e timpul pt premergator?
Raspunsuri - Pagina 7
sdcristian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Daca prin premergator se intelege www.comparestoreprices.co.uk/images/fi/fisher-price-jumperoo-deluxe.jpg" target="_blank">asta sau www.surfbuggycenters.com/products/exersaucer.jpg" target="_blank">asta, atunci nu sunt deloc interzise in Canada, sunt in toate magazinele. If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. |
primul e jumper
al doilea e loc de joaca
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Laura25 Alex-andra, cel pus de tine este ceea ce intelege toata lumea prin premergator, o chestie in care se pune copilul si el se poate deplasa prin forte proprii. Despre astea spuneam ca sunt interzise in Canada. Cele puse de Llaura sunt fixe, nu se poate deplasa copilul. Sunt mai degraba 'centre de joaca'. Cristina, te rog frumos sa o lasi un pic mai usor cu intepaturile Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Am inteles, Laura, mersi. Uite, chiar o sa citesc si eu mai mult despre ele, la al doilea bebe sa fiu mai pregatita si mai "citita"
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Cristina_C alex_andra, da quote la ce am scris si-o sa vezi ce trebuie facut: www..." target="_blank">textul tau |
Multumesc, cristina
kay spune:
1. Premergatorul este daunator, din toatpuncepe de vedere mai sus enumerate.
2. In Germania dr a fost uimit cand a auzit de unelata asta.
3. Ce Aveti de facut de nu puteti sa luati bb cu voi/lasati liber?
4. Nu toti stau in tarcuti/centre de joaca/premergatoare. Fi-mea a vazut prima data asa ceva la nepotul nostru, ba s-a si urcat in el si s-a distrat super. La 2,5 ani .
Pt utilizatoare de premergator :
5. De ce nu va lasati copiii sa se dezvolte natural, in ritmul lor? De ce sa le fortati organsmul?
Llaura spune:
In general, uneltele sunt facute sa le folosim noi pe ele, si nu invers. Si coshul de masina e daunator in exact acelasi fel ca si premergatorul daca nu e folosit cum trebuie.
Cristina_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
Multumesc, cristina Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
cu placere
asteryaro spune:
Cand ziceam de valuri...
Ideea era ca DA, este mult prea devreme ca patrisuca sa-si puna copilul in premergator la 6 luni abia implinite si dupa doar o sapt. de cand sta in fundulet, singura.
Nu mai retin, a pomenit cineva de eventuale probleme la coloana supersolicitata, la copiii asezati de timpuriu in premergator? Cunosc o mama a carei fetita a facut multa kinetoterapie, dupa o treaba de genul asta.
Modelul acela de la Chicco l-am avut si eu la copilul meu, si l-am pus acolo dupa 10 luni. Accidente n-am avut.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
alex_andra spune:
citat din mesajul lui asteryaro Modelul acela de la Chicco l-am avut si eu la copilul meu, si l-am pus acolo dupa 10 luni. Accidente n-am avut. Cristina si Razvan (31.01.2006) (1),(2),(3),(4),(5),(6) MY HERO |
Din primele tale comentarii, as fi jurat ca tu nu ai folosit premergator pt copilul tau ;)
Da' e mai simplu "sa intri tare" in cineva si sa fii ironic ....asta asa, fara suparare, m-a facut chiar sa zambesc, dar si sa-mi dau seama inca o data ca nu intotdeauna facem ce sfatuim mai mult sau mai putin pe altii sa faca.
patrisuca spune:
nicoleta nu s-a ridicat singura in fundulet, am sprijinit-o pe pernute, si incet incet a invatat sa stea in fundulet.
alexandra multa dreptate ai in ultimul msg, si mie mi-a dat aceeasi impresie la inceput. cred ca fara sa vrea a spus adevarul acum:))) interesant e cum le mai place unora sa critice sa invinovateasca sa strige in gura mare cat de vinovata si ce mama esti tu , iar ele sunt mamele perfecte, citite, fara greseli.
Sheannamp spune:
citat din mesajul lui patrisuca nicoleta nu s-a ridicat singura in fundulet, am sprijinit-o pe pernute, si incet incet a invatat sa stea in fundulet. alexandra multa dreptate ai in ultimul msg, si mie mi-a dat aceeasi impresie la inceput. cred ca fara sa vrea a spus adevarul acum:))) interesant e cum le mai place unora sa critice sa invinovateasca sa strige in gura mare cat de vinovata si ce mama esti tu , iar ele sunt mamele perfecte, citite, fara greseli. andreea mamicuta patriciei |
Am un deja vu foarte intens.
Adica, am citit exact aceeasi reactie la un topic mai vechi, deschis parca tot de tine, in legatura cu lasatul sugarului sa planga pana face apnee sau invata ca mai bine tace ca nu o sa vina nimeni sa il ia in brate.
Vad ca se recidiveaza in metode de crestere invechite si dovedit gresite.
Patrisuca, ori chiar te intereseaza ce sfaturi primesti de la unele mai informate (sfaturi cerute de tine), ori nu mai deschizi asemenea topicuri.
Daca vrei aprobarea de a folosi metodele Capraru et co nu o sa le ai pe DC.
Premergatorul acela vechi (care a disparut de altfel din magazinele care tin la siguranta copiilor) NU este indicat. Din motive de siguranta si din faptul ca "strica" mersul, postura copilului....
Oricum, daca vei continua cu jignirile gratuite discutia se inchide