"LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**172**"
Raspunsuri - Pagina 16
carmenada spune:
Acu' sa va povestesc ce zi "sublima" am avut si apoi o sa citesc ce ati mai scris: dupa ce am venit de la doctor zice sotul: cat doarme Ina o lasam la bunica si mergem sa vedem un teren undeva la tara la vreo 20 km de oras? ma gandesc de ce nu? ca intr-o ora ne si intoarcem.... Bun ...plecam ...aflam ca terenul este intr-o zona deluroasa cu padure aprope si evident fara asfalt. Drumul pana acolo este relativ ok cu exceptia ultimei zone care din pricina ploilor era cam destelenita si in cam in panta. Eu eram la volan arunc un oki in fata si intreb pe copilot daca crede ca este o idee buna sa continuam..... el daaaaa... am avea noi 4*4 de oras, dar trebuie sa treaca prin namolul asta ... famous last words Am ramas blocati ... cand am coborat din masinaa am intrat in namol pana la glezna. Situatia se prezenta cam asa: teren nisipos, panta cu apa baltind din cauza unui izvor in varful pantei si zona izolata- erau niste case mai departe dar un fel de case de vacanta nelocuite insa slava domului dar semnal GMS. Am incercat eu la volan el sa impinga.... rezultatul baie de namol si masina impotmolita.... Aveam- nu stiu cum- tel de la asistenta dacia si i-am sunat. Au venit dupa 1 ora cu platforma si cu nu stiu cum se chema - un cablu de 50 m care se ruleaza si trage masina... bun .. constatam ca nu ajunge cablul pana la masina iar tipul de la asiatenta nu a vrut sa o duca mai aprope de teama sa nu pateasca ca noi.. am gasit prin masina o coarda am prelungit dar de 2 ori s-a desfacut nodul ... a treia oara a reusit si am tras masina cam 5 m .... insa s-a stricat mecanismul care rula cablul .... Ma rog dupa vreo 4 ore am ajus si noi acasa plini de namol si inghetati ca batea un vant cumplit ... Acuma dupa experienta asta veritabila de four wheeling sotul este la spalatorie cu saraca masina care nu se mai vedea din namol, iar eu am pus haine in cada si am lasat apa sa curga pe ele sa mai spele din namol iniante de a le baga inmasina de spalat.
Gaza22 spune:
Oaau cat ati scris.!! Nu am timp sa recuperez acum dar revin cand adoarme Gaza. Pup fetele!
Banuti pt Gaza Cafe Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite
cativ13 spune:
Cules, adunat pt cafeaIntrebare: daca am nascut in martie si am intrat in concediu de ingrijire copil in iunie, eu cand trebuie sa ma intorc la scoala? in martie, cand face Piti 2 ani sau in iunie cand se fac cei doi ani de cic? intre timp caut si legea...mami de Silvia Ioana
carmenada spune:
Am dat o tura pe la plantatii si am gasit putine monede ..asa ca de criza... Shasa, Simina, Gaza cate 1 moneda, Iuca 2 bucati, Petrean 3 si Dodo 4. La restul inca nu pot vota.
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Cules, adunat pt cafea Intrebare: daca am nascut in martie si am intrat in concediu de ingrijire copil in iunie, eu cand trebuie sa ma intorc la scoala? in martie, cand face Piti 2 ani sau in iunie cand se fac cei doi ani de cic? intre timp caut si legea... mami de Silvia Ioana |
CIC este pana in ziua in care implineste copilul 2 ani.
carmenada spune:
citat din mesajul lui cativ13 Cules, adunat pt cafea Intrebare: daca am nascut in martie si am intrat in concediu de ingrijire copil in iunie, eu cand trebuie sa ma intorc la scoala? in martie, cand face Piti 2 ani sau in iunie cand se fac cei doi ani de cic? intre timp caut si legea... mami de Silvia Ioana |
Cand face puiul tau 2 ani - in martie.
cativ13 spune:
Multumesc, m-am uitat si pe fourm la legislative...daaaaar eu gandesc asa: 2 ani de cic, da? pai 2 ani se fac in iunie...eu asa am gandit-o...mi s-au trezit copiii...nu mai am timp de cautat acum dar lamurita tot nu-smami de Silvia Ioana
veron1ca spune:
Buna!
V-am tot citit, m-ati invatat foarte multe, dar nu am mai apucat sa scriu.
Multumim mult pentru urari, LMA pt toti sarbatoritii zilei, sa creasca mari, sa fie sanatosi, frumosi sunt toti ghioceii . Mai avem o luna si implinim un an, noi parintii suntem foarte emotionati si deja ne facem planuri cum sarbatorim.
Despre noi: Andreea merge in 4 labe peste tot, se ridica in picioare de mobila, se tine cu o mana si merge, nu mai vrea in brate si vrea sa se intarce singura. In afara dermatitei atopice nu ne deranjeaza nimic, dar luptam si cu ea, nu ne lasam.
http://flickr.com/gp/37812378@N03/VF07D1
mami Vero & printesa Andreea Diana 6.04.2009
carmenada spune:
citat din mesajul lui cativ13 Multumesc, m-am uitat si pe fourm la legislative...daaaaar eu gandesc asa: 2 ani de cic, da? pai 2 ani se fac in iunie...eu asa am gandit-o... mi s-au trezit copiii...nu mai am timp de cautat acum dar lamurita tot nu-s mami de Silvia Ioana |
Demunirea legala este "Concediul pentru ingrijirea copilui in varsta de pana la 2 ani", deci CIC se incheie cand copilul face 2 ani indiferent cand incepe.