Gemanutzele in prag de primavara... (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata!
Ce faceti?Ati auzit ca vine PRIMAVARA???Eu ma lupt cu curatenia de Paste,sper sa termin ca m-am saturaaat!

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Adina, wow! Vine sprimavara? Ieri toata ziua si toata noaptea a nins la Brasov. Dupa cum vezi, la mine este iarna mult si bine, fara nici un fel de cod galben!

Iar cu curatenia... ha-ha-ha! Noi facem curatenie generala in fiecare luna (spalat mochete, sters geamuri, in dulapuri, spalat toate husele de pe canapele) si nu-stiu-cum-se-face ca nu se pastreaza! Asa ca marea curatenie de Pasti o lasam cam cu 2-3 zile inainte, nu de alta, dar sa fie mai proaspata!

Azi:

Persoanele din jurul tau ar putea sa nu aiba aceleasi intentii ca tine, asa ca, alege-ti cu atentie anturajul in acest week-end. Vei avea tendinta sa te retragi si sa cauti sa te relaxezi, fara a te gandi la ceva anume. Insa, daca ai pe cineva, e bine sa tii cont si de dorintele partenerului(ei). Altfel, risti sa-ti strici acest sfarsit de saptamana, in care orice interactiune cu banii sau noi contracte va genera amanari.

Azi l-am tunsulit pe Dragos cu masina, nr. 9 (maximul). Arata asa de dragut, a baietel smecher!

Mergi la inceput

Blackgirl- eeee,acum ca stau toate la locul lor,vorbim peste juma'de an cand va merge strunfu in picioare si va mazgali tot.Si la mine a nins,si e alb,dar acum e soare si caldut si incepe sa se topeasca,la TVa zis ca se incalzeste,sper sa fie asa ca eu simt ca intru in depresie cand vad alb.

la toate
POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Buna dimiiiii!(si eu ca Daniele Crudu)
Ce faceti?
Afara e asa de caldut,sigur vine primavara!
O duminica placuta!

la toate
POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Black, pozeeeeee!!! Vreau poze cu Dragos tuns!
Noi am fost ieri la un gratar pe zapada..super! Pun si ceva poze, acum se incarca. Azi ne-am propus sa iesim cu telegondola, sper sa nu bata vantul prea tare...nu de alta, da' or fi ultimele zile cu zapada si la vara parca vad ca zicem ca e prea cald...greu de multumit mai suntem...
Acum ma uit pe geam si vad ca bate vantul cam tare, nu's daca am chef de senzatii tari cu telegondola, totusi...am mai fost eu odata pe vant si o clatina de numa'... Mai bine la cofetarie!

Deci poze de ieri:
http://family.webshots.com/photo/2488421750099413604OeGgaK

Lora, mami de Iustina si 15+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, tu vrei senzatii tari? Nu-ti ajung cele legate de sarcina? V-am admirat in poze: niste frumosi toti 3, Iustina-printesa care stie sa pozeze, nu gluma, (profi, ce mai! ), tu razacioasa ca intotdeauna si parca am zarit-o si pe Laura (deja o recunosc ca-i blonda! ) si gemenii ei! Si la noi este zapada, dar nu chiar asa! Si am admirat burticaaa! Daaaaa, se observa deja!

Poze lui Dragos tunsulit inca nu i-am facut! Cica am fost prea ocupati, dar zau ca nu stiu cu ce, caci azi mi s-au adunat iarasi treburile pe cap: spalat, calcat, curatenie, de facut mancare pt noi si pt Dragos. Si eu asa as dormiiiii........ Vestea buna ar fi ca m-am hotarat sa merg din nou la scoala! Timp de 2 ani, homeopatie.

Liliac, mami, nu-mi mai dai acceptul ala odata pe facebook? (sper ca esti tu). Ce faci cu cei 2 nazdravani? Mai ai timp de respiro?

Raluuuuu, iarasi te-ai ascuns? Mai da si tu un horoscop/un semn de viata din cand in cand!

Doina, imi lipsesti! Tu si meniurile tale, sursa mea zilnica de inspiratie culinara! Cred insa ca iaaar ai la treaba prin curte, mai ales ca parca s-a dat dusa deja iarna de la tine!

Adina, bunea dimi! Cate cafele mai bei acum? Ti-ai terminat curatenia?

Azi:

Lucrurile bune se petrec departe de mediul cu care esti obisnuit, deci profita de orice ocazie de a calatori sau de a trece prin medii noi, pentru ca acolo te asteapta evenimente fericite. Vin
vesti excelente de la prieteni de departe sau pregatesti chiar tu o calatorie ce te poarta spre un loc unde te vei simti foarte bine. Orice activitate ce te pune in legatura cu orase indepartate sau cu alte medii decat cele cotidiene este de bun augur, ca atare pleaca unde vezi cu ochii.

si

Evita sa faci promisiuni despre care stii ca nu le poti duce la indeplinire. O persoana pe care incerci sa o impresionezi sau sa o castigi de partea ta, va incerca sa profite in momentul in care ajungi intr-o postura vulnerabila. Apleaca-ti atentia cat mai mult asupra familiei, caminului si imbunatatirii ambientului in care iti desfasori activitatea zilnica. O scurta deplasare sau chiar calatorie iti va oferi ocazia unor achizitii de valoare.

Sunt un pic intoarsa pe dos din cauza mamicii disparute! Desi nu voi intelege in veci cum de munca ia asa importanta in viata noastra, in dauna familiei! Dumnezeu s-o ierte!

Mergi la inceput

Neata!
Blackgirl- am ramas la o singura cafea si am redus si volumul canii.La capitolul curatenie....stau rau,sper sa termin pana in Florii in toata casa(6 camere).
Astazi,spalat,calcat,facut mancare.

la toate
POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Distractie placuta atunci!

Sper ca nu sunteti doar voi 3 singuri in 6 camere? Ca nu apuci sa termini bine curateneia generala, tb sa o iei de la capat!

Mergi la inceput

Ba da,noi 3 suntem,dar folosim doar 3 camere acum,unde trebuie facuta curatenie mai mare,restul doar de aranjat un pic

la toate
POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adina, maaama, ce de-a camereee!!! Spor la treaba!
Black, da, Laura era prin zona... nelipsita! Mi se vede burta deja bine, a luat proportii intr-o saptamana.
La noi iar ninge...de fapt, mai mult viscoleste...m-am saturaaaaaat! E ger de zici ca-i Boboteaza, nu alta!

Lora, mami de Iustina si 15+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput