FIV268
Raspunsuri - Pagina 20
betty78 spune:
Dragelor, cu toate ca stiu ca o sa imi i-au ceva rosii in cap, as vrea sa imi spun si eu parerea vis-a-vis de afirmatia lui Cristal si de raspunsurile voastre. Eu am 2 sarcini si prin urmare 2 bebei pe care ii vedeti www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">aici obtinuti prin FIV si pot sa spun ca de f multe ori am fost intrebata sau am auzit expresii de genul "copii in eprubeta". Initial recunosc ca nu mi-a picat bine, dar practic si vazand lucrurile in mod real si stiintific acesti copii, mai exact embrionii sunt obtinuti in laborator si anume in eprubeta. Nu este o sarcina obtinuta pe cale naturala, iar procesul de conceptie chiar ca a avut loc in eprubeta. Pe de alta parte, Cristal este una dintre veterane ale FIV-ului si tinand cont de cate FIv-uri a facut, poate mai multe decat multe dintre voi/noi si din pacate fara nici o reusita chiar nu cred ca a aceasta afirmatie a fost spusa la modul la care a fost interpretata. Orisicum ideea este ca noi suntem aici sa ne ajutam si sa ne sustinem si nicidecum sa aruncam cu pietre.
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
andrabirni spune:
Buburuza
, astept toamna.Pana in august-septembrie, stam pe loc ...luam naturiste.Iti doresc multa bafta si sa fie cu ochisori.
Dandanutz
, ce mai faci?Cum a fost cu dr Feldberg?
Beatrix69 spune:
Betty, te rog frumos, pana la urma e sansa fiecareia dupa cate Fiv-uri ramane sau nu. Poate unele trebuie sa inteleaga ca pentru ele nu se poate, pur si simplu. In alta ordine de idei, tot vad amintite in diverse listute pe la diferite capitole ca "a ramas gravida natural" dupa nu stiu cate injectii de stimulare. Pai asta mai e natural? Gemenii se pot produce si asa, prin contact natural sau inseminare. Cred ca la ora actuala nu mai e cazul ca cineva sa mai puna in discutie si faptul ca in cazul Fiv-ului se mai face o punctie si un transfer!
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrix69 Betty, te rog frumos, pana la urma e sansa fiecareia dupa cate Fiv-uri ramane sau nu. Poate unele trebuie sa inteleaga ca pentru ele nu se poate, pur si simplu. In alta ordine de idei, tot vad amintite in diverse listute pe la diferite capitole ca "a ramas gravida natural" dupa nu stiu cate injectii de stimulare. Pai asta mai e natural? Gemenii se pot produce si asa, prin contact natural sau inseminare. Cred ca la ora actuala nu mai e cazul ca cineva sa mai puna in discutie si faptul ca in cazul Fiv-ului se mai face o punctie si un transfer! Beatrix 24+ http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png |
Draga mea, in primul rand ma refeream la raspunsul fetelor, vis-a-vis de "copiii in eprubeta" si nicidecum la cate reusite sau esecuri avem fiecare dintre noi. Am pus accent pe nr de fiv-uri facute de Cristal, doarece a fost luata in plesneala mult prea dur fata de afirmatia facuta. Oricum te rog citeste cu atentie raspunsul meu....
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
yvonne spune:
denisa220972 - Urmeaza sa-l fac la PROMED cu dr. Bolintineanu Alina. Am inteles ca ea face si la MedLife. Mi-a fost recomandata de un dr. cu care am facut si acupunctura. Nu stiu prea multe despre ea, dar mi se pare OK. Mai ales ca am trecut prin atatea trat. si medici. Ea mi-a dat speranta ca mai pot sa fac ceva, mai ales ca am deja 41 de ani. Acum ptr. ca este ultimul FIV, sper sa reusesc.
fc_anca spune:
BuburuzaL, bafta multa maine!!! :):) Sa fie cu noroc a 3-a oara!
Eu am fost luni la dr, aveam 6-7 foliculi mici...:( mi-a dublat doza de gonal...:( ptr ieri si azi, iar in seara asta merg din nou la echo sa vedem cum sta treaba...adica daca avem cu ce sa facem fiv-ul sau oprim tratamentul...
pup!
Anca
fc_anca spune:
Buna,
Eu acum sunt in ziua 8 (protocol scurt). Prima zi Diphereline + Medrol. Ziua 1-6 Gonal (2 X 75) + 1 Luveris + Medrol, zilele 7 si 8 Gonal (3 X 75) + 1 Luveris + Medrol. Iar daca toate merg bine (adica se dezv suficient foliculii), de maine ar trebui sa incep Cetrotide ptr inca 3-5 zile (in functie de echo) si sa inchei cu Ovitrelle.
Multa-multa bafta!
Anca
BuburuzaL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fc_anca BuburuzaL, bafta multa maine!!! :):) Sa fie cu noroc a 3-a oara! Eu am fost luni la dr, aveam 6-7 foliculi mici...:( mi-a dublat doza de gonal...:( ptr ieri si azi, iar in seara asta merg din nou la echo sa vedem cum sta treaba...adica daca avem cu ce sa facem fiv-ul sau oprim tratamentul... pup! Anca |
Anca iti mutumesc draga mea!!!
Eu iti tim pumnii sa mearga totul cat se poate de bine si sa nu fii nevoita sa intrerupi intreaga procedura. Doamne ajuta sa vii cu vesti bune in continuare!!!
------------------------------------
Un beta mare in primavara asta???

Beatrix69 spune:
Yvonne, scuze, la al catalea FIV esti si cu cine ai mai facut, daca poti spune, te rog?Mult succes, oricum, sa fie ultimul!!