frizerie copii

frizerie copii | Autor: roxannna

Link direct la acest mesaj

[red][/red
Buna!voi unde va tundeti copilasii?
noi am fost astazi la prima tunsoaresi suntem foarte multumiti.aveam de gand,dar azi am trecut pe langa un salon de copii si am decis sa intram.piticutzul meu are o freza super.servirea si atmosfera a fost super ireprosabila.salonul este undeva vis-a-vis de protv ,iancului,KID'S SALON.asteptam pareri,daca a mai scapat cineva de par pe acolo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Noi ne tundem numai la Ciofolici.
Asa ca nu stiu sa-ti spun pareri despre alte saloane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxannna spune:

am auzit ca e super si la ciufolici.pe noi ne-a incantat f tare ca aveau afisata o oferta.la 1 tuns a primit gratuit copilul o ora de joaca,pt ca au si club langa si un suc.in ziua de zi cand toate merg aiurea sunt f binevenite ofertele acestea.iar tunsul ne-a costat 20 lei.la ciufolici cat este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Noi l-am tuns numai acasa cu masina de tuns, pana acum...insa ma tenteaza de mult sa mergem la un salon specializat pt copii si sa-i faca o freza mai smechera, ca deja e maricel smecherasul meu.
Cu ocazia asta mai aflu si eu preturile ...aveam asa o impresie ca sunt mari preturile....insa 20 ron mi se pare chiar acceptabil

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxannna spune:

da,stiu.peste tot este scump intr-adevar.si pe mine m-a incantat pretul.cred ca vom deveni clienti fideli.mi-am fac si eu o programare pt marti,suntem invitati la un party.am parul pana aproape de umeri si am intrebat cat ma costa un spalat+coafat,35 RON.e ff acceptabil nu?pe mine ma ingrozesc coaforurile de obicei,dar de aici am ramas cu un gust f dulce.revin miercuri sa va spun cum a iesit coafatul.pupici

Mergi la inceput