Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 8
lutoniana spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui happy_uka
3001, cu David !! astia-s prosti de la statistica !!! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
esti mortala Uka draga mea.....
pentru tine umflu si salteaua gonflabila cand vii
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui lutoniana
se acorda la doamna miha84 ...un sejur de 2 zile in luton, la familia noastra acasa, fara mancare inclusa si fara bautura.....doar cu poante multe si proaste/..... va rugam sa trimiteti pe mail perioada in care doriti sa veniti ca sa facem rezervarile si sa va pot astepta la aeroport cu un buchet de zambilici in dinti Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
bai luto, te iubesc
daca ai stii de cand am lapsusul asta..
am primit de la tanti care ne face curat un martisor s-un ghiveci de zambile..(ce femeie superioara , aa?) da numa ca aveam ca tembela lapsusu cu zambilele si ma strangea creieru din cauza asta
sarumana mult
vrei sa-ti arat zambila mea? e mova
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Luto da' mango ala cum l-ai pregatit?? L-ai storcit la robotul ala cu 10mii de gaurici?? sau cum altfel?? Ha? ia zi...ca mie mi s-a parut atos rau. Sau poate am luat eu vreunul nashpariu Ma, da' la un pescuit ceva...nu te bagi?? Sau macar la o cura de cocs de la combinat..ca io te primesc gratis Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Liliacule drag, io il curat, il tai bucatele il fierb la aburi si il bag la storcatorul de fructe si iese un piure de se linge Dinu pe botesc non stop.
si din cand in cand mai trec prin acelasi procedeu o para (atunci cand Dinu mi se pare mai constipat) sau mar (daca face prea moale)
lutoniana spune:
Uka asta cu femeia deosebita care iti aduce tie flori imi aminteste de o biata femeie batuta de concubinul...care povestea ce i s-a intamplat si ce grozavii ii facea ala, undeva la tara.....si ce viata de cosmar ducea....si a zis la sfarsit "ceva deosebit"
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka vrei sa-ti arat zambila mea? e mova |
..sa nu uiti s-o uzi. o mirosi des?
daca-i mova, e de bine .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui suede Nu ma mai joc,pe mine nimeni nu ma vrea prietena ...daca nu stau la mare: ,,Nu nimeni nu ma vrea, Lalalalalala..." Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 FEBRUARIE: http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI |
ba da! eu1 ca esti suedezå de a mea
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
anomis28 spune:
Uka si hepi astept sa vina seara sa va citesc asa cum mai demult asteptam Seinfeld.
Uka te admir ca nu te codesti (ca mine) cand e de luat cei mai bun pentrui Carina. De la tine mi s-a pus acum pata pe Zuma. O sa imi fac curaj si intr-o buna zi.... il cumpar. E stabil?
Iulika29 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui techila
lasam pe sotz cu toti copchiii si noi mergem sa bem si sa mancam ca poarcele Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Si io am 2 baieti..Poate aveti nevoie de portar si copil de mingi?! ce spuneti?
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
..sa nu uiti s-o uzi. o mirosi des? daca-i mova, e de bine . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
oops, crezi ca nu se simte bine??!
te rog, o diagnosticare mica..ca stiu ca tu vezi si veverite si caprioare acolo la tine, ma gandesc ca stii si de zambile..da daca e ceva grav, sa-mi zici cu tact, da?
astept cu sufletul la gara
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
lutoniana spune:
Liliachio, noroc ca mi-a amintit Anomis.....eu mango il bag in mixerul ala cu cutit si se face aproape pasta...adaug si un mar ca e mai acrisor si mai ia din parfumul ala puternic ...si gata. Iese bun bunut....Gol, asa felii, e mai atos, ai dreptate