eu nu ascult manele!
Raspunsuri - Pagina 9
Guestus spune:
Cica "dreptul la opinie"...heheh...pai asta nu este nici drept la opinie.
Tu aici ii jignesti pe aia care asculta ce asculta...sau te faci ca ploua acum?
blackgirl0 spune:
Pana acum sunt singura care a recunoscut ca mai asculta si manele la petreceri (in sensul ca nu sar ca arsa imediat de pe scaun)? Cred ca imi culeg IQ-ul de pe jos...
Pentru fanele rock-ului (ma numar si eu, insa nu generatia noua), unii se rebranduiesc:
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/adio-manele-guta-isi-lasa-plete-si-barba-si-va-canta-rock-asculta-melodia-aici-92588.html
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Pana acum sunt singura care a recunoscut ca mai asculta si manele la petreceri (in sensul ca nu sar ca arsa imediat de pe scaun)? Cred ca imi culeg IQ-ul de pe jos... Pentru fanele rock-ului (ma numar si eu, insa nu generatia noua), unii se rebranduiesc: http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/adio-manele-guta-isi-lasa-plete-si-barba-si-va-canta-rock-asculta-melodia-aici-92588.html Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Si eu am spus acelasi lucru. Am spus ca nu am intalnit petrecere la care sa nu se asculte manele, ca nu-mi plac , DAR nu ma ridic de pe scaun sa plec pentru ca nu vad de ce as face asta .In fond fiecare se distreaza cum crede de cuviinta,iar Vivaldi la taiere de mot (de basca) n-am intalnit.
Dana
ladyJ spune:
Guestus, asculta-ti muzica preferata, poate te calmeaza.
Cat despre dialogul noastru, cam asta a fost. Interpreteaza cum poti, te-ai bucurat de suficienta atentie din partea mea.
Guestus spune:
citat din mesajul lui ladyJ Guestus, asculta-ti muzica preferata, poate te calmeaza. Cat despre dialogul noastru, cam asta a fost. Interpreteaza cum poti, te-ai bucurat de suficienta atentie din partea mea. |
tu nu intelegi esenta aici...deci tu poti sa spui ca nu asculti si e ok...bye bye...si alta este sa faci atita spectacol ca "este de prost gust". intelegi ce zic yo? sau nu?
deci relax...tine comentariile cu "prost gust" cind te vezi la cercul de poezie sau muzica clasica cu pretenele si e ok.
biletul la opera sintem siguri ca il ai....
da ce zici...e mare cit ala de la dinamo-steaua sau e mic cit unul de tren?
kariguld spune:
citat din mesajul lui Guestus Cica "dreptul la opinie"...heheh...pai asta nu este nici drept la opinie. Tu aici ii jignesti pe aia care asculta ce asculta...sau te faci ca ploua acum? |
oooo, guestus, de cand nu te-am vazut! sa inteleg ca esti deghizat in manelist? ai o pentru azi.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
oooo, guestus, de cand nu te-am vazut! sa inteleg ca esti deghizat in manelist? ai o pentru azi. |
yo sint deghizat in tot ce este rau pe planeta asta.
tu cum stai cu biletele?...
anca_a spune:
Am spus ca nu am intalnit petrecere la care sa nu se asculte manele, ca nu-mi plac , DAR nu ma ridic de pe scaun sa plec pentru ca nu vad de ce as face asta .In fond fiecare se distreaza cum crede de cuviinta,iar Vivaldi la taiere de mot (de basca) n-am intalnit |
Iar eu n-am intalnit petrecere la care sa se asculte manele. Cu siguranta nu avem acelasi cerc de prieteni.
Draga Guestus, iti pun la dispozitie inregistrarile de la nuntile/botezurile prietenilor mei. Daca tu gasesti pe soundtrack o manea, o mananc.
elyda spune:
citat din mesajul lui anca_a [quote]Am spus ca nu am intalnit petrecere la care sa nu se asculte manele, ca nu-mi plac , DAR nu ma ridic de pe scaun sa plec pentru ca nu vad de ce as face asta .In fond fiecare se distreaza cum crede de cuviinta,iar Vivaldi la taiere de mot (de basca) n-am intalnit |
Iar eu n-am intalnit petrecere la care sa se asculte manele. Cu siguranta nu avem acelasi cerc de prieteni.
Draga Guestus, iti pun la dispozitie inregistrarile de la nuntile/botezurile prietenilor mei. Daca tu gasesti pe soundtrack o manea, o mananc.
www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see
[/quote
Iar tu cu siguranta nu ai fost la petreceri sau nunti in ultimul timp in Romania.Cat despre cercul de prieteni...sunt de aceeasi parere, depinde fiecare din ce directie priveste.
Dana
Alexa Ioana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
yo sint deghizat in tot ce este rau pe planeta asta. tu cum stai cu biletele?... |
din asta sa inteleg ca tocmai ai afirmat ca manelist = rau ?