FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

'Neata si voua, imi beau cafeaua citind ce ati mai scris azi. Mama, ce matinale sunteti...
Amy, multa bafta azi, iti tin pumnii....
Vanessa, e clar ca nu tu aveai probleme, ci sotul, de asta stimularea ta a fost usurica, doar fiindca nu se putea baza doar pe un-doi foliculi produsi natural..., si mai esti si mai tanara, na c-am zis-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Amy2007, eu ma gandesc ca ti a spus asa ca poate erau prea mici, insa dc simti ovarele ca lucreaza e posibil sa fii crescut. Oricum e deprimant sa faci stimularea si sa intrerupi...ma gandesc in primul si in primul rand la organism...alta stimulare!!!...off ma rog, sa se intample ceva si sa fie bine. Eu am un singur ovar, deci clar ca in cel mai fericit caz o sa obtin 4 foliculi...asta ce ar insemna ca nu am sansa sa fac fiv!!!?
Sper sa vii cu vesti bune.

Yarrina, iti doresc un raspuns bun la stimulare si sa ne dai vesti bune. Tu unde faci fiv-ul?

Vanessa80 ce mai face bebelul?

Puppp toate fetele cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Anda eu fac la Polisano Sibiu, cu dr Ispasoiu. Eu ma mir ca nu m-am umflat pana acum de la doza de Puregon....Mi-a fost asa frica de hiperstimulare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

Fetelor dragi,

Va urez o saptamana buna, cu motive de bucurie.

Va pup pe toate, fete curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Neata fetele!VANESSA tu cat diphereline ai facut?o doza unica sau mai multe zile?AMY bafta astazi si ONNIEX tinem pumnii sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Onniex: Prima dintre noi care va avea motive de bucurie, vei fi tu!!! Cand ai testul de sange?
Amy: Eu zic sa nu renunti, chiar daca ai mai putine ovule, sanse sunt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

HAVIN eu am facut Diphereline vreo 14 zile. Medicii din Iasi m-au diagnosticat anul trecut in aprilie cu adenom hipofizar( prolactinom) rezistent la tratament. Mi-au zis ca daca nu ma operez in 2 luni am sa mor. De ramas insarcinata nici nu se putea pune problema. Aveam prolactina in jur de 2500.( normal max pana in 400). Dupa multe plansete , am hotarat sa plec la Bucuresti sa repet analizele endocrinologice si CT. Totul era ok , inafara de prolactina. Diphereline-ul inhiba toata secretia hipofizara( inclusiv prolactina)si apoi si cu ajutorul stimularii am avut folici buni.
Bebeul este foarte activ. Acum face si tumbe in burtica.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Seara buna fetele.
Intorsi si noi de la Bucuresti, putin mai optimisti, pt ca si doctorita era mai optimista.
Tot 4 fraieri de foliculi, 1 a ramas de 8, dar 1 e de 15, altul de 14 si ultimul de 13,5, cu mari sanse sa se mai ingrase pentru ca mi-a dat si maine sa fac 6 menopur si miercuri iar ecografie, iar sange si daca mai e cazul imi da inca 2-3 fiole menopur.
Tot atunci decide daca facem punctia vineri sau sambata.
Si o intreb: pai bine mai cucoana, nu zisei matale vineri ca daca sunt mai putini de 5-6 nu facem si amanam? Zice: nuuu, si daca sunt 2-3 buni merem mai departe, daca evolueaza frumos.
Sa-mi trag una, si eu care nu am dormit de vineri pana azi decat cateva ore de griji.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

amy2007,

Super!
Stiu ca este greu, dar trebuie sa incerci sa fii calma.

Oricum, cu grijile si cu nesomnul nu rezolvi mare lucru .
Eu dorm si 12 ore pe zi si ce bine este! Apoi ies si ma plimb un pic pe afara, aud pasarelele cantand si ma bucur ca vine primavara!

Va pup pe toate, fete curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ONNIEX bine faci ca te odihnesti. Cand tre sa faci beta-HCG?
AMY incearca sa te mai relaxezi. Trebuie sa crezi ca va fi bine.Ai sanse.

22+

Mergi la inceput