Mamici prin fiv(12) Sa ne rugam pt First_Carmen!
Raspunsuri - Pagina 14
elenada spune:
Madalina aseara i-am dat prima doza de antibiotic de aia a recoltat azi dimineata.
Duminica o sa merg ca e dr de garda sa vad cum a iesit analiza.
Amzu am urlat si eu cu el. ma apuca cu groaza ca maine seara trebuie sa ii fac si eu acelas lucru. Mi-a dat sa ii dau cu canamicina oftalmica ca e mai fina si inainte de crema sa il sterg cu rivanol. As vrea eu sa ii faca sotul dar parac vad ca zice ca el nu chinuie copilul si ma lasa pe mine.
Macar daca ar trece si sa nu fie nevoie de cistografie urografie si alte nebunii.
pup
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ciarli spune:
Elenada, sanatate piticului.
Mada, si eu am tras-o cu o raceala acu doua saptamani de o bagaesm pe maneca, mai sa ma duc la Bals la AH1N1. Ce m-am speriat ca nu-mi trecea.
Pussi, snatate la Tuste.
Si Leia a tusit toata noaptea, saracuta, sper sa nu se lase cu febra.
Huski, bine ai venit! Enjoy the club!
amzulica spune:
Kittyke -
am plecat pe fuga cu Luca,
si copilasii dragalasi. Sa inteleg ca Mark avea fimoza nu? Ca noi de frica asta de cand l-am nascut - sotul ii facea baita seara si-i dadea si f. usor pielicica acolo jos - dar totusi decalotarea inseamna sa o dai de tot in jos.
nu stiu daca am fost explicita, la noi la decalotare a si sangerat putin ca de-aia ne-a apucat groaza. Apoi in masina ne busea rasul ca ziceam ca l-am dezvirginat pe bietul Lucutza.
Elenada - mie dr. mi-a zis sa-i dau cu kanamicina doar in caz de inrosire / inflamare, dar n-a fost cazul. Of, ca greu e si cu fata si cu baiat. Eu cand i-am dat augmentin de Craciun (racise putin) nu prea l-a tolerat - il cam voma, avea si un aspect de parca era var,
cand ma vedea bietul copil ca vin cu lingurita parca o vedea pe vrajitoarea cea rea.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Huski - welcome. Da' ce-ai mancat tu pe perioada sarcinii de l-ai facut asa grasan? ![]()
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
elenada spune:
Amzu si matei cand ma vede cu seringa il apuca crizele. zici ca isi sigileaza gurita. nu pot sa o deschid. uneori il tin de nasuc ca sa deschida gurita. Moe ca eu cu mana mea chinui copilul in asa hal.
O sa ma strige vragitoarea cea rea.
Ana in schimb e invidioasa de ce papa matei. I-am dat si ei seringa goala si sa vedeti ce sugea la ea. haplea papa tot.
Noua ne-a dat sa dam cu unguent ca ea are o banuiala ca acolo e sursa de infectie si zice sa o combatem si local.
Huski bine ai venit la noi.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
madalina28 spune:
Huski bine ati venit!
Elenada v-am vazut la stiri la protv!Ce grasunei frumusei ai tu acolo!
aurel_cris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui huski fetelor, ma primiti si pe mine? Sunt fericita mamica a unui grasunel nascut prin cezariana pe data de 28.01.2010, 4.240kg, 54cm si apgar 10, la Giulesti, medic. prof. Marinescu ET: 18.05.2009 Nu am reusit pana acum sa scriu desi am mai avut tentative, dar ....stiti cum e...piticul imi ocupa tot timpul Elenada, imi pare rau pentru micutul Matei, sper sa se rezolve cat mai repede. ![]() Cat despre problema noastra cu iesitul afara la 3-4 zile, cred ca incepe sa se rezolve, de 3 zile face zilnic fara ajutor.Multumesc oricum de sfat. O sa tin cont. Huski, de Radu Theodor |
Bun venit mami,v-am trecut in listuta.

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaSunt fetita mare
kittyke spune:
Elenada si eu te-am vazut la stiri, ce bebici frumosi si grasuti ai , m-am topit uitandu-ma la ei ![]()
Eu din fericire am primit banii fara intirziere
Amzulica atunci inseamna ca noi nu am decalotat numai a dat drumul doctorul la pielicica cu o foarfeca , eu sincer nu ma uitam ca ma durea sufletul cum urla saracu, il mangaiam si linisteam.
Avea niste noduli sub pielicica care a disparut dupa ce a curatat doctorul.![]()
Ciarli ai niste printese frumoase , mi se pare ca seamana cu printesele lui Pussi ( aceasi varsta, cam aceasi ochi mari, si frumoase)
madalina28 spune:
Ciali deja ma simt mult mai bine nu cred ca era cazul de AH1N1, pur si simplu m-a luat am tot fost transpirata am iesit bagat in masina chiar nu mai stiu cum sa ma imbrac ba eram prea gros imbracata ba prea subtire, dar sunt tare hapyyy ca Sofia nu a luat-o si doarme cu mine in pat, doar cu sotul am fost darnica!
Are dreptate Kittyke matele tale seamana foarte mult cu ale lui Pussi, niste domnisoare superbe!
pussi spune:
saluti, multumim tuturor pt. urarile de sanatate!
Aseara iar am febra, inca suntem pe antitermice, azi se decide dr. daca trecem pe antibiotic!
Ciarli sunteti superbeeeeeeeeeeee! Cu tusea cum stati? La noi a avut efect ff bun suc de coaja de mar: in 200 ml apa am fiert 7 min. coaja de la 3 mere! si le-am dat caldut ... altceva de tuse nu au primit!
elenada imi pare rau de Matei! Si eu personal am aceeasi problema... infectie urinara care nu cedeaza la antibioticele sensibile de pe antibiograma!
Huski bine ati venit!
mada cum te simti?
la noi e o diferenta intre cele 2 Tuste.... Eni e cuminte, ma inteleg cu ea, ma ajuta, coopereaza... Ana o maraita...parca nu mandoua sunt bolnave!

fetelor, ma primiti si pe mine?