Azi: FINALA Eurovision! Hai Romania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nasoala melodie..

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu m-am uitat,acum imi dau seama ce bine ca nu mi-am pierdut timpul degeaba!
O sa ma uit la finala de la Oslo,macar acolo ma distrez,mai rad de unu,mai fac misto de altu!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

stie cineva cand este Eurovisionul la Oslo?

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Anul trecut mi-au placut cateva melodii (Dalma, Tina, grupul acela de tinere - din pacate i-am uitat numele), dar nu si cea castigatoare, a Elenei Gheorghe. De fapt niciuna din melodiile care au castigat vreodata finala nationala nu mi-a placut. Evident, nici asta

Nu cred sa faca mare branza, dar cine stie, mai exista si minuni. Oricum, hai Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eu cred ca se potriveste bine stilului consacrat eurovision (nu includ exceptiile cu rockerii) - dansant, versuri usor de retinut, fata frumoasa, baiat dragut (desi nu imi place personal), bonus voce buna (daca nici Paula Seling nu are voce... nu stiu cine are). Parerea mea e ca ar trebui sa faca o figura buna, mai ales daca sunt deja promovati si-n Norvegia.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mie imi place melodia cistigatoare ,sunt sigura ca o sa ia un loc 3 macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Singura melodie care mi-a placut cu adevarat. Iar Paula Seling este cantareata mea preferata din toate timpurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Eu cred ca se potriveste bine stilului consacrat eurovision (nu includ exceptiile cu rockerii) - dansant, versuri usor de retinut, fata frumoasa, baiat dragut (desi nu imi place personal), bonus voce buna (daca nici Paula Seling nu are voce... nu stiu cine are). Parerea mea e ca ar trebui sa faca o figura buna, mai ales daca sunt deja promovati si-n Norvegia.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Exact asa vad si eu, lucrurile !
Sunt multe balade www.youtube.com/user/EurovisionESCTV#p/u" target="_blank">anul acesta, cateva piese mai ritmate, iar turcii vin cu o piesa...rock.
Mai sunt cateva tari care nu si-au desemnat melodia si interpretul.
www.eurovision.tv/page/oslo2010/the-participants/semi-final1" target="_blank">Aici, puteti vedea, programul celor 2 semifinale(25 mai si 27 mai) si mai apoi, finala din 29 mai.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si noi la care semifinala participam? Sau direct la finala?

Paula a scris pe siteul ei cate cava despre piesa: http://www.paulaseling.ro/jurnal/Playing_with_fire_$69
si, mai nou http://www.paulaseling.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Si noi la care semifinala participam? Sau direct la finala?

Paula a scris pe siteul ei cate cava despre piesa: http://www.paulaseling.ro/jurnal/Playing_with_fire_$69
si, mai nou http://www.paulaseling.ro/

Cristina, noi intram in a 2-a semifinala.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput