Club chic (32)
Raspunsuri - Pagina 15

carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Sau in loc de dressing room, noi s-avem un beauty-room ![]() Azi am s-o aplaud pe d-ra Moss pt alegerea vestimentara care e in ton cu subiectul de ieri despre stilul navy. http://www.x17online.com/gallery/view_gallery.php?gallery=mossring031010_X17 ![]() ![]() |
Rose,ce fain e outfit-ul lui miss K. Moss!Eu n-as fi alaturat negru la bleumarin,dar uite ca,in cazul asta, merge!
Sper sa nu ma trasneasca si pe mine patima gentilor,ca daca da,am o vaga senzatie ca n-as sti unde sa ma opresc

Dana,vaz ca te dedai din ce in ce mai mult la Guerlain-erii-gourmand-erii

carina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Da, el e ! ![]() Dar tot nu si-a gasit ceva si pentru vara, acum e in pericol de a-si lua si Addict 2...sau unul cu bujori de la Stella McCartney...sau Chance Eau Fraiche, sau Amethyst ...sau pe toate la un loc. ![]() ![]() |
Oare cum o mirosi un amestec din toate aceste parfumuri?

Carmena spune:
Rose multumesc mult de tot. Si nu cred ca mai are rost sa spun cat era de frumos este plicul de la Rose, ambalat cu grija, toate miresmele intr-o hartie corai...M-a luat brusc rusinea
eu nu reusesc sa fiu asa ordonata
, dar promit ca ma voi stradui mai mult.
Aseara am avut o seara extrem de parfumata
Si daca vreti sa stiti de ce...scriu pentru toate parfumatele, dar pentru Geniest in special pentru ca stiu ca i-ar place...
Clarins Ressourcante este de vis, miroase proaspat si racoros, relaxant, ca o limonada fresh cu multa gheata, eu m-am indragostit iremediabil de el Imi place la nebunie, trebuie sa ma fac luntre si punte sa il am.
Clarins Sunshine mai dulceag decat Ressourcante, cum ii spune si numele parca simteam putin caldura soarelui in el, mi-a placut, nu ca Ressourcante, dar mi-a placut.
Clarins Dynamisante, nu mi-a placut f mult, parca prea aromat, o combinatie ciudata de citric aromat, semana putin cu un after shave si daca gresesc sa ma contraziceti
Eau de Rochas din nou trebuie sa spun ca este senzational, usor, racoros, mi-a placut aproape la fel de mult ca si Ressourcante
Am renuntat sa mai visez la Aqua Alegoria. Trebuie neaparat sa am un Clarins usor pentru la vara La 30-40 grade pe care Doamne ajuta, asa de mult le astept, s-ar potrivi perfect
Acum sa vad cum invat cum e cu paypall-ul ala. Ca de la noi cred ca slabe sanse sa reusesc sa il gasesc pe undeva.
Sali la Bucuresti ninge fara intrerupere, e crunta vremea si nici nu ne-ai spus. Sa stapanesti sanatoasa Adicct-ul
Si de facut bine...las ca vezi tu, de celel mai multe ori nici nu stiu cum e sa fii bine
Dana superba rochita Eu mi-as lua un cardigan rosu la ea(stilul lui Kate Moss). Eram sigura ca te incadrezi si la stilul navy, datorita bleumarinului
Placinta propriu-zisa nu am facut-o
, de intins pe aci insa...nu ma mai opriti
Pup toate parfumatele

sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carina85
Ma bucur pentru Addict,Sali!Sa-l folosesti sanatoasa si sa nu-l vedem la bursa (intelegi tu...)! ![]() |
cara carina, iti multumesc!

pt partea instrumentala si cea cu corul, in primul rand!
boxele tareeeeeeeeee, altfel nu are rost!

rose_selavie spune:
Carmena si mie imi place Ressourcante mult de tot, pe asta l-as lua si eu data viitoare.
Eau Dynamisante e foarte aromat din cauza amestecului de ierburi de gradina (cimbru si rozmarin) plus notele citrice care il fac destul de "special". 24+

sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Sali draga mea, Mie imi place asta si cred ca ti se potriveste, e un Addict strans in corset: http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-Dior-Twist--1384.html |
mai intai sugerezi lap dance cu kate moss , apoi corset...cum poti face asa ceva? spune mi! cum poti?
mai ales cand stii ca ascult orbeste

EDIT: sac sac, dar piesa "army "tot nu ti-ai amintit o!

sali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
vaiiii, mare pericol, cum sa o salvam? daca as putea sa-i blochez cardul/contul paypal ![]() ![]() |
tot congelatorul ramane solutia suprema!

danamiha spune:
Sa inteleg ca Clarins Ressourcante e citic, da? Oare seamana cu Jo Malone Verbenas of Provence...
Ma apuc de studiat
spre rusinea mea si eu am mania gentilor si la mine musai, musai, culoarea pantofilor/sandalelor/cizmelor sa fie in aceeasi culoare cu poseta

danamiha spune:
Carmena, uite-l aici , poate rogi vreo parfumata care sta mai aproape de tine sa ti-l cumpere...
sau aici
rose, cum e comparativ cu eau de shalimar?