Senioare mari,mijlocii si mici (81)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellyshor spune:
Sori, fata draga...hai spune tu la piticul shef ce reteta secreta ai avut luna asta.
Hai ca te vad cam secretoasa si sigur ai avut tu vreo miscare shugubeatza care ti-a asigurat succesul!
Hai spune-ne-o si noua!!
Babyboom
...vino la mami...acum

Ellyshor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana heheheeeeeeeeee,elly iar e home alone!! sami,nu scrie nimic de caini! ![]() oricum a noastra trebuie insotita intotdeauna, sau, mai ramane in masina,cand se poate! niciodata libera! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Mamitzooo nu sunt singura acasa....doar in camera!
Babyboom
...vino la mami...acum

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui sorinake Galli, dr spune ca 5+, dar eu am 33 de zile de la um. ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Dr are intotdeauna dreptate!
Ca doar de-aia si-a tocit coatele ...
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Ellyshor Sori, fata draga...hai spune tu la piticul shef ce reteta secreta ai avut luna asta. Hai ca te vad cam secretoasa si sigur ai avut tu vreo miscare shugubeatza care ti-a asigurat succesul! Hai spune-ne-o si noua!! ![]() |
... sau vreo pozitie nastrusnica ...

sorinake spune:
Elly, am luat 2 ovamit +75 ui menopur, zmeur - 3 doze pe zi si muuuuulta dragoste!
Atat!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Ellyshor Nashicaaa sunt cu pleata in vant!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Babyboom ...vino la mami...acum![]() ![]() |
Gargarito, da' nu esti deloc pretentioasa.

Ellyshor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Gargarito, da' nu esti deloc pretentioasa. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
As cam vrea!!!

Babyboom
...vino la mami...acum

Ellyshor spune:
| citat din mesajul lui sorinake Elly, am luat 2 ovamit +75 ui menopur, zmeur - 3 doze pe zi si muuuuulta dragoste! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Doar atat?!
Ma bucur ca au fost cu noroc!La echo foliculii cat au avut?
Babyboom
...vino la mami...acum