Praline belgiene 43

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor; a venit primavara, un pic de dinti ... dar e super.. parca mi-a traznit o doaga de pe cap, era tare frig ;; uiuiu

mikule, te admir pt cate poti sa faci ;; cutii gasesti la makro.. mergi la vanzatorii ceia de-acolo.. eu de-acolo am cerut si mi-au dat gramada , fara niciun ban

cine mai are vesti de la carmita?

pup pe toata lumea cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare praliutze,

Stiu ca merit shlapi ca nu am mai scris de mult Va trimit multe ca sa ma iertati.

In primul rand, cu scuzele de rigoare urez sarbatoritelor Ana si Mariuca si domnishoara Monica

Noi inca nu avem un program, in afara de ala de zombi si sunt cam chiauna de somn. Arthur suge mai tot timpul, a luat bine in greutate (in jur de 1kg pe luna) dar nu prea vrea sa doarma. Ziua nu-mi mai dormea deloc dar de sapt asta cand a fost mai cald si am statmai mult afara a adomit in carut. Noaptea se trezeste de 2-3 ori sa pape dar uneori masa de la 3 se prelungeste pana la 5-6 pt ca are chef de joaca si de ras. Acum e in bratele mele, suge, adoarme si cum il pun jos se trezeste si iar pange si o luam de la capat. Dar ce sa fac, cand ma uit la el imi trec toate si uit de oboseala.

Miri, spor la mutat si imi pare rau ca ai asa dureri fata curajoasa.

Madi, de cand ma tin sa te sun si nu mai reusesc. Inca o data mii de multumiri pt vizita voastra si pt cadouri si sunteti bine veniti la noi oricand vreti si va face placere. Multi pt Marie care m-a impresionat cat e de mare, e frumoasa si de cuminte este. pt tine

Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am gasit fete,
Intr-adevar, se pare ca primavara s-a instalat, sper ca pe bune si parca deja prindem aripi.
Miri, despre cutii, cred ca mai sunt prin atelier, o sa ma uit azi cand ma duc la birou si iti spun precis. Erau destule insa recent s-a mutat unul din muncitori si a luat el tot ce mai ramasese dar intre timp s-au mai strans insa nu stiu exact cat de multe. Oricum, poti trage o fuguta dupa amiaza la birou, te vad si eu cu ocazia asta si poti lua si cutiile cate or fi.
Danielana, ma bucur ca aud vesti de la tine, intr-adevar daca bebe Arthur nu prea doarme noaptea imi inchipui cat esti in urma cu somnul si ca nu mai ai timp pt altele. Dar important e ca sunteti sanatosi cu totii, ca bebe ia in greutate iar perioada asta mai grea va trece cat de curand. Pupici multi la mamica si bebe Arthur cel dragalas.
Scumpiiii, cum fu la Carmen? Ce fac motatele noastre? Sper ca le-ai pupat si din partea mea ca mi-e doooor de ele. Abia astept sa ne povestesti. Lorena e un ingeras de copil, i-am vazut pozele postate dincolo.
Gata, ma duc la treaba, sunt f ocupata, va pup si va doresc o saptamana excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna dragele mele!Scriu repede doo vorbe ca nu sunt in stare de mai mult...deci ,am reusit!!!oficial sunt instructor de zumba!au fost doua zile grele,munca multa dar totodata frumos si placut(a meritat) !Acum vreau sa ma duc sa dau si pentru zumba kids...da nu stiu sigur cand e comisia aici in be.
gata fete,va las ca sunt franta...va pup pe toate si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

felicitari, NINA!!!

imi ramane doar sa nasc, ca sa vezi tu ce zumba bag la tine la curs, si de-o fi la capatul pamantului:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

ssssssuper veste NIna, ma bucur mult pentru tine si pentru zumbalaii tai! nu pot fi decat norocosi sa lucreze cu cineva asa de talentat si daruit dansului

da-ne detalii; unde lucrezi? cum sa te contactam? ai carte de vizita sa te recomandam?

pup restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ninush, FELICITARI din toata inima!!! You did it girl!!!
Ma bucur tare mult pt tine si pe mai departe sa-ti mearga tot asa.
Hai sa va dau si eu o veste buna. Dupa lupte seculare, mi-am luat si eu inima in dinti si m-am dus la examenul practic pt permis. Si l-am luat mah!!! Sunt super fericita desi la varsta mea nu prea mai speram dar am zis sa incerc totusi ca mai era putin si-mi expira permisul provizoriu.
Asta e, de-acum incolo o sa incerc incet, incet s-a ma deplasez catre praline in vizita.
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

asta da primavara!!!!

FELICITARI BEPII!!!
it doresc cat de multe excursii si placeri in trafic! fara accidente si fara tampiti imprejur!!! si te astept in vizita:) si ma bucur enorm pt tine! ti-ai recastigat independenta!!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

grase felicitari tania;; e super ce-mi aud urechile, sa ai parte de calatorii placute lipsite de incidente

ano: sper ca ai rezolvat problemele

danyelana : e super ce citesc , mai putin ca esti obo:: dar las ca vor ven isi zile mai bune

fetele,
- in ziua de paste e din nou spectacol la sf cathrine,
- herta muller vine in bruxelles pe 14 aprilie,
- petrecere cu anda adam pe 4 aprilie ,
- teatru romanesc pe 9 aprilie + concert marius dragomir.. detalii pe prima pagina rombel; dupa cum stiti

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara fetele,

Tania, felicitari, ce ma bucur pentru tine. Bravo, ma bucur. Cu masina ce ati facut pana la urma, ca nu mai tin minte? V-a dat garajul alta?

Mirik, spor la mutat. Of, nu as vrea sa fiu in pielea ta, pentru mine mutatul a fost traumaztizant. Dar lasa, ca-i frumos, faci cuib nou la familie.

Danyelana, imi aduc aminte de oboseala din primele luni, efectiv mi-era frica sa nu scap copiii din brate. Ma bucur ca bebe Arthur creste frumos si mananca bine si va dau pupici la amandoi . Uite ca au trecut zilele si nu am apucat sa va vizitez. Dupa vacanta de paste, in a doua jumatate a lui aprilie sper sa ajung, daca va fi ok si pt tine.

Nina, felicitari, esti mega-tare, bravo!

Scumpi, povesteste-ne cum a fost la Carmen si Lorena?

Pupici la toata cutiuta si noapte buna,

Mergi la inceput