Praline belgiene 43
Raspunsuri - Pagina 11
Bepii spune:
Morgane, la mine inca n-au aparut furnicile dar in fiecare an ma invadeaza. Dar scap f usor de ele. Se gasesc pe piata diferite produse pt a le goni. Spray-uri, pudre, etc. Eu am un spary care lasa o dara spumoasa. Dai cu el pe traseul lor si mai ales in locurile prin care patrund in casa si a doua zi nu mai sunt. Bafta!
De asemenea iti doresc sedere placuta in Venetia, intr-adevar ai nevoie de-o iesire pt a mai uita de probleme. Sa ne arati poze la intoarcere.
Ninush, tu cand ziceai ca pleci in tara Soarelui rasare? Va doresc drum bun, sedere placuta si sa va intoarceti cu bine acasa ca imediat dupa aceea s-o punem de-un dans ca sigur o sa-ti lipseasca.
Antoanela, deci si voi plecati in tara sa sarbatoriti Pastele! Va doresc drum bun, sa petreceti frumos, in pace si bucurie alaturi de familie si prieteni.
Miriii, cum fu cu mutatul? V-ati aranjat cat de cat? Sper ca esti bine si ca mutatul nu l-a suparat prea tare pe bebe.
Fete, va pup pe toate si sa stiti ca mi-e dor de voi. Of, vremea asta nu se mai indreapta odata pt totdeauna. Asa am un chef sa ies, sa ma plimb si sa stau la taclale cu voi. Poate saptamana ce vine...daca e mai frumos afara... poate o iau spre nord la Antwerp sau sud spre Brussel...inca nu stiu.
Pupici apasati xxx
ardeiash spune:
fete am uitat sa va spun ca la st catherine in zua de paste va fi paula selling in concert .. imi place mult fata asta..
in rest.. va doresc spor la scrapuit produsele de paste.. eu doresc sa fac drob, iar maine oaua rosii.. si sarbatori fericite, n u stiu daca mai intru . vrem sa plecam vreo 2-3 zile da nu stim unde.. sa va aduca iepurasul tot ce va doriti
iar tie mikule.. iti tin pumnii..
pup tuturor
ps mi-am adus minte ce paste am facut noi la namur.. he he hei.. vremuri super bune
morgane spune:
Da, mai Bepii, am pus, dar ce le omora anul trecut, le face sa fie mai vivace anul asta :) Dar cu ploile sin vantul din ultimele zile si-au cam luat talpasita.
Fete, maine seara plec pt o saptamana, yoopie! Va urez sa aveti un Paste linistit, insorit si cu bucate alese pe masa.
Pupici,
miri_mik spune:
saliu din casa noua, inca santier si jumate depozit dar "vivabila". ne adaptam. copiii sunt cel mai greu de "adaptat" se pare dar o scoatem noi la capat.
va multumesc din suflet pentru sprijin si ajutor, si ma refer aici in special la miha si doru, clau si roxana si vio si ana. fara ei nuc red ca treceam de prima saptamana.
va ^pup, inc ain pachet promotional, si sper s anu nasc miercurea viitoare cand silvian e in germania... ca daca e sa fie... va innebunec cu telefoane sa-mi administrati micii:)
va doresc pana una alta Un Paste Luminat! si sa va aduca iepurashul macar jumatate din ceea ce meritati, si n-ati avea unde sa puneti atata bunastare!!!!!
pupici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Antoanela23 spune:
Cu un picior in avion va pup si va urez Sarbatori fericite.
Mirik, felicitari pt mutat, iit urez nastere usoara, la momentul oportun si bebe Jeremey sa fie mancacios si cumintel.
Tania, mersi, .
Morgane, vacanta frumoasa.
Pupici apasati,
ninaM spune:
Fete,si eu va doresc un Paste Fericit si multa Lumina in suflete!Maine ne luam si noi zborul!Va imbratisez pe toate si ne auzim/vedem cand ma intorc.
Mirik, nastere usoara si bebe cumintel si mancacios iti doresc!Iti tin pumnii si ma gandesc la tine!
Vacanta frumoasa tuturor!!!!)!
danyelana spune:
Vacanta frumoasa fetelor care pleaca pe alte meleaguri si Paste Fericit si plin de lumina.
Celorlalte pralinutze care raman aici un Paste Fericit, imbelsugat alaturi de familie. Sa va aduca iepurasul cadouri placute si sanatate.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ror spune:
Dragelor, va doresc Paste fericit si luminat alaturi de familie si cei dragi voua!
Pupici si imbratisari calde tuturor pralinelor,
Ror
miri_mik spune:
Hristos a Inviat!
si singura pe canapea, ascultand zgomot de taste ma cuprinde o mare si binecuvantata liniste!
Nu suntem dusi la biserica, nu impartim religia pe sambete sau duminici, insa asa, udneva, in colt de suflet, ma bucur ca m-am putut totusi, cu ajutorul unui sot absolut nepretuit, achita de datoria de crestin: imi admir casa, imi adulmec bucataria si ma inchin! caci in credinta mea stirba, Cineva acolo Sus se ingrijeste sa-mi arate ca fara voia Sa nici apa nu e apa, nici sufletul suflet! si e si salata de boeuf, si drob-cum spuneti voi, si ciorbita si tortulet in frigider... si etajerele unde le-am cerut:)
asadar, multumesc in ceas de sarbatoare pentru toate cate le am, cate mi le doresc, cate mi se implinesc sau nu, fara sa uit de datoria mea de crestin!
fetelor, va doresc un Paste tihnit si Luminat! lasati relele deoparte, ganditi cu sufletul deschis, inchideti poarta gandurilor pizmase! sa fiti fericite!
Paste Fericit!
Oana noastra draga, in ceas de sarbatoare La multi ani! sa fii fericita, sa te lasi iubita si dorita si sa fii inteleapta! atat iti doresc, restul... vin de la sine:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe j�r�my noah AMR 11 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
scumpi spune:
Adevarat a Inviat!
Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi voua!
Pupici
Sebastian, baietelul nostru iubit