Senioare mari,mijlocii si mici (81)
Raspunsuri - Pagina 15
menics spune:
buna dimineata dragelor
distractia de ieri s-a sfarsit destul de repede, adica aici la munca nu am stat prea mult, am plecat pe la unu jumate...
dar din pacate nu am fost intr-o forma prea buna...vremea s-a stricat, a inceput sa ninga, urata vreme iar eu singura acasa mi-am amintit ca anul trecut pe 7 , de fapt pe 8 martie mi se confirma ca voi avea un copil... asa ca mi-am gasit butoiul...si am stat in el toata seara.. G a avut o criza de colita cred , sau o indigestie la cum imi descria starea lui, oricum nu ne-am vazut... el era indispus ca -l durea eu eram in butoi si nu am vrut sa-i spun ce am...am stat la tv... misto nu? nici acum nu sunt prea zglobie, dar incerc sa ma detasez de amintiri... dar imi este greu...
Manu
Ellyshor spune:
Buna dimineata!
Sa incepem cu o serie de pupilici

presaram peste si un strat de ghiocei

si ornam frumos cu cate o imbratisarea grasana!
Si uite asa am pregatit un mic dejun delicios!
Enjoy!

Manu
...cu tine am ceva in dimineata asta![]()
Iubita mea, viata este uneori atat de scurta sau atat de intzesata de evenimente si probleme incat chiar nu ne permitem sa irosim nicio clipa prezenta, doar de "dragul" trecutului.
Move on....ce a fost a fost, bucura-te de ce ai...fa-ti viata mai frumaosa in fiecare zi si nu uita ca fiecare avem un rost bine stabilit atunci cand venim pe lume. Daca ti l-ai gasit...fii fericita si savureaza viata, asa cum e ea!

Babyboom
...vino la mami...acum

menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellyshor Buna dimineata! Sa incepem cu o serie de pupilici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() presaram peste si un strat de ghiocei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si ornam frumos cu cate o imbratisarea grasana! Si uite asa am pregatit un mic dejun delicios! Enjoy! ![]() ![]() ![]() Manu Iubita mea, viata este uneori atat de scurta sau atat de intzesata de evenimente si probleme incat chiar nu ne permitem sa irosim nicio clipa prezenta, doar de "dragul" trecutului. Move on....ce a fost a fost, bucura-te de ce ai...fa-ti viata mai frumaosa in fiecare zi si nu uita ca fiecare avem un rost bine stabilit atunci cand venim pe lume. Daca ti l-ai gasit...fii fericita si savureaza viata, asa cum e ea! ![]() ![]() Babyboom ...vino la mami...acum![]() ![]() |
merci, da stiu, incerc... 
Manu
Ellyshor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui menics
merci, da stiu, incerc... ![]() Manu |

Babyboom
...vino la mami...acum

Mona40 spune:
Tzop si eu,
Gagici, v-am trimis soarele la voi
La noi e innorat dar inca ff cald 30 grade
Ellisor, esti foarte in verva...si brava tie...ajuta la moral.
Gali, spor la camere...si la munci
Menics,incearca sa te uiti la partea buna a lucrurilor...
Acum un an, erai insarcinata cu un barbat care s-a dovedit ca nu te merita.
Acum esti plina de speranta, ai un partener care se pare ca iti place...E imp ca nu ai cazut in depresie, ca ai acceptat o noua provacare, si here you are...ai un boyfriend ( chiar caca are colici
) nu esti singura si ai toata viata inainte.
Ia baga tu o cosmetico-coaforo-mallo...sa vezi ca-ti trece...
Sorinake, iti doresc sarcina placuta...si multa sanatate.
Mayan, tinem pumnii la gigei.
Nasico, tu pe unde te preumbli...ca tragi chiulul...
Alta treaba cand tre' sa te imparti intre nepotica, mamica si surioara..
Pupi tuturor...tre sa plec
danny1 spune:
cu tristete va anunt ca nu am facut mucenicii.am ajuns prea tarziu,la 9 seara.
si azi la fel
.dar nu ma las....
eu fac din aia dospiti.cei fierti sunt oltenesti.
nici la noi nu se fac.dar ce sa fac daca mi-am luat consoarta moldoveanca?ca numa acolo am gasit masura mea.la capat de tara.![]()
si iaca asa ne impartim intre rantash si borsh.![]()
CODRA74 spune:
pup si eu toate fetele
la noi e soare,rece dar parca mai placut decat ieri...prasneluuuu baba ta e faina...pooop you

eu sunt inca cu cafeloiu in nas![]()
v-am citit postarile...sunteti super fetelor
elly zglobie ca intotdeauna![]()
vreau sa te felicit si eu sorina ptr. cadoul de 8 martie
,sarcina usoara sa ai!
ellyshor pe unde bantui ca azi nu-ti vazui ochisorii si le duc doru

luminita42 spune:
Salut fetele,
Danny ce m-ai speriat cu anuntul asta oficial de mucenici, mi-a sarit 'camasa' de pe mine am zis ca cine stie ce ai patit!
Manu eu nu am stiut de pierderea ta pana recent :-( Imi pare rau din tot sufletul pentru ca ai pierdut copilul. Acum te inteleg mult, probabil ca o sa-ti amintesti toata viata. Ca si mine, ca si Danny , ca si Mirela...si poate si alte fete de care nu stiu. Ce sa facem fetelor vom trai mereu cu amintirea, dar vom merge catre viitor .. 
![]()
Gali ce faci la camera de munca? Sau ce-ai facut..? 
Mayanul succese la recoltari cu dumnealui!!
Sorinake frumos beta!
Eu stau tarziu in fiecare noapte, ziua am ochii scosi. am fost multumita ca am un 'docoment' de facut de la unii din romania, cica mi-ar da si bani dar putin de tot :-( Nu conteaza, eu m-am repezit sa-l fac, imi face bine la capatzana.![]()
Mona voi pe la mare cand va mai duceti?:-) Daca tot e asa de cald!
Si eu vreau soare si primavara si daca se poate chiar la mare, sa aterizez pe plaja si sa ma prajesc si pe dorsale si pe ventrale![]()
Si aici sunt zile frumoase si luminoase, dar e inca frig, frig...! Este un fel de mare-lac la vreo 5 km de casa noastra, am fost si am vazut-o sambata. Ne-a ingheat curu' instantaneu pe dig la amndoi, dar mie tot mi-a placut.
Fetelor 

menics spune:
mona, lumi & Co
multumesc pentru gandurile bune...
eu am fost un pic prin oras sa -i iau unei colege un parfum, e ziua ei, pt mine nu m-am uitat la nimic, nu am bani de cheltuiala...
Manu