Club chic (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

imi place ce scria cineva, si anume, ca nici nu va testa editiile limitate pt ca nu vrea sa le caute disperat pe ebay/amazon, etc.

Si eu ii dau mare dreptate.L-am vazut pe un site la fel 165e..cam mult totusi.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

De pantofi cu geanta, eu am zis bogdaproste ca nu mai am stresul sa-mi cumpar din acelasi magazin si pantofi si geanta, ca altfel, nu se potrivea nuanta sau textura pielii...Imi placeau niste pantofi, si imi si veneau, nu ii cumparam ca nu aveau geanta langa ei, si unde mai gaseam eu fix aceeasi nuanta si textura??Eu am alta nebunie, nu-mi place sa port spre exemplu pantaloni rosii din in cu tricou cu imprimeu cu ceva rosu din bumbac. Rosu din tricou, din cauza ca e diferita textura materialului, mi se pare "diferita" nuanta de rosu decat de cea din pantaloni.(am ales rosu aleator ca si culoare, e vorba de texturi si culori in general). M-ati inteles voi ce am vrut sa spun Sau daca am pantofi colorati, e musai sa nu regasesc culoarea din ei in vestimentatie, pentru ca la fel, mi se pare ca e diferita si ca nu da bine.

Si pentru Sali si celelalte parfumate ca ne suporta cu pantofii, gentile si hainele pe aci prin club

Carmen cu Stefan si Bogdan

Carmena asa sunt eu in vara mi-am luat niste sandalute aurii, f.fine, fara toc, imi place sa le port la pantaloni pana la genunchi maro si cautam o geanta mare, le fel, dar exact aceeasi nuanta, daca ele sunt auriu spre aramiu si geanta la fel daca luam geanta o nuanta mai deschisa treceam la cautat sandale aurii, dar asa spre auriu. bine ca la cele argintii (care imi place sa le port la pantaloni bleumarin sau albi tot pana la genunchi), a fost mai usor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cait

Citat:

imi place ce scria cineva, si anume, ca nici nu va testa editiile limitate pt ca nu vrea sa le caute disperat pe ebay/amazon, etc.

Cait

te rog pune site-ul...cum de mi-a scapateu l-am cautat pe ebay doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Citat:

Cait

te rog pune site-ul...cum de mi-a scapateu l-am cautat pe ebay doar

Dana eu m-am uitat repede aici si cand am vazut pretul am plecat la fel de repede.
http://www.beaute-addict.com/produit-beaute/parfum/les-elixirs-charnels-gourmand-coquin-11470.php
Ma uitam acum pe site-ul Guerlain sa vad distributorii in lume.Cica in Haiti sunt distributori dar in RO nu..pai se poate asa ceva.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Rose,draga mea,a ajuns pliculetul!!!
Mii de multumiri ... si milioane de pupici ...

Trebuie ,oare,sa va mai spun ca Amethyst-ul e absolut superb...Ca deja a zis-o Sali...Va spun doar ca mi se pare un parfum echilibrat,care are tot ce-i trebuie...ceva fructe de padure (care-i dau dulceata si misterul),ceva mai mult bujor (e predominant;nu e deranjant,dimpotriva) si ,evident,ceva piper(ce m-as face eu fara piper, intr-un parfum?)...

E un parfum elegant,senzual,definitely a keeper...
Cred ca ati lesina de ras ,daca m-ati vedea acum...Stau cu punguta la nas,ca un aurolac veritabil...

Trebuie sa-mi adun mintile ,si apoi va spun ceva si despre Les Nuits D'Hadrien...Doar sa-mi desprind nasul din Amethyst...

Multumiri,inca o data,Roseee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

cara carina, ce mi faci tu cu AMETHYST-ul?
tocmai incercam sa ma desprind psihologicde ideea de a-l cumpara..cand sa zic hop c-am reusit, vii tu si-i faci asa o cronica incat cu greu ma abtin sa nu plasez acum comanda pe ebay!

mai stau in banca mea doar pana vine mostra , ca am comandat, sa vad cum este "pe viu" ,nu doar asa, pe hartiutza!

ziceam ca dupa ADDICT si INGER SAU DEMON( GIVENCHY)-pe care l-am schimbat cu Le Classique(JPG) -stationez.....temporar!
dar vad cu ochiul liber cum mi se slabeste sansa !

carmena, nu te-am uitat !
vremea e in curs de ameliorare! nu mai ninge, aveti grija in trafic mai ales pe drumurile mai putin batute !
aceasta ultima precizare nu cred ca trebuia facuta, intrucat oricum drumurile spre mall-uri sunt ok iar spre alte destinatii noi nu prea calatorim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Rose multumesc mult de tot. Si nu cred ca mai are rost sa spun cat era de frumos este plicul de la Rose, ambalat cu grija, toate miresmele intr-o hartie corai...M-a luat brusc rusinea eu nu reusesc sa fiu asa ordonata, dar promit ca ma voi stradui mai mult.Aseara am avut o seara extrem de parfumata
Si daca vreti sa stiti de ce...scriu pentru toate parfumatele, dar pentru Geniest in special pentru ca stiu ca i-ar place...
Clarins Ressourcante este de vis, miroase proaspat si racoros, relaxant, ca o limonada fresh cu multa gheata, eu m-am indragostit iremediabil de el Imi place la nebunie, trebuie sa ma fac luntre si punte sa il am.
Clarins Sunshine mai dulceag decat Ressourcante, cum ii spune si numele parca simteam putin caldura soarelui in el, mi-a placut, nu ca Ressourcante, dar mi-a placut.
Clarins Dynamisante, nu mi-a placut f mult, parca prea aromat, o combinatie ciudata de citric aromat, semana putin cu un after shave si daca gresesc sa ma contraziceti

Eau de Rochas din nou trebuie sa spun ca este senzational, usor, racoros, mi-a placut aproape la fel de mult ca si Ressourcante

Am renuntat sa mai visez la Aqua Alegoria. Trebuie neaparat sa am un Clarins usor pentru la vara La 30-40 grade pe care Doamne ajuta, asa de mult le astept, s-ar potrivi perfect
Acum sa vad cum invat cum e cu paypall-ul ala. Ca de la noi cred ca slabe sanse sa reusesc sa il gasesc pe undeva.

Sali la Bucuresti ninge fara intrerupere, e crunta vremea si nici nu ne-ai spus. Sa stapanesti sanatoasa Adicct-ul Si de facut bine...las ca vezi tu, de celel mai multe ori nici nu stiu cum e sa fii bine

Dana superba rochita Eu mi-as lua un cardigan rosu la ea(stilul lui Kate Moss). Eram sigura ca te incadrezi si la stilul navy, datorita bleumarinului Placinta propriu-zisa nu am facut-o, de intins pe aci insa...nu ma mai opriti

Pup toate parfumatele

Carmen cu Stefan si Bogdan

Mie Clarins Dynamisante nu imi place deloc, e ciudat rau dupa gusturile mele. Eram curioasa cum este deoarece ii placea unei prietene, dar m-am lamurit.
Acum sunt curioasa cum e Ressourcante.
Suna bine descrierea lui Carmen.

Mergi la inceput

fetelorrrr, stiti ca eu cautam cele mai minunate vanilate din lume, se spune ca ar fi printre ele si http://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Note-Vanillee-4334.html , il cautam zilnic pe ebay, dar l-am gasit doar azi, e o ed.limitata si se gaseste f.greu, vanzatotul era din ...Budapesta asa ca l-am cumparat blind, sper sa nu fiu dezamagita ca imi fac harakiri sau cum se spune/scrie

Mergi la inceput

Les Nuits d'Hadrien...Hmmm...cred ca i-ar placea si Danei...

Suportul initial de la Eau D'Hadrien este ,in Les Nuits,imbogatit si imblanzit de ambra si vanilie.
Ai dreptate,Rose,citricele sunt mult temperate aici...Li se taie din aciditate ,astfel ca parfumul e foarte potrivit pentru a fi purtat intr-o seara torida.
Plantele aromatice nu fac decat sa adanceasca misterul...

Totusi eu n-as spune ca e chiar unisex.Mi s-ar parea ciudat sa miros Les Nuits pe un barbat.Eu nu-i gasesc niciun element care sa ma duca cu gandul la ceva masculin...

Mii de pupici,Roseeee...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

cara carina, ce mi faci tu cu AMETHYST-ul?
mai stau in banca mea doar pana vine mostra , ca am comandat, sa vad cum este "pe viu" ,nu doar asa, pe hartiutza!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Sali,draga,Sali,crezi ca indraznesc mult de tot daca ,atunci cand o sa-ti apara mostra de Amethyst,am sa te rog sa te gandesti si la sufletelul meu care tanjeste incontinuu, de asta noapte ,dupa aceasta minunata mireasma?...

A fost suficient de melodramatica rugamintea pentru a te impresiona?

Mergi la inceput