Senioare mari,mijlocii si mici (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nu ma supar galli...asa mi-a zis si ea...ca-mi face...si cu zeama si moldovenesti...cand venim acasa
si de martipane mi-a trecut...asa fac eu mereu...ma inflacarez la inceput...si apoi imi trece...la fel de repede cum m-a cuprins valvataia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

flacarica noastra draga......
crezi ca noi nu stim??

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Sami, cum merge la strainataturi? Multa bafta in continuare!
Fetelor va pup pe toate si va trimit si numai ganduri bune de multi ! Asa de ziua noastra!
Aaaa!!! Si felicitari pt Sorinake!
Cine imi aminteste si mie, cum a reusit?
Va pup si chiar daca nu apuc sa scriu prea des, va citesc si astept alte "succesuri" ca din ele ma hranesc si eu.
Pupiiiiici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Sorii,sa-ti creasca "cadoul" de 8 Martie cat mai mare si cat mai sanatos!

Mergi la inceput

alina....merge al naibii de bine pe la strainataturi...mi-e sa nu ma obisnuiesc asa
sa zic asa...in mare... cum decurg zilele noastre:

-ne trezim....mergem sa mancam
-plecam sa ne plimbam...cand ne razbeste foamea...ne ducem fugutza la primu restaurant ce ne iese in cale...papam...si apoi tre sa ne facem siesta la o cafea,capuccino in vreun bar.
-mai tragem o tura de plimbare...ne intoarcem la pensiune....mai stam la o barfa mica...mai un spritz baietzii...mai un film
-si dupa asa o zi obositoare...ne culcam

in rest...mai o shopingareala mica-mai mult sotzu ca eu am decretat ca o sa incep sa-mi cumpar peste 3 saptamani direct haine de gravida...asa ca nu ma arunc acum...mai cate o injectioara in fiecare zi....mai o vizita la clinica tot la 3 zile...etc etc.

o sa ne fie tare greu cand o sa ne intoarcem la realiatea noastra de zi cu zi.
este incredibil ce usor se obisnuieste omul cu huzurul

Mergi la inceput

alina,,multumim pt vot!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

alina....merge al naibii de bine pe la strainataturi...mi-e sa nu ma obisnuiesc asa
sa zic asa...in mare... cum decurg zilele noastre:

-ne trezim....mergem sa mancam
-plecam sa ne plimbam...cand ne razbeste foamea...ne ducem fugutza la primu restaurant ce ne iese in cale...papam...si apoi tre sa ne facem siesta la o cafea,capuccino in vreun bar.
-mai tragem o tura de plimbare...ne intoarcem la pensiune....mai stam la o barfa mica...mai un spritz baietzii...mai un film
-si dupa asa o zi obositoare...ne culcam

in rest...mai o shopingareala mica-mai mult sotzu ca eu am decretat ca o sa incep sa-mi cumpar peste 3 saptamani direct haine de gravida...asa ca nu ma arunc acum...mai cate o injectioara in fiecare zi....mai o vizita la clinica tot la 3 zile...etc etc.

o sa ne fie tare greu cand o sa ne intoarcem la realiatea noastra de zi cu zi.
este incredibil ce usor se obisnuieste omul cu huzurul

samiruta,.... e un fel de ....concediu!
primesc si caini??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Aaaa!!! Si felicitari pt Sorinake!
Cine imi aminteste si mie, cum a reusit?

Multumesc...Nici eu nu stiu cum am reusit...inca nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40
Ce planuri aveti pentru astazi?

Sa venim la tine, unde e cald si bine.
La noi ninge cu fulgi mari, e o feerie ... dar si o aventura in trafic.

Mergi la inceput

galli...nush sa spun daca primesc si catei...da stiu sigur ca au un motan...asa ca ar putea iesi cu scantei

Mergi la inceput