FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Onniex, da vreau o lista de preturi daca ai. Eu sunt tare trista ca am facut TSH analiza pt glanda si este mare... 3... si trebuie sa fac in asa fel incat sa fie 1...azi am luat rezultatul si iti tin pumnii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Onniex: Acum am inteles cum stau lucrurile...cred ca dr. Dascalescu nu mai facea fata, lucra si la Giulesti.....daca s-a schimbat embriologul poate am si eu noroc de data asta......e roman sau nu, d-nul embriolog?
Cat despre preturi, nu cred ca ar fi o problema...si alte subiecte FIV au preturile afisate....ma gandeam la datele complete despre clinica si despre costuri...
Anda: Imi pare rau ca nu au intrat mesajele, nu stiu de ce, dar bine ca ai primit listuta de la Mariadan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Onniex: Ce vesti ai de la clinica? Pe cand ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

anda82,

Poti cere detalii la adresa de email: programari.gynera@gmail.com.
Sfatul meu este sa incepi procedura cand ai cel putin 3000 de euro disponibili. Dar ai grija, fiindca suma poate diferi in functie de medicatie.
Datele de contact ale clinicii sunt:
Clinica Medicala Gynera
str Constantin Aricescu nr 8 sector 1 (zona Piata Dorobanti)
Tel: 031 / 106 56 98, 0727 / 833 833, Email: office@gynera.ro

Embriologul care lucreaza la cazul nostru este strain, eu am vorbit cu dansul in limba engleza. Parca este din Marea Britanie, dar nu pot spune cu siguranta. Revin cu detalii exacte cand aflu.

Dna dr Dracea mi-a spus ca este probabil ca joi sa facem ET-ul. Dar vom vedea exact cum evolueaza

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Onniex daca ar fi numai 3000 de euro...insa din cat am inteles eu 2800 de euro este doar procedura, cam 800 de euro analizele, in jur de 1000 de euro tratamentul...plus drumurile si cazarea...urca semnificativ.Oricum pana in mai cand voi merge mai strang ceva banuti...
Abia astept sa ne scrii cum a fost la ET.

Maria08 cand mergi la dr Dracea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite! Multa bafta la bebei.
Nu mi-a mers net-ul toata ziua. Abia acum a reusit sotul sa il mestereasca.
ONNIEX foarte buna productia. Multa bafta la embrioni rezistenti si lipiciosi. Sa bei multe lichide ca sa isi revina repede ovarele.
O sa incerc sa trec preturile la inceputul capitolului ...sa vad daca o sa reusesc ca nu stiu cum trebuie sa fac.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Onniex daca ar fi numai 3000 de euro...insa din cat am inteles eu 2800 de euro este doar procedura, cam 800 de euro analizele, in jur de 1000 de euro tratamentul...plus drumurile si cazarea...urca semnificativ.Oricum pana in mai cand voi merge mai strang ceva banuti...
Abia astept sa ne scrii cum a fost la ET.

Maria08 cand mergi la dr Dracea?

Anda si eu am facut FIV la Gynera in septembrie 2009 si am platit asa: 2800 euro procedura,1000 euro medicatia(am avut doze de stimulare mai mari),1000 euro analizele premergatoare pt mine si sot

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

vanessa80,
Fetelor dragi,

Se pare ca avem 12 embrioni care sunt "in cursa" pentru stadiul de blastocisti. Nu toti sunt de calitate, dar speram sa avem pe ce sa ne bazam Ma rog sa fie totul bine.

Joi va avea loc ET-ul, asa cum era prevazut
Va tin la curent in continuare si va urez pofta buna la mucenici.

Va pupic pe toate, fete curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ONNIEX multa bafta! Sa ai embrionasi puternici si lipiciosi.
Tu cum te simti dupa punctie?

21+

Mergi la inceput

vanessa80,

Dupa punctie, am fost ok. Nu am simptome deosebite. Am baut mai multe lichide, cred ca ma si deshidratasem.
De fapt, eu nici la stimulare nu am acuzat simptome deosebite

Va pupic pe toate, fete curajoase!

Mergi la inceput