Senioare mari,mijlocii si mici (81)
Raspunsuri - Pagina 8
Mona40 spune:
Mirelo, da mama e cald..exagerat.
Oricum, de acum pana prin noiembrie, aici s-a dus cu ploile 
In general asta e cea mai frumoasa perioada a anului...nu este ff cald si e soare si e verde si colorat totul.
Pana prin iunie...cand incepe jalea.
Asta-i...pe mine ma impresioneaza cand spuneti ca ninge...
Ce planuri aveti pentru astazi?
Cum petreceti?
Menics, cum e la serviciu? Mai sunteti treze...sau ati baut toata visinata?![]()
luminita42 spune:
Mona, iti multumesc mult. e asa de bine sa auzi ceva zis din suflet.
am si plans citind ce zici, dar in sensul bun. in perioada asta a contat mult tot ce mi-ati spus voi toate. toate vorbele bune auzite de la voi le tin minte pe dinafara
si m-au ajutat.
Flori si pupici inca o data pentru voi toate fetelor

galliciana spune:
luminita,

si 
e cam tot ce pot adauga!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
mirela,
,bine ca mi-ai reamintit!
operatiune executata!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
mirela2 spune:
mona e un frig de tampesti aici si acum cateva zile credeam ca gata cu iarna.....asta e, o veni si la noi caldura;
galli pupicei
MayanMistica spune:
Dragele mele va pup si eu si sa fiti iubite , rasfatate , adorate nu numai in aceasta zi , ci toata viata!
Noi maine avem program de trezire cu noaptea in cap ca trebuie sa bagam gigeii la borcanel..
si sa nu patim ca data trecuta.Ca si asta al meu a facut programarea maine , adica marti si uite asa duminica am stat pe 0 ca 48 de ore inainte de borcanel n-ai voie sa te dai in barci.Imi venea sa-l iau la palme ieri.
danny1 spune:
ptiuuuuuu,am de facut 40 de mucenici pe maine.sau ii fac maine?daca ii fac azi,incep sa mananac de azi.daca nu tre sa mai astept o zi.![]()
galliciana spune:
danny,fa si pt mine! viu la tine!![]()
![]()
![]()
galliciana spune:
laura,cand pleci la budapesta? in 10?
Lumy_Clt spune:

si de la noi!!!
Fie ca aceasta primavara sa va aduca numai bucurii
, incat sa aveti zambetul pe buze, liniste sufleteasca, multa fericire si sanatate din belsug!!!