FIV268
Raspunsuri - Pagina 15
Beatrix69 spune:
Havin, TSH se face in orice zi, indiferent. Analizele tipice de ziua a 3-a sunt altele, FSH, LH, estradiol, prolactina. Fiwe ai confundat tu TSH cu FSH, ori TSH e mare, el e produs de hipofiza si se poate mari dupa FIV in urma inhibarii, apoi scade. Daca FSH e mare, el arata rezerva ovariana, si atunci valoarea lui iti spune ca nu prea mai ai multe oute...
Sper ca e clar.
Bea
Beatrix 23+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui havin Neata fetelor!am si eu o intrebare: TSH se face doar in a doua si a treia zi a CM?pentru ca a iesit in limite normale dar dr a spus ca e totusi mare si as fi vrut sa l repet pana pe 18 martie cand ma duc la clinica.va rog sa mi spuneti. ![]() |
Eu la TSH nu am tinut cont de primele 2-3 zile, atunci am facut numai hormonalele,eu am avut valori mici sub 1(0.96)nu mai stiu pe unde am citit si cine a spus ca, valoarea optima ptr.TSH ar fi sub 2, dar tot asa am citit ca au fost fete care au reusit si cu TSH-3 , acum cel mai bine sa consulti un endocrinolog, sa mai faci suplimentar analizele la T3,T4,Anti-TPO, daca este o problema poate sa-si dea seama care a luat-o razna. Toate tin de tiroida-hipofiza.
Eu am facut odata 3 analize- TSH,FSH,VSH- fiindca nu mai stiiam care i-mi trebuia
Succes mult, toate au o rezolvare
elly_me spune:

De luni am inceput stimulare cu gonal F- si am niste dureri de cap- nu mai pot (mi-au mai aparut si niste pete rosii pe fata si ma doare si burtica).
Imi vine sa-l tai 
.
Am mai facut stimulare cu gonal- dar nu m-a durut asa de rau capul.
Doza este ff mica- 1 fi/zi.
Dimineata a citit sotu' prospectul si scrie ca este un efect secundar.
Intrebarea mea este- pot sa iau vreun analgezic: nurofen, rupan, algocalmin ... ceva .. orice ..(sunt z4)??

Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)
elly_me spune:
Cata- saru'mana 

Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)
maria08 spune:
Elly me: Cred ca cel mai indicat ar fi sa vorbesti cu dr tau, desi eu subscriu la ce a spus Catalina. Tin pumnii stransi sa fie un succes acest FIV, e cazul sa mai semnam si "statele" de la odisee dupa ani si ani de " aspirante".![]()

maria08 spune:
Havin: Cat a iesit TSH-ul ? Si eu am intrerupt un FIV in octombrie din cauza TSH-lui, am tot avut valori oscilante.....am consultat un endocrinolog si m-am lamurit!
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mairis Buna fetelor! Mi-am bagat si eu nasul pe aici, va citesc de ceva timp. Eu sunt de la subiectul cu FIV Ungaria si sunt proaspata detinatoare de II! Moshulik, felicitari, suntem colege de odisee! Voiam sa te intreb care au fost valorile tale de Beta si in ce zile le-ai facut. Eu am joi ecografia de confirmare a sarcinii.... si nu mai pot de emotii si nerabdare: daca e bine, daca am unu sau doi? Si pana atunci ma pepelesc.... ![]() Va urez teste pozitive si BB sanatosi! ![]() Irina, +4 |
Mairis, la beta am avut 109, 16 si am facut-o in ziua 12 dupa ET (ET a fost pe 10 februarie cu embrioni de Z3), iar analiza am facut-o pe 23 februarie (ziua cu nu se pune in calcul)
eu nu am mai repetat Beta
ecografia de confirmare am facut-o ieri, pe 9 martie si a rezultat un singur BB

Moshulik
+6
BuburuzaL spune:
Moshulik de-acum doar sa cresteti incet-incet si sa fii tot asa vioaie chiar pana la 9 luni!!!
Dragaica, hai da-ne raportu' draga! Cum a fost la eco? Ce-ai mai aflat?
dulce graviduta fericita!
------------------------------------
Un beta mare in primavara asta???