Dovlecei de septembrie-octombrie2009*105*LMAmamici

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

uka poate adoarme acuma si iti zice poezia maine pe la 9... dimineata! cum ar fi?

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Pai ieri asa a dormit, de la 8 seara la 9 dim, doar ca s-a trezit din 2 in 2 ore sa pape.. o nimica toata ...sunt fresh...

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Mai am 13% baterie la tel, mi-a amortit tot corpul and beyond... Nu ajung evident la incarcator, am mana drepata uda de balutze de bebe..si nici pe dl sfark nu l-am bagat la loc ca cine stie cand mai e nevoie.. Sunt cel putin mirifica, da??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

La multi ani, scumpe doamne!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Santo felicitari pentru zilele astea reusite! Ai fost tare cu Iris

Apropo, techila tare as vrea sa rezolvati cumva cu piticii si sa mergeti!

Si Kinga, fetele ziceau ca numai daca papa peste 150 de grame parca nu mai dau laptic, in rest se completeaza cu laptic masa, ca doar el la inceput numai gusta. Nu mai zic varianta citita de mine, ca pana la 1 an nu se inlocuieste complet nici o masa, la toate se da si lapte . Cred ca asta depinde cat e de mancacios puiul.

Iulia imi pare rau de povestea prin care ati trecut si voi... offf, ca parca nu mai poti sa ai incredere in barbati dupa ce auzi asa ceva...

Carina ma bucur ca papa Maria!

Monikus imi pare tare rau de vestile proaste, dar poate isi da seama repede ce problema are, sa rezolvati si sa aveti liniste. Dar ce se banuieste? Tin pumnii! Si la multi ani pentru aniversarea DC!

Selen ce fata cuminte ai . Felicitari pentru "mama"! Super cadou!

Kinga tare frumoase pozici ne-ai pus acolo!

Monique sa stii ca trebuie sa ma gandesc din timp foarte bine cum sa fac cu mancarea. Pana cand merg la servici e simplu, ca voi papa eu cu el. Dar apoi? Daca sta cu bunica pana vin eu de la servici, si bunica lui papa in fata lui snitele si mancare cu rantas si dulciuri din comert? Culmea e ca mami imi face mie separat dupa cum cer, deci stie. Nu e ca unele femei care chiar cred ca mancarea traditionala romaneasca e sanatoasa. Stie, dar e pofticioasa . Si cat de bine le-ar prinde si lor, ca nu sunt sanatosi si nici silueti...

Iulika cum mai e Bruce?

Anamaria oare am zis felicitari pentru dintisor?

Dana de ce ai zis ca in ziua urmatoare dupa marucul de la tine o sa i-l dai copt? Asa e mai bine?

Andra sa va fie de bine sucul de morcovi!

Lali felicitari pentru al doilea dinte! Uau!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Bine ai revenit Santo!! Sa-ti fie de bine iesirea, plimbarea, carutul, hauntze mango... Bravooo!!
Pupa-l pe Andreiu si scuze sotzului pt "turnatorie"...
Eu nu sarbatoresc, am avut o zi ......
Da tot sunt indragostita de fiica-mea.. uite-o cum da din maini si in somn... cred ca si-a facut vreun expresso cand eram io la dush... Prea e in priza gagica...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Raluk si o sa te sui tu in el sa sari in sus si-n jos????? ca maine e ziua barbatului cand Alex va primi altceva, nu??

asteptam sa ne arati si noua cum reactioneaza domnisorul Alex in noul lui gadget

bravo LALI. ne dai si noua din premiu, nu?

Sigur ca da,il impartim toate,numa sa ne spuna ce ne da..
Raluka imparti cu noi jucarelele cu aroma de jumari si eugenii?

Lali Lacra de
Paul-Iulian

www.freewilliamsburg.com/archives/bacon-bra-01.jpg" target="_blank">un sutien pentru fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Raluk si o sa te sui tu in el sa sari in sus si-n jos????? ca maine e ziua barbatului cand Alex va primi altceva, nu??

asteptam sa ne arati si noua cum reactioneaza domnisorul Alex in noul lui gadget

bravo LALI. ne dai si noua din premiu, nu?

Sigur ca da,il impartim toate,numa sa ne spuna ce ne da..
Raluka imparti cu noi jucarelele cu aroma de jumari si eugenii?

Lali Lacra de
Paul-Iulian

www.freewilliamsburg.com/archives/bacon-bra-01.jpg" target="_blank">un sutien pentru fete

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Mai am 13% baterie la tel, mi-a amortit tot corpul and beyond... Nu ajung evident la incarcator, am mana drepata uda de balutze de bebe..si nici pe dl sfark nu l-am bagat la loc ca cine stie cand mai e nevoie.. Sunt cel putin mirifica, da??

absolut!!! Ca noi toate!

Mergi la inceput

Raluk, o sa te intreb ceva, dar te rog sa nu te superi pe mine daca ai mai spus ( doar daca e ca faza cu Luci & the tee ).
So, intrebarea: tu ne-ai aratat poze cu tine mireasa??
Daca le-am sarit te rog iertare, voi stiti ca nu-s asa constiincioasa cum ar trebui si cum as vrea.
Da' cum l-ai cunoscut pe Relu ai zis??

Mergi la inceput