cunoaste nu as mai fi asa intelegatoare. Si eu consider ca 90% din preoti fac doar o meserie si nu o fac deloc cu suflet.
Pozele noastre
anncutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Ieri a murit cel mai batrinel ciine de la tara. A facut probabil infarct...a papat dimineata, la prinz s-a jucat cu bunica...si pe la 4 nu a mai iesit din cusca... Mara, alintata NasMaro. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
imi pare sincer rau
Pisik06 spune:
Offf Pisigri
Avem poze noi
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/6703#
Pozele noastre
doranna spune:
simonapro, multumesc pt urari!!
si sa stiti ca ma bucur ca nu ne-ati uitat de multe ori m-am uitat pe lista de pe prima pagina sa vad daca mai suntem acolo
kea, shasa, simina
nu-mi vine sa cred ca se discuta din nou despre botez nu intamplator eu n-am mai scris din iulie atunci am facut noi botezul iuliei si s-a intamplat ceva care m-a marcat f tare ok, o sa va spun... n-am vazut momentul in care iulia a fost botezata pt ca intre mine si cristelnita era nasa, asa ca am ratat exact acel moment... unic!!!... nu stiu ce s-a intamplat, pur si simplu totul a durat 2 sec iar eu parca eram inlemnita; am plans toata ziua, am stricat petrecerea (noroc ca n-am avut invitati multi, doar familiile noastre si nasii), apoi am plans 1 saptamana aproape fara intrerupere fiind perioada botezurilor, pe forum numai despre asta se discuta
la 2-3 zile dupa botez, intr-o noapte, iulia s-a trezit tipand, o durea burtica, probabil, si a plans/ urlat vreo 2 ore nonstop de nu mai stiam ce sa facem; m-am speriat rau si atunci am realizat ca cel mai important este sa fie ea sanatoasa si faptul ca am ratat eu marea balaceala e o nimica toata
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze
doranna spune:
La multi ani, ANDRADA TEONA si BOGDAN!!!
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze
Ela78 spune:
Multumesc mult Novus, Dyana, Shasa, Pisik, Mireal, Mababei, Magdyi si Simonapro pentru urari! Mi-au mers la inima...
LA MULTI ANI! Andrada Teona, sa cresti mare si sanatoasa. Adirys, mai stii ca vroiam sa ne incuscrim? Intra mai des pe aici si vrem poze mai recente
LA MULTI ANI! Bogdanel, sa cresti mare si sa fii mereu asa nazdravan, sa-i bucuri pe parintii tai
Mariana, mersi mut pentru felicitare! Am citit mai demult povestea nasterii Maiutei Andreea pe prima pagina DC, mi-a placut foarte mult Ayla a luat o pauza de la forumit.
Cat despre traditii si obiceiuri..., eu pana anul trecut nu stiam ce-i ala luatul motului, dar am acceptat tavita cu diverse obiecte ca pe un joc de amuzament. Iar la botez Ianis era deja maricel (3 luni) si popa l-a cufundat prima oara pana la brau, a doua oara pana la umeri si a treia oara un pic varful motului. A decurs totul atat de repede, ca Ianis nici n-a inteles Abia dupa aceea starnit de plansul celorlalti doi bebelusi a inceput si el sa scanceasca
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
anncutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Offf Pisigri Avem poze noi http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/6703# Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
ce frumos bea apitza. Damian al meu abia a descoperit canita cu cioc de vreo 1 luna. si tot ii mai curge din gura