Locul fetelor Nou-Venite (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Bine ai revenit babiela
Nu ne spui ce va fi, fetita sau baiat? Ar trebui sa stii

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Ce faci arianna. Esti tot la servici?

Sunt acasa ,sapt asta fac dimineata...of eu tot imi fac griji aiurea ca nu ma pot abtine sa nu ma gandesc numai la rau....parca nu mai am rabdare pana vinerea viitoare...vreau sa stiu ca bb e bine

DD ne-a daruit o minune 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna Babi chiar ma gandeam la tine de ce nu mai intri pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Bine ai revenit babiela
Nu ne spui ce va fi, fetita sau baiat? Ar trebui sa stii

am spus cand am facutv eco la 13 sapt ca probabil e baietel, dar avand experienta alesicai care a avut baiat pana la morfo de 22 sapt mai am de asteptat pana stiu sigur ce e, oricum mami si tati il/o iubesc indiferent ce e, na ca m-a auzit si mi-a facut semn cu piciorusul ca si bebe ne iubeste

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput

Poate gasesti pe cineva la un spital sa iti faca ecografie de cate ori vrei tu. Ma gandesc ca o sa te coste foarte mult daca platesti de fiecare data. Daca iti faci o "prietena" te poti duce tot timpul
Eu zic sa stai linistita si sa te tii de tratament. Daca nu ai scurgeri maronii nu ar trebui sa iti faci probleme.
Cam cat costa o ecografie la voi?

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11
Sunt acasa ,sapt asta fac dimineata...of eu tot imi fac griji aiurea ca nu ma pot abtine sa nu ma gandesc numai la rau....parca nu mai am rabdare pana vinerea viitoare...vreau sa stiu ca bb e bine

Mergi la inceput

Credeam ca ai fost si la 16 sapt. Asa auzisem la fete 12 sapt-16 sapt si morfo la 20-22
Mai avem ceva de asteptat

Citat:
citat din mesajul lui babiela

am spus cand am facutv eco la 13 sapt ca probabil e baietel, dar avand experienta alesicai care a avut baiat pana la morfo de 22 sapt mai am de asteptat pana stiu sigur ce e, oricum mami si tati il/o iubesc indiferent ce e, na ca m-a auzit si mi-a facut semn cu piciorusul ca si bebe ne iubeste

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

cu putina intarziere va urez LA MULTI ANI DOAMNELOR, o primavara frumoasa si plina de liniute si sa nu uitati niciodata ca sunt speciale.
Si bineninteles un mare buchet de

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Ieri nu am avut timp sa intru ca dehhh am mers la party organizat de la job, iar azi trebuie sa recuperez... reflexo, ca ieri nu am fost, mucenici pentru ca ne plac si, asa cum i-am spus socrului meu, imi fac sa am si eu pe ai mei acasa, si bineinteles si ceva potol ca era cazul.

Mergi la inceput

La pofticioase trimit mucenici cu prastia. Eu fac din aia fierti, dar cred ca ne ajuta vremea si vor sta bine pana la voi.

Mergi la inceput

Fetelor, eu am mai iesit putin din criza bb, dar a intrat sotul si dupa ce la inceputul lunii(de fapt a noului ciclu) era decis sa bage la greu, acum ca ma apropii de finele lunii, ma intreaba in fiecare seara "cand zici ca nu trebuie sa iti vina".
Niciodata nu mi-am pus problema cand nu trebuie sa imi vina, ci din contra cand trebuie sa vina, si bineinteles ca venea. Poate acum are el gura aurita. Da Doamne.

Mergi la inceput