Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(36)
Raspunsuri - Pagina 10
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Raluci,am mentionat doar cele 3 fete care m-au `strigat` in capitolul acesta,imi cer scuze...Iti multumesc si tie ca m-ai strigat,si tuturor celorlalte fete,ale caror nume nu le-am mentionat.S-a intamplat ca si eu sa `strig` unele nume si,cand fetele au aparut,nici macar nu au observat prezenta mea,insa eu nu de asta eram preocupata....in fine,eu nu am vrut sa supar pe nimeni,dar,spunandu-mi parerea,era inevitabil,greseala mea.... |
nu se supara nimeni (s-a mai zis cine se supara e la leapsa), aici nu e vorba de suparare, este vorba ca toate ar trebui sa contribuim sa facem sederea aici cat mai placuta si sa dezbatem lucruri interesante. Dar daca nu propunem discutii interesante......de unde.
si dulcegariile fac parte din viata noastra, trebuie sa faca parte, destul vedem tot felul de nenorociri cu copii bolnavi de tot felul de minuni, avem nevoie de dulcegarii
eu vreau sa intram toate si sa vorbim uite am o propunere......o luam in ordine de sus in jos si propunem pe rand in fiecare zi un subiect, chiar sunt curioasa cate sunt de acord
Poze BUBU
asa creste Bubu
simonette spune:
La multi ani tuturor femeilor de 8 martie! O primavara insorita si liniste sufleteasca va doresc din inima!!!
de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Lumi_Richard spune:
Ramo,si mie mi-e dor de tine si imi pare nespus de rau ca sunteti bolnaviori,in special de Domi....aseara vroiam sa-ti raspund la metode de scadere a febrei,dar ti-a spus Ionela exact aceleasi chestii pe care vroiam sa le spun si eu....
Sper ca Domi sa se faca bine cat mai repede,si tu la fel!
Noi am facut vaccinul alaltaieri si de atunci tot sufera...febra,plansete,agitatie...astazi greva foamei si somn la greu....
Am inceput si diversificarea,dar,daca maine nu isi revine la normal,vom lua o pauza.
In rest,suntem bine....din nou fara tati,dar trece si asta repede!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
raluci_b spune:
mi se pare mie, sau la vaccinul asta de 4 luni au suferit bebei mai mult
Poze BUBU
asa creste Bubu
Lumi_Richard spune:
Raluci,sunt de acord cu tine. Nu stiu daca iti amintesti,dar la o `furtuna` ce se iscase cu ceva timp in urma,am militat `pro dulcegarii` sau chestii lipsite de importanta,care ne fac sa uitam de stres si probleme serioase....
Am ajuns(unele am inceput deja) la unul din cele mai importante momente :diversificarea, altele urmeaza curand....poate mi s-a parut doar mie,dar cred ca se evita dezbaterea acestui subiect,care ar umple `n` capitole! Si,dupa parerea mea,este unul din cele mai `hot` subiecte!
De ce va este teama unora(Raluci,este o intrebare adresata tutoror,nu tie,ok?) sa va expuneti punctul de vederea,parerea voastra referitor la diversificare? Critici? Pai ce ar fi viata fara asa ceva? Greseli? Mai bine gresim in scris,decat cand trecem la practica!
Monis(si nu numai),care intotdeauna a avut postari pertinente,are retineri acum,datorita nevoii folosirii manusilor...Cele care sunt deschise si vor sa stie si alte pareri ar trebui sa discute pe mess sau privat?
Na ca am inceput sa vars tot! Sau aproape tot ...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Raluci,sunt de acord cu tine. Nu stiu daca iti amintesti,dar la o `furtuna` ce se iscase cu ceva timp in urma,am militat `pro dulcegarii` sau chestii lipsite de importanta,care ne fac sa uitam de stres si probleme serioase.... Am ajuns(unele am inceput deja) la unul din cele mai importante momente :diversificarea, altele urmeaza curand....poate mi s-a parut doar mie,dar cred ca se evita dezbaterea acestui subiect,care ar umple `n` capitole! Si,dupa parerea mea,este unul din cele mai `hot` subiecte! De ce va este teama unora(Raluci,este o intrebare adresata tutoror,nu tie,ok?) sa va expuneti punctul de vederea,parerea voastra referitor la diversificare? Critici? Pai ce ar fi viata fara asa ceva? Greseli? Mai bine gresim in scris,decat cand trecem la practica! Monis(si nu numai),care intotdeauna a avut postari pertinente,are retineri acum,datorita nevoii folosirii manusilor...Cele care sunt deschise si vor sa stie si alte pareri ar trebui sa discute pe mess sau privat? Na ca am inceput sa vars tot! Sau aproape tot ... |
cred ca toate ar trebui sa incepa sa "verse", iar tu varsa tot te rog
diversificarea este ceva mega important pt toate, in continuare se posteaza si se strang informatii, ne dam seama ca este asa cum zici si tu subiect super hot, insa ne gandim majoritatea ca mai sunt 2 luni avem timp sa ne dumirim. incet incet vom umple si noi capitole despre acest lucru mai ales atunci cand majoritatea vom trece la diversificare, acum suntem ca in perioada in care nascusera doar cateva
pana nu vom avea toate manusile la gunoi, discutiile vor fi frumos impachetate sa nu cumva sa se supere cineva
Poze BUBU
asa creste Bubu
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Na ca am inceput sa vars tot! Sau aproape tot ... |
baga, baga
ce bine-mi pare ca ai reaparut . cand plecati la tokio?
imi pare rau de reactia de la vaccin, si la noi a fost f trist dupa asta de la 4 luni
eu o sa scriu curand (ca dupoa cum stim, oamenii fac locul ), de fapt imi propun zilnic, dar pur si simplu am fost f obosita si usor deprimaca. dar revin curand cu forte proaspete (da Doamne! )
RamonaC - tinem pumnii sa se faca repede Dominic bine... mie mi-a plans in ziua cu vaccinul si cred f tare cat te doare inima sa-l vezi asa necajit si sa nu stii cum sa-l mai ajuti
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monica_80 spune:
Pentru ca suntem cele care insenineaza zilele barbatilor, desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit, suntem cele care numai cand privim catre copiii nostri, dam lumii mai multa frumusete,suntem cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi ne mai plangem cateodata, o luam de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, sufletul nostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentam... pentru noi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, ...
La multi ani doamnelor!!!!
de scump Maria 13.12.2009
monica_80 spune:
Noi suntem bine, am scapat in sfarsit de cele 5 zile de chin cu lp (chin pt mine - mi s-a parut foarte greu cu biberoanele) si am revenit la lm. prima data cand i-am dat sanul, ziceai ca n-a mancat de cand e ea, iar in noaptea aia a dormit numai cu nasul in tatzi, era disperata sa o simta, se vede ca i-a simtit lipsa.
legat de diversificare, eu zic ca s-a discutat destul de mult pe aici, dar cele care mai avem mult timp pana atunci(noi mai avem 3 luni ), ne luam notite inca, ne documentam ca apoi sa ne formam o parere si sa ne exprimam punctul de vedere.
de scump Maria 13.12.2009
laviniablaga spune:
RamoC, pup Dominicul sa se faca bine! Ce aiurea e cu racelile astea!Felicitari pentru cele 3 steli rosii!
Monisule...astept sa revii cu fortze proaspete...si sa iti expui toate punctele de vedere.
Lumi...nu e vorba de manusi...am mai zis de nu stiu cate ori ca libera exprimare e un drept al nostru si fiecare poate sa spuna ce vrea. Nu iti spun de cate ori au fost zile cand eram foarte putine pe forum si nu aveam cu cine si ce sa povestim....eu bine inteles cu logoreea mea strigam tot catalogul...puneam intrebari si ma bucuram de fiecare data cand intra careva sa imi mai zica cate ceva. Stiu ca majoritatea suntem ocupate si ca bebelusii reprezinta prioritatile noastre, dar mai stiu ca de fiecare data cand cineva a avut o intrebare s-a gasit cineva sa raspunda...insa nu avem de unde sti care ce nelamuriri are, si de aceea cred ca ideal ar fi sa intrebam si sa facem exact ceea ce ai facut si tu, adica sa ne spunem oful...
Mai vroiam sa mai zic ceva...dar ma striga strumful!
A ...mi-am amintit. Raluci, mi-a placut melodia!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE