Diferenta intre mame si supermame
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
in ziua de azi , reclame multe , facute de amatori ..., cuvinte multe si de proasta calitate , amatorism ...
care e bre diferenta intre MAMA si SUPERMAMA , ce face frate in plus o supermama fata de o mama ????????????????
nu cumva ne jucam cu cuvintele fara a intelege ce vorbim ... ?
sau care e parerea voastra ?
care din noi e mama si care e supermama , sa stiu si eu
multumesc ,DIANA
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Iasmin08 spune:
unducthable, depinde din ce unghi privesti problema. Pentru mine mame sunte cele care dau nastere copiilor dar nu au dragoste pentru ei.. I-au nascut, le-au dat viata, sunt deci mame, dar nu se comporta ca atare.
Supermame suntem noi toate cele care am muri si ne-am da viata pentru copil, cele care facem totul pentru copil, nimic nu ni se pare deplasat, nimic nu ni se pare prea mult cand vine vorba de copilul nostru. Adica 99% din toate mamele.
Ma repet: acesta este punctul meu de vedere
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iasmin08 unducthable ![]() Supermame suntem noi toate cele care am muri si ne-am da viata pentru copil, cele care facem totul pentru copil, nimic nu ni se pare deplasat, nimic nu ni se pare prea mult cand vine vorba de copilul nostru. Adica 99% din toate mamele. Ma repet: acesta este punctul meu de vedere Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
eu la aceste mame nu le spun mame , am cunoscut si cunosc femei care doar au nascut , restul ..., eu le numesc mame biologice ...
ai dreptate in ce spui
dar asta ar insemna ca mamei mele sa-i spun in loc de mama ... super mama , tot forumul sa fie inlocuit de "SUPERMAMA " in loc de mama , sa fim seriosi , toate femeile care au copii si scriu pe acest forum isi spun mame , acu ce ar trebui sa facem ? sa inlocuim peste tot in loc de "MAMA A DOI COPII FERICITI " sa scrie "SUPERMAMA A DOI COPII FERICITI" , si absolut peste tot , unde scrie mama , sa scrie SUPERMAMA .
si cine ar recunoaste ca nu isi iubeste copilul ?? cine recunoaste asta ?
pe mine supermama ma duce cu gandul la cultura americana : "WONDERWOMAN" cu o pelerina in spate si un fel de nevasta lui "superman" , sincer
eu zic ca mama e mama
si cine nu este cu adevarat mama , nu este mama pur si simplu , este cineva care a trecut printr-o experienta data de la natura de la a naste copil si atat
si atunci sa zicem si SUPER BUNICA, SUPER TATA SI TOT ASA ... ASTA E OPINIA MEA
VA PUP, DIANA
trischa spune:
Eu chiar nu inteleg faza asta,,mame sunt cele care dau nastere copiilor dar nu au dragoste pentru ei,,nu inteleg si pace,adica mama nu are dragoste pentru copiii ei dar supermama are?
Ar trebui sa atentionam copiii sa nu ne mai strige ,,mama,,sa inceapa direct cu ,,supermama,,
Aici chiar ne jucam cu cuvintele.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Acum si barbatii nasc...asa ca se termina cu cartelul asta ca doar o femeie poate sa nasca.
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trischa Eu chiar nu inteleg faza asta,,mame sunt cele care dau nastere copiilor dar nu au dragoste pentru ei,,nu inteleg si pace,adica mama nu are dragoste pentru copiii ei dar supermama are? Ar trebui sa atentionam copiii sa nu ne mai strige ,,mama,,sa inceapa direct cu ,,supermama,, Aici chiar ne jucam cu cuvintele. mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06 |
Nu am spus ca sa revolutionam dictionarul explicativ al limbii romane, eu am spus care e diferenta intre termeni in viziunea mea. Fireste fiecare e liber sa priveasca lucrurile prin prisma proprie.
Si da, cele care au copii doar pentru ca iau alocatie pe ei, care ii lasa flamazi in casa, cele care ii bat pana ii lasa lati, cele care... sa continui? Sunt numite mame ca si tine, ca si mine...
Mie copilul imi spune : "Mami, esti super"
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/natalia_nica/natalia_nica.jpg)
natalia_nica spune:
Supermama e aia carte spala cu Tide
Acu', serios, nu stiu, se foloseste frecvent "supermama", ca eu cam citesc pe aici, dar n-am dat de el (sau nu l-am remarcat?). Mi se pare o... laudarosenie?
unducthable spune:
Iasmin , pai chiar tu nu ai fost atenta cu ce ai scris. Ai scris
"Iasmin, mama de strengar de 8 anisori"
dupa opinia ta trebuie sa scrii:
"Iasmin, SUPERMAMA de strengar de 8 anisori"
hai mai Iasmin , nu vezi ca tendintili astea sunt ieftine , cred ca nu mai evoluam , o dam inapoi
Iasmin08 spune:
, iarta-ma ai fost super dulce unducthable, good observation
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
io sunt MAMA. si atat. daca copii mei sunt multumiti, fericiti, daca isi gasesc menirea si propriul drum in viata, ce mai conteaza ca ma striga si pe numa cate-odata, Kari! eu am fost, sunt si voi ramane simplu doar MAMA.
da si tu un link ceva unde ai citit de acele super-mame. sa vaz si io
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pitzinuca/pitzinuca.jpg)
pitzinuca spune:
Mie fi-mio mi-a zis mai demult ca nu sunt super-mama, ca nu ma imbrac asa frumos ca mama din reclama de la Tide.
Dar apoi mi-a zis ca am fost supermama cand l-am extras de la teleski de unde cazuse - adica m-a asociat cu un super-erou.
eu , cu
(DPN 20.08.2010), andi
(24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."