Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -
Raspunsuri - Pagina 17
danny1 spune:
anna,doctorul tau a zis f bine.du-te fa profilul.e f imp.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans
11+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danny1 anna,doctorul tau a zis f bine.du-te fa profilul.e f imp. |
dr deocamdata mi le-a dat doar pe astea plus profil antifosfoliidic, la care nu mi-a venit inca rezultatele. crezi ca va trebui sa fac tot profilul trombofilic?
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
rocris75 spune:
Tamaryllis, eu nu mi-am facut mutatiile la Synevo, ci la o clinica din Cluj, la o doctorita genetician, si am PAI-1-4G/5G-homozigot. Sincer, nu stiu sa-ti spun multe despre mutatia asta, doar ca doctorita mi-a zis ca am mostenit-o din ambele parti si musai tre sa fac Clexane din cauza ei.
Letzy, Doamne ajuta! O sa ajungem noi si la 12 saptamani. Eu ma mai linistesc ca mi-e rau si ma dor sanii, dar tto sunt groaznic de stresata. Mi-a zis medicul sa ma linistesc, ca facem maxim ce se poate face pt. trombofilie. Dar daca nu e destul? 
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!

danny1 spune:
anna,eu am avut tot asa hematoame la prima sarcina. e o minune ca am reusit fara tratament.eu zic sa faci,pt a nu-ti asuma riscuri inutile.uite si paula a avut hematoame si i-a descoperit mutatia.stiu ca sunt scumpe,dar nimic nu se poate compara cu samburelul.+ ca rezulatatul iti vine peste 2 sapt.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans
11+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
anna_ivan spune:
multumesc fetelor
acuma asteptam rezultatele si la anticoagulant lupic ac anticardilipinici si ac antibeta2glicoproteina si apoi vedem ce zice si dr
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
p@ulici spune:
Letzy felicitati pentru inimioara, iti doresc sa fie bine pana la final. Trebuie sa fi optimista ca totul va fi bine
Rocris nu te mai stresa ca nu e suficient tratamentul, stiu ca e greu ca eu stresul asta l-am avut pana pe la 18-19 saptamani, dar nu face bine bebelusului si nu te poti bucura de sarcina
Anna Ivan eu in locul tau mi-as face si cele de trombofilie, pentru ca poti sa regreti mai tarziu ca nu le-ai facut. Rezultatul vine dupa 2-3 saptamani asa ca nu prea mai sta pe ganduri. Asa sa iti imaginezi ca eu de la 10 saptamani pana la 13 saptamani (cand am primit rezultatele) am facut tratament cu Clexane fara sa fie confirmata trombofilia (preventiv), iar daca nu as fi facut as fi pierdut intre timp sarcina.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
alla76 spune:
rocris75 iei bataita!
incearca sa te linistesti, sa nu stresezi puiul mic.
o sa fie bine, ai sa vezi. iei tratamentul si monitorizezi atent. cand mai mergi la eco?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
rocris75 spune:
Nu-s chiar isterica fiindca mi-e rau si ma dor sanii, si ma mai linistesc
. La eco peste 2 sapt. a zis medicul sa mergem.
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!
luck spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm tamaryllis, am primit 5 mg Prednison din ziua punctiei. ![]() mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |
balanta
spune-mi te rog frumos cate zile ai primit tratament cu prednison de 5 mg?
Multumesc.
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
balanta_tm spune:
luck, Prednisonul face parte din schema mea de sustinere, asa ca il iau zilnic incepand cu ziua punctiei.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala