Azi: FINALA Eurovision! Hai Romania

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ma uit acum la reluari: Lituania ce cauta in chiloti pe-acolo???
Israel prea se vaicarea, pentru gustul meu. Olanda nu mi se pare potrivita pt Eurovision. Turcia nu-mi place.
Armenia, Suedia, Azerbaidjan, Irlanda, mi-au mers la sufletel. Restul sunt OK, dar nu m-au dat pe spate.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multumesc Nina!

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

In ordinea aparitiei,as vota cu:Danemarca, Azerbaijan, Ukraina, Romania, Georgia,

Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Amuzante secventele din anii trecuti.

Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Tipa din Azerbaidjan are 17 ani??? Parca pe-aici am citit treaba asta. Super voce pentru asa o varsta!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, da, lituanienii au ramas in sorturile acelea stralucitoare.
Mie mi-au placut, Irlanda, Armenia, Danemarca, Azerbaijan, Suedia, Israel, Cipru si Romania.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Haules, dupa ce ca le lucesc posterioarele lituanienilor, mai si dau din ele

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cu placere, Dana !
Am inteles ca Austria, Italia, Cehia, Muntenegru si Ungaria s-au retras din marea competitie a Eurovisionului datorita voturilor geopolitice practicate de unele tari.
Suedeza are si ea, 18 ani, la fel olandeza si Lena din Germania, din cate am citit pe net.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Da cantareata din Azerbaidjan are 17 ani si are o voce superba pe langa frumusete.

Mie mi-ai placut asa: Romania, Cipru, Azerbaidjan, Georgia.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Da, Italia, cel putin, s-a retras de mult timp!
Superba voce are si suedeza, wow!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput