Azi: FINALA Eurovision! Hai Romania

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Christie - olandezii spun ca Spania mai canta odata pentru ca prima data asta seara mai era o persoana ne-autorizata pe scene ... hi hi - ar fi trebuit sa ii descalifece ... dar spaniolii platesc la greu si .. cica le mai da o sansa.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Ce ziceti de Belarus?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Viata falsa este epuizanta, adevarata viata este inepuizabila. Guy Finley

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Parerea mea: Patetiiicc !! Nu imi plac deloc!

Buna seara! Sunt si eu in zona!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

nu ma impresioneaza deloc Belarus.. chiar ca suna a filme Disney..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pt fetele din Germania, nr de telefon e 013710300-xx (nr de intrare in concurs al tarii respective) sau sms la 40100 cu nr de intrare in concurs la text. Eu am votat Ro si Moldova de pe 2 telefoane iar de pe unul am sunat pt Ro de 3 ori.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

chiar ziceau comentatorii ca primele 5 locuri sunt ghinioniste si asa pare sa fie.
sa ii descalifice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna seara!

Mi-a placut Spania si Serbia, dar nu foarte tare, la Moldova mi-a placut cantecul dar nu si prezentarea, nu stiu de ce...nu mi-a placut. In rest nimic, oricum nimic nu m-a impresionat foarte tare, n-am vazut prima melodie, nu stiu cine a fost.

Acum e Irlanda...nici asta nu-mi place...sunt eu prea pretentioasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

\Irlanda - si un cantec ce parca il aud de 30 ani - e un gen tipic si ... iata apare si fluerasul si tobe si bluezzzzz - open your eyes...bluzz de disco anii 88.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Irlanda: foarte mov... faina flautista, melodia lenta si bla bla blaaaa .... coregrafie de 'Mamaia' asa ... Nu-mi plac.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Ce taliuta are irlandeza ... trasa prin inel!

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nici mie nu imi place Irlanda

Mergi la inceput