Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Cristina, imi zici si mie, te rog, reteta ta de clatite dietetice??
Ca eu am incercat o data, cu faina integrala, si mi-a iesit doar UNA, restul le-am cules de pe podea. S-au lipit de tigaie, aveam niste nervi
Multumesc

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

alex - mami, fetele te-su sfatuit tare bine. am intrat si eu pe site-ul dat de fragutza si e tare interesant. citeste si tu cand ai timp.

eu stau aici pe camp, langa o padure, nu a vazut neam de neamul meu atatea animale salbatice cate am vazut eu iarna asta (ca nimeni nu ma crede cand le spun ca vad caprioare...fragutza m-a intrebat daca aud si voci ). pana si sot s-a uitat dubios la mine cand i-am relatat cum un uliu vroia sa infasce o gaina...da' jur ca a aparat-o cocosu' am vazut cu okii mei cei doi. nu mint.

n-am pe nimeni in preajma, vorbesc doar cu maia si cu voi. daca n-ati fi fost voi, cred ca eu eram de mult tacanita. de ce crezi ca mai facem si glume aici? pai altfel am ajunge asa . daca iti imaginezi, mi-e dor si de caini, sa-i maingai, sa ma joc cu ei...nu am cand sa o fac...nu o pot lasa pe maia singura si sa ies afara la caini, iar sot vine seara tarziu de la serviciu.

in schimb, w/e e al meu. plec la cumparaturi singura, ma duc la mama, intru in magazine, ma uit la oameni..., sofez... stiu ca suna ca si cand as fi smintita.
pana acum nu-mi placea deloc sa sofez, cu toate ca am ceva mii de km la bord. da' de cand am nascut, m-as plimba cu masina si prin curte, pana la poarta si inapoi de 100 ori. mi se pare adrenalina 100%. am ajuns cand sofez sa dau muzica tare ca taranii, sa mai aud si altceva decat "ceata lui pitigoi", "alunelu", "miau-miau"...etc. am senzatia ca ma eliberez, ca mi se aeriseste creeru .
si evident ma apuca un dor nebun de maia si vorbesc cu sot la telefon de 5 ori in cele 3-4-5 ore cat lipsesc.

hai, mami, capu' sus. poate, uite, cum zice dana - cand va veti muta, poate altfel va fi. toate am trecut sau trecem prin situatii d-astea. poate la tine e mai dificil acum si pentru ca sunteti in mutari, stati cu parintii....

ai incredere in tine si incearca sa te remontezi.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Miha felicitari si bafta cu vanzarea casei !
Foarte bine ca ai pus poze.Si noi cand ne-am mutat anul trecut tot la un apartament cu poze ne-am oprit.Si acum locuim in el .
Chiar,nu m-am gandit?!Noi am zis ca ajung 3 camere,....dar cand o sa apar sora lui Mihnea?E,noi sa fim sanatosi,mai e pana atunci

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mimika spor la calcat si sper ca Luca sa se faca bine repede..trebuia sa zic..ca nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca mami tau sa aiba fantezii cu chip'n dailii aia...numai ziceam asa, ca mama mea este f pudica si ..atat..si s-ar fi rusinat tare la un asemenea spectacol...sau, mai stii..poate mi-ar face figura si as vede-o pe mami batand frenetic din palme si chiuind

Alex asa este..este important sa se implice si sotul tau..atat cat poate..sau macar sa stie ca nu-i usor si ca ai nevoie de sprijin..moral, macar; sunt convinsa ca va fi mai bine la casa voastra!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

cred ca pretena mea uka e la cumparaturi de nu a venit ea azi pe-aici.
uite-asa o sa vina ea ca o incarcata de la mall .

luto - pun mami poze, doar am promis. dar uite, picasa de azi dimineata incarca si a ajuns abia la 27%. merge foarte greu. am promis si o sa ma tin de cuvant. vei vedea ca sunt serioasa.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

gata plimbarea noastra. cam frig ce-i drept dar nu ne plangem. defapt sunt 7 grade da' cam bate vantul. Carol a dormit la adapostul caruciorului si mainile mele s-au rugat de mine sa le cumpar o pereche de manusi. dar eu am rezistat

Alex capul sus ca trece. incearca sa le iei mai usor pe toate. nu te mai stresa atata. iesi mai mult afara, chiar daca e frig. aerul curat face minuni!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Buna dragelor,

Nu am mai intrat de mult dar din pacate nu prea mai am timp si nici in viitorul apropiat nu prea prevad mai mult. M-am apucat sa rezolv niste treburi pana pe 15 martie cand o sa incep sa lucrez dar lista e destul de lunga. Pe langa asta al meu sot a renuntat la servici si face diverse pe cont propriu dar si-a luat prea multe astfel incat e mult mai ocupat decat inainte si are ff putin timp liber, ma rog de el de o luna sa imi monteze o jaluzea

I-am luat Andreei scaun de masa, respectiv acesta:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Adjust-with-me-highchair/dp/B002GIYV2C/sr=1-5/qid=1267710442/ref=sr_1_5/279-1143972-9275036?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44567031&mcb=core

Si am ales si scaunul auto pt Teodora (al ei Maxi Cosi Tobi va trece la Andreea), este foarte foarte misto si se poate folosi de la 9kg
http://www.mothercare.com/Recaro-Young-Sport-car-seat/dp/B000WXDTZ8/sr=1-1/qid=1267710748/ref=sr_1_1/279-1143972-9275036?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44452031&mcb=core

In rest as fi vrut sa scriu ceva folositor sa dau ceva sfaturi dar din pacate nu am prea citit din urma.

Va pup, fug sa o iau pe Teodora de la gradi

te pup, gata asa repede la serviciu
sa le purtati sanatosi

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kemsi, eu fac clatitele din ochi, adica pun un ou, faina integrala si lapte si le mixez. (eu mai pun si tarite, dar nu e musai). Consistenta e ca la clatitele normale, dar nu foarte subtire. Le fac in tigaie de teflon, cu doar un pic mic de tot de ulei, asa, cat sa nu se prinda. Ies foarte bine. Si le umplu cu magiun de prune fara zahar si nuci prajite. Sau cu mere rase amestecate cu fructoza si nuci prajite.
Techila, am vazut ca festivalul acela folk e si cu concurs de folk si cu recitaluri, deci ma gandesc ca dureaza mult. Nu prea cred ca il pot lasa pe sotz cu amadoi copiii atitea ore, offff!!!!!!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Sa va fie de bine plimbarea.
Noi n-am iesit de frica frigului...

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

gata plimbarea noastra. cam frig ce-i drept dar nu ne plangem. defapt sunt 7 grade da' cam bate vantul. Carol a dormit la adapostul caruciorului si mainile mele s-au rugat de mine sa le cumpar o pereche de manusi. dar eu am rezistat

Alex capul sus ca trece. incearca sa le iei mai usor pe toate. nu te mai stresa atata. iesi mai mult afara, chiar daca e frig. aerul curat face minuni!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina am vazut pozele din martie..ce fericita este Emma in jucarioara aceea!!! si ultima poza..este Andrei?!! wow!! ce asemanare!!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput