Locul fetelor Nou-Venite (75)
Raspunsuri - Pagina 14
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce sexy esti Ce sani mari ai vreau si eu.nike Viseaza sau hormonii au luat-o razna
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Draga stii cat am muncit pentru ei

sunt mandria sotului, abia astept sa-i scot la soare impreuna cu burtica in rochite decoltate http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
trutzi spune:
Si eu vreau sa am acelasi rezultat la asemenea "munci"
La mine sper sa vina pe cale naturala ca eu nici nu pot sa visez la alte variante.
Cum o vrea Dumnezeu 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Draga stii cat am muncit pentru ei ![]() ![]() sunt mandria sotului, abia astept sa-i scot la soare impreuna cu burtica in rochite decoltate http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 16+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Si tu nu vrei sa vb cu noi 
| citat din mesajul lui jesia mooooaaaammmmaaaa ce limbarita aveti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zambetul este ca stergatorul de parbriz, nu poate opri ploaia, dar te ajuta sa iti vezi de drum... |
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui trutzi Si eu vreau sa am acelasi rezultat la asemenea "munci" Cum o vrea Dumnezeu ![]()
O sa vina bb natural ai sa vezi...si eu ma gandeam deja la alta IA sau chiar la Fiv dar noroc ca ma scapat DD de alte chinuri.....rabdare

DD ne-a daruit o minune
7+
jesia spune:
| citat din mesajul lui trutzi Si tu nu vrei sa vb cu noi ![]()
ba da
...vreau..

aleesicoo spune:
ohohoho da ce m am odihnit fetelor![]()
de la 2 pana la 6 fara un pic
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
JoAnn spune:
fetele din ce zi incepeti sa masurati TB pt aflarea zilei de ovulatie, si care ar trebui sa fie temperatura ???
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael
trutzi spune:
Ai dormit nu gluma ![]()
| citat din mesajul lui aleesicoo ohohoho da ce m am odihnit fetelor de la 2 pana la 6 fara un pic ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |

sau