**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**
Raspunsuri - Pagina 9
meleea spune:
am uitat sa va zic ,am fost la targ...cam naspa , am luat un mclaren xt 10mil,usor fata de magaoaia mea de inglesina,dar Alex prefera inglesina sper ca mai incolo sa se schimbe treaba.....
am luat si sling 1mil...exersez , 4 biberoane si 5 seturi de tetine (3mil),niste cearsafuri cu elastic(2mil),lapte (2mil),o gecuta mai subtirica 1,8mil,scutece,catelul de la fisher si inca o jucarie si am dat faliment25mil nu mai stiu ce am luat dar cam asta nu stiu pe ce s-au dus banii....oricum slabut targul ,asa mi s-a parut
cat despre premaman m-am lecuit cu ei ca le au mai scumpe ca alte magazine de ex scaunul nepotelei ca ei e cam 11mil si la miniblu e 8 ,deci.....
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#
ClaraJ spune:
Salutare mamicute simpaticute,
MELEEA - multumim frumos si sa stii ca ai facut o investitie buna cumparind MacLaren-ul. E un carucior de foarte buna calitate, foarte durabil si foarte practic. Aici, in State, e considerata o marca foarte buna. Si noi i-am cumparat piticului un Maclaren Quest Sport si sunt foarte incintata de el. Inca o data, aulica scump, d-le, scumpe mai sunt toate astea in Romania.
Am incheiat si noi inca o saptamina de autodiversificare. Bryce e din ce in ce mai incintat si mai baga si cite ceva in burtica.:) Saptamina care vine vreau sa-i dau carnita, iaurtel si niste spaghetti.
Pina atunci, rezumatul saptaminii ce s-a incheiat, il puteti viziona aici
Duminica asta avem un mic concurs si o mica petrecere cu ocazia decernarii premiilor Oscar: un mic concurs cu pronosticuri si un mic premiu, asa in familie, cu bunicii, sa vedem cine o sa cistige.
Va pupam foarte dulce si mai povestim,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009
Motana spune:
pooh pai vorbeati de cine seamna cu cine si de aia am crezut ca am pierdut poze recente de-ale voastre , daca nu, asteptam unele noi sa iti mai vedem copilasii
meleea foarte draguti copilasii si Alex si verisoara. Alex a crescut mult de cand nu l-am mai vazut, si ce frumos acolo contul cu jucarele!
Giova scumpi smecherasii tai, Edi are un aer asa interesant, pup!
Am facut branzica, iar nu iesea dar i-am dat de cap. Ce greseam era ca dupa ce fierbeam laptele nu il lasam la racit. Acum am facut la fel, am lasat vreo 2 ore si cand ma duc nimi... asa ca pun iar la fiert + o lamaie s-a branzit imediat.
Nu stiu cum insa o sa apuce Daris cu mana.. sa vedem.
Azi sotul i-a dat vreo 3 lingurite de legume pasate, hihi... dar apoi n-a mai vrut.
Am avut o noapte nenorocire... de la 2 juma' s-a trezit si m-a tinut 2 ore cica voia sa adoarma dar se maraia iar plangea, se tragea de urechi. Apoi l-am sculat pe Luis ca io nu mai puteam si s-a uitat Dari cu el la un film inca o ora jumate!
Si ziua nu doarme mai deloc. Avea 2 nap-uri de cate juma de ora. Uneori o mai pacaleam si facea unul de 1h, dar acum doarme numai o singura data.. azi juma de ora si atat! Uof, de ce oare?
Fetelor, Oscillo ala se da doar 3 zile, nu? Am luat si eu o data cu ea 3 zile si azi ca l-am lasat parca ma mananca in gat si stranut, uof!
Giova spune:
Neatza!
eu l-am pasat pe Edi la cumnata si am si eu putin timp de net...unde altundeva daca nu in baie.
la ora 3 s-a trezit printul si a fost extrem de agitat. cred ca vreo ora s-a tot chinuit sa adoarma, il pasam de la mine la sot si invers....dupa Clama baby s-a culcat, dar la 8:40 cine mi-a dat trezirea?
Meleea am inteles, pai ai putea sa-l mai duci la mama ta in weekend. nu muriti voi o noapte, stai linistita, va va prinde tare bine.
e misto suportul, dar e mai misto ca sunt amandoi...chiar ca e ciocolatie rau nepotica, dar tare frumoasa.
si Alex seamana pe tine, si cu Eric al Alinutzei, asa cu pielea alba si ochii albastrii.
am vazut ca e in carucior nou...il vei folosi la vara, ca e foarte usor si nu vei avea bataie de cap cu el.
Mama mia cati bani dati la targ...sa va fie cu folos toate.
Clara super ca va distrati, asteptam poze de la party.
Motana si voi treze?
la cat mai multe lunitze:
Ioana Antonia, Daria Antonia, Kevin si Stefania Maria
sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi!
diseara iesim la restaurant cu niste prieteni, cica in contul zilei de 8 martie. ma bucur ca si asa in Tm tare greu ieseam, ca nu aveam cu cine lasa piticii.
o sambata faina sa aveti, mai revin eu.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
elena_adina spune:
Salutare mamicutze!
Noi am avut o noapte cu mai putine treziri,si fara maraeli.sa-si revina!
Meleea- tare dragut Alex,are niste ochisori frumosi,si verisoara e o dulcica.
Motana- ar trebui sa deschidem un club al bebeilor care nu dorm noaptea.
La multe lunite sarbatoritilor
Ioana Antonia de Ionik76
Daria Antonia de Andra_80
Stefania Maria de Monitza86
Kevin de Anisiap
la toate
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
MONITZA86 spune:
neata!!!
Multumim GIova si ELena_Adina de urari!
Floricica mea facut 7 lunite ce repede a trecut!Si cand ma uit la ea ca face cate ceva nou in fiecare zi,evolutia ei este din ce in ce mai in verva.
Una peste alta am avut o noapte trasnet in sens negativ treziri f dese si plans de imi venea sa plec in lume .Ai dreptate Elena_adina cu inagurarea clubului de bebelusi mofturosi.
Meleea ai un dragalas de baietel si ce mult imi place cum face baita cu verisoara super tare ca au varsta apropiata
Anemona si eu m-am lasat de patut si am luat-o cu noi in pat.Efectiv nu reuseam sa fac fata la treziri si plans din 15 in 15 min.
AM facut un pact cu sotul cand erup dintzucii facem .
la multe lunite si sa cresteti mari si frumosi !
Ioana Antonia
Daria Antonia
Kevin
Hai k mergem la !Mai arunc eu o privire!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
pooh spune:
Salutare la a doua cafea pe ziua de azi!!!!!Eu inca sunt racita,ma simt fara valaga,fara chef....si ce-i mai rau,si Balazs e racit un mic....are mucisori iar azi noapte,cand s-a trezit sa pape,a scos niste sunete de m-am speriat....nu-mi dadeam seama daca are gatul uscat,e ragusit sau incearca sa tuseascahuh,era horror.....Pana la urma a adormit,dimineata deja a inceput sa tuseasca,nu mult,ci asa,mai sec.....intr-adevar,e si ragusit,dar parca are si pieptul incarcat.....Fetelopr,voi ati folosit wick pentru copii?Adica exista separat pt. copii si adulti?Eu am o cutie,dar pe prospect scrie ca nu e recomandat copiilor sub 2 aniPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
monica2008 spune:
neata fetele
la multe luniteIOANA_ANTONIA
DARIA_ANTONIA
STEFANIA_MARIA
KEVIN
recuperez din urma si revin
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
alinutza78 spune:
buna fetele
am o veste buna Am luat rezultatele de la analizele de sange si pe trei pagini nu apare nici un rezultat pozitiv. Superrr....Eric nu are alergii alimentare
Acum ma mustra constiinta ca am fost o mama crizata si am intepat copilul degeaba sau l-am privat perioada asta de substante nutritive necesare in incercarea mea de a evita orice posibil alergen.
Luni avem programare la alergolog si apoi la pediatra. Sunt curioasa care sunt explicatiile pentru faptul ca Eric a reactionat urat la cruditati si la laptele praf... Si sa ne dea cateva hinturi pentru viitor legate de momentul introducerii unor alimente avand in vedere ca dermatita lui Eric se manifesta totusi la anumite alimente.
Oricum sunt super fericita ca e copilul sanatos si nu o sa ne chinuim cu alimentatia
sarbatoritilor zilei...multa sanatate si fericire
alinutza78 spune:
pooh multa sanatate. Eu nu racesc iarna, ci o data la doua veri. Poate imi mosteneste si Eric "obiceiul".
uite cateva exemple de meniuri date de cei de la Silhouette:
- variante mic dejun: 2 felii de sunca de pui cu paine neagra si ardei rosu; 2 oua fierte tare cu o felie de paine neagra si rosie; cas cu rosii; iaurt 0% grasime cu cereale Fitness; omleta cu ciuperci si rosii;
- variante dejun: 200 g peste la cuptor/gratar cu legume sote sau salata de cruditati; 250 g de piept de pui/pulpe fara pielita la gratar cu salata de cruditati; ficatei de pui cu salata; 200 g branza de vaci (eu folosesc perlutele ptr ca au grasime putina si au si sunt mai gustoase decat branza dietetica) cu 3 linguri de mamaliga; spaghete integrale cu sos de rosii; ciuperci la cuptor cu mozarella; ciorba de carne (fara morcovi si cartofi);
- variante cina: broccoli cu cascaval, ciuperci la gratar cu usturoi si rosii; biscuiti graham cu iaurt 0% grasime; branza de vaci cu paine neagra; ciorba de carne (fara morcovi si cartofi); peste la cuptor cu legume; salata de fructe; legume la gratar cu cascaval; salata greceasca; salata de ton.
cam astea sunt...arata super bine, eu nu am facut foame. Insa in ultima luna nu am mai tinut dieta foarte strict..am mai scapat la o prajiturica, la un pateut...si am dat doar 500 de grame. Va trebui sa ma mobilizez si sa o iau de la capat.
sambata placuta