Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 22
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini A venit Adi din delegatie (de la Pitesti) si trebuie sa-l bag un pic in seama ca pe urma e suparacios! Poate mi-a adus si vreun cadou ceva! de Andrei-Alexandru (24.08.2009) BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
bine pusa problema!!
daca e ceva ii zic lu profa ca esti la baitza
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
septoct2009 spune:
mai voi ati luat-o razna? un capitol in cateva ore ... Doamne fere ..
bine ca am ramas logata pe userul comun si intru sa fac capitol nou ...
elle
lutoniana spune:
citat din mesajul lui hepilica a venit lali scoate repede o foaie de hartie. si sa nu mai intarzii ca, ca, ca nu stiu ce se intampla cu tine. pai stam o clasa-ntreaga sa te asteptam pe tine? unde-ai fost? ce te tot balacesti atat ? ieri la baita, alaltaieri la baita...unde vrei sa-ajungi? nu vezi ca toata clasa acum pleaca la baita? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
tovarasa, eu pot sa trec la locul meu ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
pe Mada cu Iri Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Fragutza spune:
Offf, ma Diana, mi se rupe sufletul de ce spui tu acolo.
Il deranjeaza pe pui? Il mananca?
Cei 3 medici ca care am fost mi-au zis ca nu are treaba cu ce mananc eu. Unul mi-a zis ca e o deficienta a pielii ei ca nu secreta suficienta grasime si ca trebuie intervenit cu hidratare din exterior si unul a zis ca e de la poluare, ca pielea ei e sensibila..
Azi aproape ca avea sange pe un obrajor, probabil se scarpinase mai tare, dar in rest nu pare sa fie deranjata.
S-a mai extins la pui? Sau tot pe fatzuca e?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
happy_uka spune:
Io cred ca ne-a uitat aici..
As iesi in curtea scolii, da mi-e ca-mi iau bulgari in cap de la aia de la B ...
Mi-am adus oracolul, cine vrea sa-l completeze??
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
tovarasa, eu pot sa trec la locul meu ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
NU!!!!! Nu!!!!!
Ramai la tabla. Zi repede cine e DAVID si ce progrese s-au facut in societate in ultimile 5 luni. De asemenea trebuie atins subiectul aportului pe care DAVID la avut la infaptuirea acestor progrese.
Domne, da ce clasa de razvratiti am.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
Diana off sper ca puiul så se faca bine..si al meu are 2 pete mici, care dispar si apar, chiar daca il dau cu cremuta mereu.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Io cred ca ne-a uitat aici.. As iesi in curtea scolii, da mi-e ca-mi iau bulgari in cap de la aia de la B ... Mi-am adus oracolul, cine vrea sa-l completeze?? Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Da-l incoace mai repede...
Din oceanul Pacific
A iesit un peste mic
Si pe coada lui scria
Iesi afara dumneata si ai grija la aia de la B...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
septoct2009 spune:
Vine, vine, e caldut,
Un capitol nou-nout,
Pentru fete vorbarete,
Si cam insomniace.
Noroc cu dovleceii
Ca-s cuminti precum zmeii,
Si fac nani ca pisoii,
Cat mamicile-s la studii,
Caci daca nu fac prezenta,