In Banat la noi Acasa (19)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
uitati aici un link cu produse si preturi,sunt multe pagini si mai multe produse
http://www.rossmannversand.de/DesktopModules/WebShop/shopdisplayproducts.aspx?id=82844&page=1
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudia74 spune:
Cristina da ala era tare bun ptr scranteli dar sincer nu stiu daca se mai gaseste era un praf ce puneai in apa si tineai piciorul,sa vedem ce zice tanti de la marmacie
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
LauraBubu spune:
Claudia draga, acu studiez linkul ce ni l-ai trimis. Mooor ce preturi acolo! Si aici te usuca cu ce scoruri iti baga pe gat. Eu am fost multumita cu ce avea tipa asta din Germania pt ca sunt de multe feluri si totusi iesi mai ieftin decat le-ai lua de pe-aici.
Totusi daca vii in Ro, te rog sa nu ne uiti!!!
Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)2 fete cucuiete
Giova spune:
am si revenit, dar cu copiii pe cap, mai greu.
am dat si eu o comanda subti la tipa din Germania, terstez borcanasele pt. cand vine Claudia.
asta e blogul:
http://ioanapurdea.blogspot.com/
M-am luat si eu dupa mamicile de la zmeurici, dar mai am de scris...sunt in urma rau....
Diana lasa depresia...hai sa facem rugaciuni sa vina primvara sa ne vedem prin parcuri.
Cristina doare ca naiba entorsa asta. la rimini ai fost? pai in ian. nu e sezon acolo. mai mergi si in vara?
Sora-mea sta in N in Trento. si noi am stat acolo 3 ani la faculta.
Gabi am tot zic ca-ti raspund cu Parisul si nu am apucat. promit sa dau maine un PM. musai sa-ti scurtezi programul acum ca vine vara. succes Evei la Kangur. pe cand e?
Laura si Marco are dintii super faini, dar uite ca s-au cariat ceva masele. acum am zis ca le facem doar pe cele care-l dor, adica una...la care ii tot pune pansament, cica a avut puroi. fereasca sfantul ca o groaza de bani se du c pe asa ceva.
Claudia mda...am fost si eu candva slaba....si nu-mi trebuie decat vreo 8 kg in minus sa ajung cum am fost, dar lenea e cucoana mare si cu ambitia stau cam prost.
eu inca am linkul salvat, si ma pun zilnic sa caut produse, pe cand te anunti ca vii sa-ti dau lista. dar daca nu te vindeci de spate sa stii ca nu-ti mai zic nimic, nu vreau sa te blochezi prin supermarket carand borcanele mele.
va dragelor, merg si eu sa-i aspir nasucul lui Edi ca s-a trezit.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
digutix spune:
ioana te rog mai spui odata pt ce era crema aia de ti-a adus-o claudia in iarna....?????nu sunt sigura daca am inteles bn.era ceva pt baietei...???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_OR/Cristina_OR.jpg)
Cristina_OR spune:
Ioana, da, stiu, nu e sezon in ianuarie, dar eu am fost la.....munca.Nu stiu daca mai merg la vara, am fost anul trecut in Bolzano(eu is invers fata de sezon
), iar acum 2 zile firma respectiva mi-a facut o noua oferta.Ma mai gandesc
Ce ma bucur ca ne-ai dat link catre blogul tau, o sa citesc si eu cand voi avea timp.Felicitari
de Miro mai stii ceva??
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
multumesc de gandurile bune .... ieri a fost bine
va pup pe toate ... un we de vis
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
claudia74 spune:
fetelor iara is pe fuga,tre sa plec undeva,vb cand vin,deci ati vazut ca hipp sare de 1 euro,alete cam 1 euro dar babylove si babydream sunt cam la 70 de centi,sa traduc eu pe acolo daca aveti nevoie.
Dana sper sa fi fost bine si sa ne zici si noua despre ce e vorba ca ne facem griji.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
Giova spune:
m-am saturat de zapada!!!
cine doreste ? am facut multa, sa-mi revin putin.
Diana crema e pt. decalotat, vindeca fisurile si ajuta pielea sa fie mai elastica sa se decaloteze mai usor...din cate am inteles eu.
La noi se vad rezultate si nici macar nu am fortat, sa-i produc vreo fisura.
Cristina si ti-a placut in Bolzano? acolo se castiga bine, dar au mare influenta de la nemti...mai mult germana se vb. acolo. e un oras frumos, oricum.
Andanii ma bucur ca ai scapat cu bine.
o zi faina sa aveti fetelor.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
digutix spune:
hello hello
mmmda,nu-mi amintesc sa mai fi avut parte de ninsori pana pe 12 martie, in timisoara....ciudat rau...
ioana i-au si eu cafa multa ca nu prea am putut dormi.mai te bazai un pic cu crema aiaoare as putea sa o folosesc la timo?sau e numai pt bebei?el inca nu e decalotat cum trebe si n-as vrea sa ajung la chirurg sa-l "rezolve".tu o folosesti la edi sau si la marco?
am citit un pic din din blogul tau
gabi, succes evei la concursuri!
noi suntem ok, copii ok, nu raceli, nu nik, doar prea multa energie