"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

ELA

Iti doresc sa fii mereu vesela si fericita !!!

Si asteptam detalii despre surpriza sotului

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

LA MULTI ANI si de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

..ce drag imi este cand vad ca mai sunt si alte persoane la fel de dedicate obiceiurilor ca si mine ... credeam ca sunt eu de pe alta planeta ... la nunta i-am socat pe toti ca nu am respectat nimic da' nimic doar aruncatul buchetului si asta ca mi-a facut-o solistul formatiei (cu care stabilisem cu o zi inainte ca eu nu dau buchetul)... da' sa stiti ca l-am recuperat... am socat-o pe saraca fata cand m-am dus la ea si am rugat-o sa mi-l dea inapoi ca eu vreau sa-l pastreaz .... norocul meu ca nu s-a suparat si mi-a povestit ca mai are acasa vreo 3... La botez am negociat cu popa si a facut slujba cea mai scurta si nici nu a bagat-o cu capul sub apa.

Am dat o tura pe plantatii insa am uitat sa notez ce si cui. De data asta insa am obtinut sume substantiale...

Ma duc sa mai citesc din urma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Am pus poze de la 11 luni si trei filmulete, LA SEMNATURA, iar acum incarc pozele de ieri de la mot si torturile mele(creatie proprie), asta ca sa ma laud si eu cu ce stiu sa fac cel mai bine.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 8+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Ce frumos sta pe picioruseIar aia cativa pasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna

BUNA!
n-am mai intrat de multa vreme, sau mai bine n-am mai scris de cateva luni bune (cred ca de prin vara), dar de citit va mai citesc din cand in cand (si ma si uit la poze);
am vazut ca bebeii vostri sunt toti mari si frumosi!!! sa va traiasca!!! ghioceii nostri fac zilele astea anul!! e incredibil cum a trecut timpul de repede sper ca sunteti toate sanatoase si bebeii sanatosi!
va multumesc si pentru urarile de ieri, de ziua mea
cateodata as vrea sa va scriu, dar, desi sunteti foarte prietenoase, ma simt oarecum ciudat... ma gandesc ca nu-si aminteste nimeni de mine si n-o sa ma bage nimeni in seama, asa ca renunt
daca vreti s-o vedeti pe iulia cum a crescut si cat de simpatica este, puteti intra in albumul meu de la semnatura
toate cele bune!
doranna

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Dorannabine ca ai mai intrat pe la noi. Sper sa devina un obicei. Eu imi amintesc sigur de tineIulia este tare frumoasa. Imi plac ochisorii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Sa vedeti ce ma framanta pe mine: v-am zis ce fericita era Sophiphi cand il vedea pe Manole, ce se mai tinea dupa el, ce chiuia etc; de cand zace bietul ca un schelet in scutec Sophiphi nu mai rade cand il vede! Intai am crezut ca e o intamplare, dar nu, de cate ori o duc in brate sa-l vada nu mai rade, nu chiuie, nu zambeste, nu intinde bratele cum facea mai demult, numa face ochii mari si se uita serioasa. Oare bebelusii simt asemenea chestii?! Adica stie ca-i bolnav, ca nu-i in regula cu el?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni

Ilinca, BBii sint inca la faza instinctuala, sensibili la tot ce tine de instinct. Sophiphi stie ce e cu Manole, chiar mai bine ca oricine

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

gata. Poze cu Rares Plangacios la motz

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Vad ca s-a lasat cu distractie, nu gluma...... Am vazut si flacaul frumos cu camasa si vestuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Acum un cadou pt toate fetele cu ocazia zilei de 8 martie. Scrieti-va numele cu majuscule si apoi da-ti click. Distractie placuta!!!

http://callhim.virtbox.ru/

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 8+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..am patit-o cu Tudor..a racit destul de rau..aduca v-am zis k joi a avut febra..i-a trecut abia in 3 zile de tot de tot..dar apoi n-a mai vrut sa pape..si avea crise de plans..a coincis boala si cu iesirea celui de-al 8-lea dintisor..acum este bine..a papat bibe si a adormit in sfarsit..are rosu in gat..fara afte sau altceva..cacuta n-a facut azi, dar nici nu a prea mancat azi..uff..

eu sunt cobza..imi trag nasul si tusesc..stranut in prostie..ma tratez..ni s-a recomandat si noua aerosolul..o sa-l cumparam, dar acum n-avem finante..

vineri Tudor face un anisor si avem rezervare la restaurant..si vreau sa ma consult cu voi ce anume este necesar sa fie pe tava..am inteles ca la baietei nu se rupe turta, ci se taie doar motul..
iar pe tovita nasa vrea sa puna doar cateva obiecte, insa eu vreau sa mai adaug..ce ziceti ca este important..

ea pune asa: toate obiectele oricum i le da lui
aur si argint(cred ca bratara sau pandantiv ceva) -banuiesc ca astea sunt podoabe,semnifica cochetarie
euro si lei- prosperitate
pieptene- ingrijire
carte- intelepciune
creion,pix- desteptaciune
icoana- credinta

eu as vrea sa mai ie pe tava:
seringa sau bisturiu- medic
o inimioara- dragoste
o unelta tip ciocan- indemanare
mingiuta-sportiv
verigheta-familie

ce ziceti? e bine ce am scrie? voi ce mai aveti de adaugat?

si nasol tare cu raceala asta..sper sa fiti toate sanatoase k n-am apucat sa citesc din urma..

la multi ani tuturor mamicilor, femeilor, d-soarelor, fetelor, bebeluselor..si sarbatoritilor!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

ANDRADA TEONA

cuscra ADIRYS

Mergi la inceput

BOGDAN

PETRA un buchet de pentru tine si muuuulti

Mergi la inceput