Dovlecei de septembrie-octombrie2009*105*LMAmamici
Raspunsuri - Pagina 18
santorini spune:
Hello, am revenit!
Uka pupam pe Carinuta sa nu mai fie maraita si sa doarma. Eu cred ca e suparata pt ca a vazut ca ninge iar
Raluk sa va fie de folos jumperul! Da ce numai Uka sa vada pozele? Vreau si eu, dar nu am cont pe nici pe Hi5 si nici pe facebook!
Croco e o scumpa Ama! pt urari!
Fetelor voi ati vazut testul ala cu maimuta interioara? Pe mine ma bufneste rasul de cate ori intru pe forum si vad reclama!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
Iulika29 spune:
Mĺdĺ ti-am vĺzut frumusata de baiat..e un scumpel, si tu esti o delicatĺ...wow ce cadou fain ai primit!.Imi pare rau ca te-ai certat cu mama ta dar e bine ca v-ati si impĺcat si nu ati tinut supĺrarea pe mai multe zile.
Monikus off mami, vad ca problemutele se tin scai de voi..sa dea domnul sĺ fie totul bine si sĺ scapati odata pt totdeauna de ele.
Alex si al meu azi a avut si are niste mucisori..i-am dat cu ser fiziologic..acum doarme linistit, dupĺ ce a stat cu tat-su toatĺ ziua( ca mĺ-sa se 'distra' in bucatarie) si au ascultat muzicĺ..nu a scos un sunet.Cred ca ii place muzica country ca asa ce veselie era pe el..
Ioanna am vazut si pozele tare frumoase de la zoo..sunteti cu totii niste zĺmbareri si frumosi tare.
selene felicitĺri pt 'BA-BA' dar mai ales pt 'MA-MA'..ce drĺgutĺ tre sa fie..pupĺm dulce printesa
kiki Mĺ bucur ca mai intri din cand in cand la noi, desi cred si eu ca e freu cu 2 bebei.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitĺ de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrĺ
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana La o cas#259; de la #355;ar#259; locuiau 2 so#355;i #351;i cei trei fii ai lor. Într-o diminea#355;#259; so#355;ia se treze#351;te #351;i când se uit#259; pe geam vede singura vac#259; a familiei moart#259; pe câmp. Înebunit#259; de gândul c#259; nu mai are cu ce s#259; î#351;i hr#259;neasc#259; familia, se spânzur#259;. La scurt timp intr#259; so#355;ul în camer#259; #351;i o g#259;se#351;te moart#259;. Într-un moment de disperare, scoate o pu#351;c#259; dintr-un dulap #351;i î#351;i trage un glonte în cap. Fiul cel mare vine de la munc#259; #351;i g#259;sind vaca #351;i p#259;rin#355;ii mor#355;i se hot#259;r#259;#351;te s#259; se înece în râu. Dar când ajunge acolo g#259;se#351;te o siren#259;: -#350;tiu ce s-a întâmplat #351;i ce vrei s#259; faci. Pot s#259; îî înviez pe to#355;i dar trebuie s#259; faci sex cu mine de 5 ori la rând. Dar dac#259; nu m#259; satisfaci, te înec. B#259;iatul accept#259; dar dup#259; 4 partide nu mai poate. Când fiul mijlociu descoper#259; ce s-a întâmplat acas#259;, se duce #351;i el s#259; se înece. La râu g#259;se#351;te sirena, care îî spuse c#259; dac#259; face sex cu ea de 10 ori la rând, totul va reveni la normal. Dup#259; 7 partide s#259;lbatice, b#259;iatul moare înecat de sirena nimfoman#259;. Se treze#351;te #351;i b#259;iatul cel mic: vaca moart#259;, p#259;rin#355;ii mor#355;i, fra#355;ii s#259;i i-ai de unde nu-s a#351;a c#259; se duce #351;i el s#259; se înece. La râu aceea#351;i siren#259;: -Dac#259; faci sex cu mine de 15 ori la rând voi face totul s#259; revin#259; la normal. -Cum? Doar de 15 ori? Mai bine de 20 de ori. -Hmmm, mai bine de 25 zise sirena. -Las#259;, de 30 de ori e cel mai bine, zise el super excitat. -Ok . Dac#259; faci sex de 30 de ori cu mine totul va reveni la normal. St#259; pu#355;in b#259;iatul #351;i se gânde#351;te apoi o întreb#259; pe siren#259;: - Ia stai oleac#259; . De unde #351;tiu eu c#259; dup#259; 30 de partide nu mori #351;i tu cum a murit vaca? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
happy_uka spune:
Ai ma ca e kinki
E porcos asa , de 8 martie , multumim Lucy
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
madalina84 spune:
TECHILA,LUTO e super bancul dar dupa ce stai sa-l descifrezi te doare capu nu iti mai arde de ras
techila spune:
citat din mesajul lui madalina84 TECHILA,LUTO e super bancul dar dupa ce stai sa-l descifrezi te doare capu nu iti mai arde de ras D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
pa fa si mie un rezumat
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
lutoniana spune:
La o casa de la tara locuiau 2 soti si cei trei fii ai lor. Intr-o dimineata
sotia se trezeste si cand se uita pe geam vede singura vaca a familiei
moarta pe camp. Inebunita de gandul ca nu mai are cu ce sa isi hraneasca
familia, se spanzura. La scurt timp intra sotul in camera si o gaseste
moarta. Intr-un moment de disperare, scoate o pusca dintr-un dulap si isi
trage un glonte in cap. Fiul cel mare vine de la munca si gasind vaca si
parintii morti se hotaraste sa se inece in rau. Dar cand ajunge acolo
gaseste o sirena:
-Stiu ce s-a intamplat si ce vrei sa faci. Pot sa ii inviez pe toti dar
trebuie sa faci sex cu mine de 5 ori la rand. Dar daca nu ma satisfaci, te
inec.
Baiatul accepta dar dupa 4 partide nu mai poate.
Cand fiul mijlociu descopera ce s-a intamplat acasa, se duce si el sa se
inece. La rau gaseste sirena, care ii spuse ca daca face sex cu ea de 10 ori
la rand, totul va reveni la normal. Dupa 7 partide salbatice, baiatul moare
anecat de sirena nimfomana.
Se trezeate si baiatul cel mic: vaca moarta, parintii morti, fratii sai i-ai
de unde nu-s asa ca se duce si el sa se inece. La rau aceeasi sirena:
-Daca faci sex cu mine de 15 ori la rand voi face totul sa revina la normal.
-Cum? Doar de 15 ori? Mai bine de 20 de ori.
-Hmmm, mai bine de 25 zise sirena.
-Lasa, de 30 de ori e cel mai bine, zise el super excitat.
-Ok . Daca faci sex de 30 de ori cu mine totul va reveni la normal.
Sta putin baiatul si se gandeste apoi o intreba pe sirena:
- Ia stai oleaca . De unde stiu eu ca dupa 30 de partide nu mori si tu cum a murit vaca?
PS - editez la el de 10 minute
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
am vrut sa va fac sa radeti dupa ce ati plans toata ziua pe melodii lacrimogene dar nu mi-a iesit.....ma duc si eu sa ma inec
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Iulika29 spune:
elle ce faini au iesit! si ai mei au iesit buni tare!nu am facut poze ca ai mĺi sunt mai urĺtei ca si aspect dar buni
iulia imi pare rau pt supĺrĺrile cu tatal tau.Multa sĺnĺtatei mamei tale!..Vĺ doresc multi ani inainte si sĺ fiti sĺnĺtosi cu totii!
Techila ce frumos din partea lui sot ca s-a gandit sĺ te scoatĺ la Iris.Imi plac si mie tare mult..Poate alta data..Ce sĺ ii faci cu vremea chiar nu ai cum sĺ te pui.
Raluk ce m-am distrat cu j-ul tau!..Si eu spuneam sigur JUmĺri
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitĺ de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrĺ
techila spune:
citat din mesajul lui lutoniana La o casa de la tara locuiau 2 soti si cei trei fii ai lor. Intr-o dimineata sotia se trezeste si cand se uita pe geam vede singura vaca a familiei moarta pe camp. Inebunita de gandul ca nu mai are cu ce sa isi hraneasca familia, se spanzura. La scurt timp intra sotul in camera si o gaseste moarta. Intr-un moment de disperare, scoate o pusca dintr-un dulap si isi trage un glonte in cap. Fiul cel mare vine de la munca si gasind vaca si parintii morti se hotaraste sa se inece in rau. Dar cand ajunge acolo gaseste o sirena: -Stiu ce s-a intamplat si ce vrei sa faci. Pot sa ii inviez pe toti dar trebuie sa faci sex cu mine de 5 ori la rand. Dar daca nu ma satisfaci, te inec. Baiatul accepta dar dupa 4 partide nu mai poate. Cand fiul mijlociu descopera ce s-a intamplat acasa, se duce si el sa se inece. La rau gaseste sirena, care ii spuse ca daca face sex cu ea de 10 ori la rand, totul va reveni la normal. Dup#259; 7 partide salbatice, baiatul moare anecat de sirena nimfomana. Se trezeate si baiatul cel mic: vaca moarta, parintii morti, fratii sai i-ai de unde nu-s asa ca se duce si el sa se inece. La rau aceeasi sirena: -Daca faci sex cu mine de 15 ori la rand voi face totul sa revina la normal. -Cum? Doar de 15 ori? Mai bine de 20 de ori. -Hmmm, mai bine de 25 zise sirena. -Lasa, de 30 de ori e cel mai bine, zise el super excitat. -Ok . Daca faci sex de 30 de ori cu mine totul va reveni la normal. Sta putin baiatul si se gandeste apoi o intreba pe sirena: - Ia stai oleaca . De unde stiu eu ca dupa 30 de partide nu mori si tu cum a murit vaca? PS - editez la el de 10 minute Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
luto
nasterea a doua putze