Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ramoc:sfatul unui doctor pediatru: asezam copilul in pozitie sezut in cada, apa fiind la o temperatura cu doua grade mai joasa decat febra. Intr-o canita punem spirt si apa in parti egale si frictionam toate inheieturile copilului. Incepem cu incheieturile mainilor, frecam energim si clatim imediat cu multa apa. Urmeaza coatele, gleznele, genunchii, burtica si pieptul si insistam pe spate si gat. Se clateste cu apa din abundenta imediat ce am frictionat o zona. Toata baia dureaza maxim 5 minute. Se aplica apoi pe piept si spate pulmex sau ulei fiert si se imbraca in pijamalute. Copilul va transpira mult si de aceea trebuie sa fie pregatite schimburi.
O precizare...baile dureaza 3zile.Aceasta e numai o metoda de scadere a febrei si de fortare a expectoratiei.

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Neatza, Lavi merci mult si tie de sfaturi. Asta cu baia si cu frectionatul, daca m-as incumeta sa o fac mi-ar trebui 5 maini sa ma descurc asa repede. L-am pazit toata noaptea cu comprese pe frunte si l-am lasat intr-o pijamaluta subtire fara sa-l mai acoper si cat s-a mai foit si plans saracul... dar acum e deja, fac bagajul si la 8 decolam la dr. sa venim cu un tratament mai bun si cu vesti buna.

MAMICI dragi, azi e 8 MARTIE, ziua noastra . Va trimit si eu cate un buchet de , de care va plac voua la fiecare si va urez LA MULTI ANI! Sa traiti multi ani in sanatate, fericire, armonie sa va cresteti puiutii sanatosi si cel putin 50 de ani de aici incolo sa vi se innoade lacrimile in barba cand primiti buchetul de ghiocei de la ei .
"E ZIUA TA MAMICO,
in dar ti-am adus inima,
dar crede-ma mamico,
un dar mai frumos nu se putea...." ce alta semnificatie au aceste versuri anul acesta pentru mine (sunt convinsa ca pentru toate dintre noi, mamici la prima "mana").
Va pup, petrecere de invidiat sa aveti cu toatele azi.

Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata

La multi ani , mamici, printese, si viitoare mamici (Lidia). Sa aveti parte de multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca

Noi suntem bine, Mihnea s-a trezit la 6 si de atunci s-a jucat, acum a atipit... dar eu deja beau cafeaua. Va invit si pe voi la o gurita de cafea calda

Sa aveti o saptamana frumoasa

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatza.fac capitol nou si revin

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Cap.36

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput