eu nu ascult manele! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
De la el iti dau voie sa te molipsesti, ca e baiat inteligent si cu simt al umorului (am si eu unu' acasa cam la fel)... degeaba tuna si fulgera el pe aici.
Ehehei, fata babei, am avut si suprize, multe, am trecut de virsta lor, prietenii mei s-au cernut deja si care au ramas sint pe viata... si altii noi imi fac pe baza de buna-simtire...
Ala cu ajutatul la nevoie, e vecinul... prietenii sint pentru alt lucruri, mai profunde...
Si ce placinta moldoveneasca spuneai ca faci... asta on-topic, ca pina acum tot pe-afara am fost.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
elyda spune:
[quote]citat din mesajul lui nelia
De la el iti dau voie sa te molipsesti, ca e baiat inteligent si cu simt al umorului (am si eu unu' acasa cam la fel)... degeaba tuna si fulgera el pe aici.
Ehehei, fata babei, am avut si suprize, multe, am trecut de virsta lor, prietenii mei s-au cernut deja si care au ramas sint pe viata... si altii noi imi fac pe baza de buna-simtire...
Ala cu ajutatul la nevoie, e vecinul... prietenii sint pentru alt lucruri, mai profunde...
Si ce placinta moldoveneasca spuneai ca faci... asta on-topic, ca pina acum tot pe-afara am fost.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
[/quote
YO? Placinta? Si sa las eu Schopenhauer din manuta sa mestec in blide?Noooooo... Rad cu Kariguld ca ne intindem la vorba ca placinta moldoveneasca...mai mult eu.
Dana
anca_a spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui conchita
pe-asta credeam ca am lamurit-o deja, cand am spus ca tie ti-am raspuns in citat, dar dupa aia am continuat sa raspund in general, la curentul anti de pe topic, nu tie in particular. nu mi-a sarit tandara si nu mi-am dat ochii peste cap (nu putem renunta la expresii plastice deloc?), dar am fost dezamagita. clar e o problema de comunicare, iar pentru partea mea imi cer sincer scuze. abdominabila nimic |
Fair enough, Conchita. Apologies accepted.
Imi prezint la randul meu scuzele si ma bucur sincer ca s-a lamurit situatia.
a_alinta spune:
poti sa aprofundezi acele lucruri mai profunde, te rog!
kokiy spune:
Poate daca ascultati o manea in alta limba o tolerati mai bine,mie mi-a dat o criza de rinichi
edit:astept si o mica traducere daca se poate,sa vaz daca merita si o criza biliara
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
conchita spune:
anca_a, e ok, am uitat deja.
kokiy, haha, foarte amuzanta. :-))
asta e precis compusa de Guestus. la o analiza literara atenta, se poate observa predilectia pentru "yo yo yo".
abdominabila
nelia spune:
Si cam ce fel de parere vrei? De 'snob si educat', de 'om bun ca piine calda, chiar daca asculta manele' sau de 'tolerant, neutru, genu' care nu asculta sau o face foarte rar, dar daca asta vrea muschiu' lor sa asculte, sa asculte'???
Pentru ca primul va raspunde: 'execrabila, ma jigneste pe mine ca locuitor al acestei tari si lumi'; al doilea: 'ah, ce merge la un chef, sa vezi cum toti cei care spun ca nu le place, se vor ridica si vor topai, ce satisfacut voi fi atunci'; iar al treilea: dind din umeri, va spune: 'nu-mi place, eu am alte gusturi muzicale, dar daca lor le place, sa asculte, poate nu cu sonorul dat la maxim... dar cine sint eu sa le spun ce sa asculte!?! Dar asta nu inseamna ca nu voi apela cind voi avea nevoie la ajutorul acelui om bun care asculta si danseaza pe asa ceva.'
Rezumatul rezumatului...
escu spune:
Normal ca ar fi o greseala sa judeci oamenii dupa gusturile lor.
Eu intrebam ce parere aveti de manea, nu de fanii ei.
geaninaFuica spune:
recunosc...,am ascultat si eu manele,pe vremea cand aveam 15-16 ani,dar cand am vazut ce IQ au interpretii acestui gen,m-am lasat pagubasha,sincer nici macar nu sunt originali,iau muzica instrumentala de pe melodii grecesti,arabesti,turcesti,etc...,trantesc niste versuri de te doare capul si asta e "maneaua de valoare"...,
...prefer sa ascult muzica din ani '80,pe bune ca nu se compara cu idiotii si cretinii manelisti.
scz.nu vreau sa supar pe nimeni,e doar parerea mea.
mama de ingeras scump si frumos...Adina Maria