"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 21
Ioanna81 spune:
Elle sa dea Dumnezeu sa fie bine! te cu drag!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
vik-cj spune:
fetele
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Felicitari David pentru dintisor...si la mai multi (vorba techilei). Uau...techila deja Stefan vorbeste? Si a inceput fix cu "aoleu"???? O sa-l parasc Isabelei poate se mobilizeaza si ea...
Dana, Uka ...sunteti mortale...
Dana...miine ne vedem in parc sau vineri? Astept vesti!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Dana15 spune:
Cecilia daca este placut afara ne intalnim cu mare drag..vb la telefon;
Fetelor..mamelor..jur ca nu-i gluma, dar Anuca are un dinte.. nu-mi vine a crede! este un incisiv median inferior..micut, albut..un zimtisor in toata regula..sunt de-a dreptul coplesita..fata mea are un dinte
si a iesit asa usor?!! se pare ca da! deci, nu-i vorba de o gingie umflata..este zimtz de-a dreptul! a fost un pic mai agitata, dar nu atata de tare incat sa-mi treaca prin cap un asa eveniment..wow! avvem un dinte!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Cecilia daca este placut afara ne intalnim cu mare drag..vb la telefon; Fetelor..mamelor..jur ca nu-i gluma, dar Anuca are un dinte.. nu-mi vine a crede! este un incisiv median inferior..micut, albut..un zimtisor in toata regula..sunt de-a dreptul coplesita..fata mea are un dinte si a iesit asa usor?!! se pare ca da! deci, nu-i vorba de o gingie umflata..este zimtz de-a dreptul! a fost un pic mai agitata, dar nu atata de tare incat sa-mi treaca prin cap un asa eveniment..wow! avvem un dinte! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
ce dragutza esti parca mi te si imaginez asa, tremurand de emotie in timp ce ne scrii
felicitari!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
septoct2009 spune:
gata, l-am fabricat! va invit la capitolul ..
99
enjoy!
elle (cum fac eu capitole si apoi dispar ca magaru' in ceata. sper ca diseara sa pot recupera. aseara mi-a luat sotu' laptopu' ca al lui nu stiu ce patise ..)
Dana15 spune:
saru'mana Selen..sunt emtionata de-a dreptul! acum jumate de ora am descoperit..si de atunci il tot pipai..incerc sa o fotografiez dar isi tine limbuta peste gingie..wow!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
doris_79 spune:
DANA, felicitari pentru dintisor!Avem copii mari.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi