e timpul pt premergator?
Raspunsuri - Pagina 5
sdcristian spune:
joklk- acesta vteck este antemergator, e cu totul altceva fata de premergator, e total safe si distractiv.
Cygni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Se poate foarte bine si fara, adica sa nu fie niciodata timpul |
exact asta voiam sa scriu si eu.
sunt de parere ca cei mici trebuie lasati in pace, sa fie ei singuri in stare sa se ridice, fara ajutor, intai sprijinindu-se de cate ceva apoi vor face primii pasi, nu inteleg care e graba.
fetita mea a mers bine singura la 11 luni desi s-a ridicat tarziu in picioare in patut, nu a mers niciun pic de-a busilea si nici premergator nu am cumparat caci mi se pare nu numai inutil ci si daunator. toate la timpul lor.
It is a miracle that curiosity survives formal education
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
In Canada sunt interzise. Pe ai mei nu i-am pus nici o secunda in premergator. Am pus in balanta avantajele (sa stea ei in chestia aia si sa 'am eu liniste') si dezavantajele (pericol mare de accidente, mers pe varfuri, probleme cu coloana) si am decis ca minutele mele de liniste nu fac 2 bani daca se intampla ceva cu copiii. Au mers tarziu, dar fara legatura cu premergatorul, ci mai degraba cu prematuritatea lor. O vecina de-a mamei mele a renuntat la premergator dupa ce prima data cand a pus copilul in el, s-a rasturnat, cel mic cazand cu fatza de podea (si-a crapat buza si invinetit nasul). Eu chiar nu ii vad utilitatea. Vrea copilul sa exploreze, stai la dispozitia lui, ca de aia il ai: pune-l pe jos sa se tarasca/mearga, du-l in brate, tine-l de maini. Dar e doar parera mea, desigur. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Sunt interzise, la modul ca daca esti "prins" ca-l folosesti esti amendat sau ti se face dosar? Sunt ilicite?
In alta ordine de idei, premergatorul vecinei mamei tale sigur era o porcarie....un premergator de calitate niciodatata nu se va rasturna. Garantat si pe incercate.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Laura25 spune:
Alex-andra, din cate stiu, sunt interzise in sensul ca nu se produc si nu se comercializeaza in acesta tara. Magazinele nu au voie sa vanda asa ceva.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
asteryaro spune:
Mda, canadienii astia sunt niste tampiti, dom'le, habar n-au.
alex_andra, in Canada deci premergatoarele nu se fabrica si nu se comercializeaza, ce nu intelegi?
Am scris in primul meu post ca in Canada sunt interzise.
Io insist aiurea: PATRISUCA, colegele tale de la scutece ce spun???
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
Nicoleta spune:
Eu nu mi-am pus copiii in premergator (a, ba da, avea Stefan vreo 11 luni si a insistat o prietena, mi l-a dat pe al ei... si l-am pus si eu asa, de fantezie... sedea in fund si vaslea cu picioarele, in 2 minute a vrut in 4 labe!). Copiii mei au mers pe la 1 an fara 2-3 saptamani. Deci eu votez FARA.
Patrisuca, fetita ta sta in fundulet fiindca s-a ridicat ea, sau fiindca a stat sprijinita si a invatat sa sada asa? Te intreb fiindca ai mei intai au invatat sa stea in 4 labe de unde se asezau singuri in fund.
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
Nicoleta spune:
Si mi-am amintit: copiii mei au stiut intotdeauna sa cada, se sprijineau ori in sezut , ori in maini.
Fetita prietenei (de fapt ambele) cadeau gramada. Isi pierdusera instinctul de a se proteja in cadere... NU-ti mai spun ca daca pui copilul in premergator pierzi toata distractia!! Tu ca tu, dar si copilul!! Mersul in 4 labe este extrem de distractiv, sa nu mai zic de folositor pentru sistemul osos, muschi... incredere in sine inca de la primii pasi facuti fara sprijin!!
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
alex_andra spune:
citat din mesajul lui asteryaro Mda, canadienii astia sunt niste tampiti, dom'le, habar n-au. alex_andra, in Canada deci premergatoarele nu se fabrica si nu se comercializeaza, ce nu intelegi? Am scris in primul meu post ca in Canada sunt interzise. Io insist aiurea: PATRISUCA, colegele tale de la scutece ce spun??? Cristina si Razvan (31.01.2006) (1),(2),(3),(4),(5),(6) MY HERO |
N-am zis ca sunt tampiti canadienii, am intrebat doar ce inseamna acest interzis.
Laura mi-a raspuns civilizat si ii multumesc pentru aceasta atitudine "nescandalagista".
Andreea a cerut pareri. Eu i-am spus ce-am facut eu. N-am zis ca e bine sau nu ce-am facut. Nu-mi permit sa zic de altii ca sunt tampiti si nici nu ma atrag scandalurile, sunt de prost gust.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Cristina_C spune:
alex_andra, n-ai de unde sa stii daca premergatorul vecinei mamei Laurei era o porcarie. Nici nu poti garanta ca unul de calitate nu se mai si rastoarna, pentru ca nu le-ai testat pe toate.
mariucasara spune:
citat din mesajul lui alex_andra In alta ordine de idei, premergatorul vecinei mamei tale sigur era o porcarie....un premergator de calitate niciodatata nu se va rasturna. Garantat si pe incercate. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
Nu as fii asa sigura. Fetita mea s-a rasturnat de 2 ori cu un premergator de calitate. Si am folosit premergatorul de maxim 10 ori cand fata deja facea pasi singurica.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)