LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**171**
Raspunsuri - Pagina 4
iuca spune:
Buna dimineata fetelor,
Am votat si eu toate plantatiile mamicilor de ghiocei.
Imi dati si mie un vot pt plantatia mea
Va multumesc si va ofer cate o tuturor.
Leeloo21 spune:
neata...am lipsit ceva timp..pale lau..facultatea, nunta, copilul..m-au tinut acupata...
tudor are o viroza mica..a avut febra si acum tuseste..nu are mucisori..inca...sper sa nu aiba a tare nasoli sunt..
rugam si noi reteta de biscuiti va rog...scuze...stiu ca ati mai scris-o...n-am fost pe faza sa o copiez:(..
dragut joc cu plantatiile...se castiga si altceva inafara de experienta?:P
am vazut un super bebe pe vladinimr:)
n-am apucat sa citesc din urma..
si la multi ani tuturor!!!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
pisigri spune:
Am votat negri pe plantatie de mi+au iesit ochii. Daca mai misunati pe aici, mai dati va rog cite un vot aici reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-pulifrici/
Nu vreau sa il pun la semnatura, ca am mai luat avertismente pentru asta. Dar revin cu el si diseara. Multumesc pentru voturile trecute si viitoare
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
Mai fetelor, nu costa multa. E moca chiar. Dar cureti dupa el de nu se poate-asta costa. Si oase strambe ca trebuie supravegheat. E scump de intretinut.
E ca masinile ieftine- ieftine de cumparat dar scumpe la service, revizii si piese:))
pisigri spune:
Asaaa...
Multumim si pentru urari.
Sarbatorirea o facem acasa, noi 3, cele 2 perechi de bunici ale sarbatoritei, sora-mea, o pereche de nasi si nasul de cununie (nasa e plecata din tara la nu stiu ce stagiu).. Nici eu nu m-am complicat: saleuri, pateuri, alune, covrigei, urda cu marar si ceapa verde si o ceafa afumata, fac eu tartine micute.
Daaaaar vroiam sa va dau link sa vedeti tortul, care ajunge azi la prinz acasa...
www.mamistef.blogspot.com
Va rog sa imi spuneti ce parere aveti.
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuca Buna dimineata fetelor, Am votat si eu toate plantatiile mamicilor de ghiocei. Imi dati si mie un vot pt plantatia mea Va multumesc si va ofer cate o tuturor. de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 |
... si plantatia mea
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgyiuly spune:
Buna dimineata
La mullti ani Ilinca!
La multi ani Andreea Diana!
La multi ani Gabriel!
La multi ani Rares!
de la dansatoarea-plimabareata la toate fetele!
Foarte frumoasa Alexandra si eleganta!..tortul delicios cu siguranta!Dar mai delicioasa sarbatorita!Asteptam restul de poze!
Haios tare Vladimir in cosuletul lui!
L-am admirat si pe Andy al Innei ...oauu baietel in toata regula, imi pare rau ca ati avut probleme cu piciorusele...s-au rezolvat ,nu?
Am strans si eu banuti pentru Gaza, Simina,Shasa,Petrean,Dodo,Diana...restul de fete votasem ieri.Cred ca nu mi-a scapat nimeni.Oricum chiar daca nu reusesc sa scriu de votat votez...ca doar imi place cafeaua tare!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni
Dodo-pui spune:
Noi petrecerea de 1 an si motu/turta o facem in prima zi de pasti...doar noi 4 si nasi ei patru...
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
pisigri spune:
Ilinca, sa o zic pe aia dreapta, eu nu-s superstitioasa, si ma gindesc ca-s normala la cap; daca Manolica nu mai putea saracul, nu mai putea si gata. Dar ar fi fost cumva culmea ca taman cind face Pisilinca 1 an sa se intimple. Sper sa intelegi exact ce zic eu aici. Ma bucur din suflet ca sinteti bine cu totii
georgyiuly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuca Buna dimineata fetelor, Am votat si eu toate plantatiile mamicilor de ghiocei. Imi dati si mie un vot pt plantatia mea Va multumesc si va ofer cate o tuturor. de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 |
Votat!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni