Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 9
selen80 spune:
tii, Iulia ce pleata are si baiatul tau! si ce frumos zambeste! iar cu sapca intr-o parte e mortal!
si bb Alex de Anamaria e tare frumusel, si frezat si el
si mie im place poezioara Techilei
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Dana15 spune:
Raluk mi-a placut mesajul scris pentru Hepi, cu miturile ..esti o scumpa draga!
Uka, vorba ta suntem un forum de Dane si Raluci (unde mai pui ca pe Raluk o cheama si dana)...eee, dar avem si exceptii dragi!
Monikus..nu prea mi-a placut imaginea aceea cu tine si 2 mame prin jurul lui Rares si taticul lui jucandu-se la calculator..dar, bine zici tu..cand va vede pe toate 3, se gandeste ca ce rost are sa se mai amestece si el;
Mada
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 tii, Iulia ce pleata are si baiatul tau! si ce frumos zambeste! iar cu sapca intr-o parte e mortal! si bb Alex de Anamaria e tare frumusel, si frezat si el si mie im place poezioara Techilei de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Sele,multumim frumos de aprecieri.pupam manuta lui Ebru,nu ne bagam la mai mult ca Brucu e baiat facut pe langa noi
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
Dana15 spune:
tot am impresia ca trebuie sa-i spun ceva Selenicai dar nu stiu ce..pana una alta, te pup!
Hepi esti tare haioasa..tu si Uka faceti o echipa minunata..parca te si vad apasand acceleratia la semafor..semafor la care ai asteptat cu muzica data la maxim si miscand asa, usor din cap
Thank God I'm a woman!
selen80 spune:
ati uitat si de Monici
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Iulika29 spune:
techilo chiar ca bebelacii tai sunt fantastici..si cand ma gandesc ca asta e doar inceputul ma cracanez de ras..
Oricum tu ai un farmec aparte, cum povesteti si cred ca si copilasii tai iti vor calca pe urme.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
selen80 spune:
citat din mesajul lui Dana15 tot am impresia ca trebuie sa-i spun ceva Selenicai dar nu stiu ce..pana una alta, te pup! Hepi esti tare haioasa..tu si Uka faceti o echipa minunata..parca te si vad apasand acceleratia la semafor..semafor la care ai asteptat cu muzica data la maxim si miscand asa, usor din cap Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
te pupa si fata inapoi...si adu-ti aminte, ca m-ai facut curioasa
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Dana15 Uka, vorba ta suntem un forum de Dane si Raluci (unde mai pui ca pe Raluk o cheama si dana) |
Daca va explic cate Dane cunosc eu ( in real life, deci in afara de voi)
- una e soacra-naftalina
- alta e prietena lu fratimiu (cea mai recenta )
- apoi e verisoara-mea, dana broasca (asa o cheama..)
- mai e o verisoara din valcea
- apoi prietene, tone, e una dana constantin
- apoi o dana cunoscuta pe forum la mamici de constanta
- mai am o dana angajata la birou
deci la litera D in telefonul meu e invazie
raluci nu am in telefon decat pe mine the one and only, ma mai sun cand ma simt singura
Sa stiti ca realizez ca puteati trai si fara a sti cate dane cunosc io dar de mult vroiam sa vad cum arata lista aia din meniu..si altceva nu am de enumerat, ma iertati...
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
citat din mesajul lui selen80 ati uitat si de Monici de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Exact!! Da' Selen e numai una, ca doar nu-s 80
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Dana15 spune:
am inceput si noi diversificarea..nu sunt in extaz pentru acest lucru, dar nici nu ma intristez;
stateam cu Ana in pat, ea pe spate se juca cu elefantelul ce i-l tineam eu atarnat..mancam un mar asa, cu pofta..copila se intrerupe din joc si ma tinteste..incepe sa plescaie..zic "hai sa vedem"..i-am cojit o bucatica de mar si i-am dat-o..si-o tinea singura in manuta si si-o indesa in gurita..a supt-o, a molfait-o si la un moment dat pentru ca mi-a fost teama sa nu se inece (marul era din acela de tara, super copt, oarecum deshidratat de la stat in caldura din bucatarie) i-am luat-o..a inceput sa tipe!
am vrut sa-i fac repede niste suc, dar nu parea sa aiba rabdare sa asamblez eu storcatorul..am dat pe razatoare..a mancat cam 5 varfuri de lingurita! era asa fericita! va rog sa ma credeti ca zambea cu gura deschisa cand vedea lingurita..unde mai pui ca nu avea rabdare si isi lua singura piureul din lingura si si-l ducea la gura
ma bucur tare ca i-a placut..si ca a inghitit frumos..draga mamii draga!
Thank God I'm a woman!