Azi: FINALA Eurovision! Hai Romania

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Al meu zice ca deja ii place mult melodia Romaniei si ca vom castiga.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Doamne fereste sa castigam!!!Va dati seama ce va fi la gura lu' Basescu?!!De unde bani si pt.Eurovision???

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Mult succes in finala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

hai Romaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma tot uit la ei si nu ma mai satur. Au fost fantastici, de la inceput pana la sfarsit si publicul la fel !
Speram sa le iasa la fel de bine prezentarea pe scena si sambata seara in finala.
Iata ordinea intrarii pe scena, in finala:

1. Azerbaijan, Safura - Drip Drop
2. Spania, Daniel Diges - Algo Pequeñito (Something Tiny)
3. Norvegia, Didrik Solli-Tangen - My Heart Is Yours
4. Moldova, Sunstroke Project & Olia Tira - Runaway
5. Cipru, Jon Lilygreen & The Islanders - Life Looks Better In Spring
6. Bosnia & Herzegovina, Vukašin Braji#263; - Thunder And Lightning
7. Belgia, Tom Dice - Me And My Guitar
8. Serbia, Milan Stankovi#263; - Ovo Je Balkan
9. Belarus, 3+2 - Butterflies
10. Irlanda, Niamh Kavanagh - It's For You
11. Grecia, Giorgos Alkaios & Friends – OPA
12. Marea Britanie, Josh - That Sounds Good To Me
13. Georgia, Sofia Nizharadze – Shine
14. Turcia, maNga - We Could Be The Same
15. Albania, Juliana Pasha – It's All About You
16. Islanda, Hera Bjork – Je Ne Sais Quoi
17. Ucraina, Alyosha – Sweet People
18. France, Jessy Matador - Alllez Olla Olé
19. Romania , Paula Seling & Ovi – Playing With Fire
20. Russia, Peter Nalitch & Friends – Lost And Forgotten
21. Armenia, Eva Rivas – Apricot Stone
22. Germany, Lena – Satellite
23. Portugal, Filipa Azevedo – Ha Dias Assim(There Are Days Like This)
24. Israel, Harel Skaat – Milim(Words)
25. Danemarca, Chanée & N'evergreen – In Moment Like This

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Anina, poti sa-mi spui si mie, te rog, unde pot vedea previziunile Google? Multumesc mult!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

anangel_lexi, uite, www.bestmusic.ro/stiri/Predictiile-Google-pentru-Eurovision-2010 84554.html" target="_blank">aici !
Ieri nu mai apaream in top 10. Acum, suntem din nou in top 10. Top in care, inca mai apar piese ce nu vor canta in finala de sambata.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Nina, multumesc frumos. In clasamentul acela apar 4 melodii care nu vor participa la finala, cum ai spus si tu. Asteptam actualizarea clasamentului.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mi-a placut eurovisionul,m-am uitat la tot concursul mai putin cine a intrat in finala ,imi puteti spune cine s-a clasat
au fost melodii frumoase

Mergi la inceput

Anita, pai uite, ai putin mai sus lista cu tarile care vor participa la finala in ordinea intrarii pe scena.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Fetelor, asta seara e petrecere la noi pe site. Marea cursa de comentarii si barfe de finala de Eurovizion.

Intre timp, la a doua semifinala - m-a suprins calitatea slaba a pieselor.
In primul rad, ma amuza trupa de fatuci cu pieptul umflat pana la maxim cu care a venit Armenia, Azerbaijan si Georgia ... apropo... de ce nu si Turmenistan si Kazahtan si Uruzgan, etc....

Apoi, Balcanii au mizat iar pe dive ... la piesa Croatiei - unde erau 3 vrajitoare cu plete, comentatorul olandez a spus ca e mai degraba reclama la sampon decat piesa de Eurovizion :))
Tot cu malitie au spus ca reprezentata Irlandei este ... cam barbat, in orice caz cel mai frumos barbat din competitie... Turcii au vrut sa demonstreze ca sunt cool si rokeri ... desi cam afumati si cam sinistri... in fine, piesa avea o anumita melodie.

Ca in toti ultimii 6 ani, Olanda nu s-a calificat in finala, moment de mare deziluzie si nervozitate nationala. ....ei care se asteptau sau ia trofeul si ca toata lumea sa cante prin bucatarie Salalisalala...
In fine, au urlat in ziare ca iar e un complot balcan, ca s-au saturat de lalaitul din ost-europa, ca mai bine ar fi sa se retraga sau sa se faca Eurovizion pentru vestul Europei. Destul de trist si de penibila reactia ... insa asa sunt olandezii niste copilasi care isi imagineaza ca ei merita bucata cea mai mare de ciocolata ...just because.
Dar, la comentariile de dupa eliminarea lor, au spus ...Zbang: ca Romania are cea mai tare piesa si au cantat fenomenal!!!

Impresia mea este ca piesa Romaniei a fost profesionista si cei doi au cantat foarte bine. Bravo lor.
Astept asta seara cu drag sa aud si piesa Moldovei ... si sunt sigura ca ne vom plasa in primii 8. :)

pup si ne auzim deseara!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput