rochie alba adolescenta
tanti care ma ajuta la curatenie are o nepotica de 14 ani (sa-i traiasca)si care urmeaza sa participe la confirmare - ceva ce fac reformatii si catolicii. La acest eveniment trebuie sa se imbrace in rochie alba impecabila, eleganta. Unde gasesc asa ceva? am cautat pe internet dar am gasit rochite pt dre de onoare doar pana la 12 ani!
Multumesc anticipat pentru informatii
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Raspunsuri
szivarvany spune:
La vremea mea eram imbracate in rochii albe - si cine avea, isi punea o rochita de mireasa
Acum depinde cum e la acea biserica si care sunt normele actuale.
Costum simplu alb la care sa asorteze o camasa sigur trebuie sa se gaseasca pe undeva, nu ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
jozsaerika spune:
Deus in Satu-Mare stiu sigur ca sunt rochii pt prima impartasanie (rochii de mireasa mici pt fetite).E important de stiut e catolica sau reformata? E prima impartasanie sau confirmare la catolici? Si obiceiul in aceea biserica.
La noi la tzara in jud Satu-Mare dar si in Cluj in Manastur aqm vazut la catolici ca se imbracau in miresici de prima impartasanie si cu costume frumoase albe/ costum popular de confirmare.
Erika
Deus spune:
MULTUMESC pentru raspunsuri
problema mare ca d-rele de 14 ani de azi au pretentii nu gluma:-)
Se rezolva, ori o comandam ori o face la comanda (probabil ultima varianta ca sa fie ea cea care dicteaza modelul)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
pitzinuca spune:
off topic:
of societatea asta de consum...
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
madizza spune:
buna !
eu din propie experienta( am un magazin de hainute pentru copiii in italia) vad ca la cresima se imbraca destul de normal adica da in alb dar o fusta mai eleganta un top mai flu-flu... dar, nu cu rochita alba de domisoara de onoare la 14 ani.. cred ca mai bine te duci la un magazin de adulti sa cauti o rochita mai finuta alba daca vrei neaparat rochie pentru ca la 14 ani de fapt sunt deja formatii copii la corp ca un adult.
spor la cumparaturi!