eu nu ascult manele!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu suport manelele, implicit nu dansez pe manele.
Una singura imi place pt. ca e legata de o amintire frumoasa.
Si noi avem in grupul nostru o prietena care asculta manele , la ziua ei cand s-a imbatat a inceput sa le puna, se tot certa cu prietenul care nu le suporta si am plecat si noi acasa imediat.

Nici populara nu imi place , dar asta pt. ca nu stiu sa dansez si pt. ca nu ma face sa-mi doresc asta.
La chefurile noastre se asculta mai mult Rammstein,Manson,Rock vechi , Oldie, Santana , Cenaclul Flacara , melodii vechi , cum naiba sa ascult o manea dupa Lady in red sau Hotel California?

La euforia ma uit, nici nu stiam pana acum ca e post rusinos.
Au emisiuni faine , la filme nu m-am uitat niciodata.

***Fur is for petting**

[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]

[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

De unde si pana unde esti "superior" daca n-asculti manele? Eu nu am
ascultat niciodaTa, nu voi asculta niciodata iar daca la o petrecwre se pun manele, plec. Si nu ma simt superioara, ci am alte alegeri muzicale decat X care asculta si mama manelelor. E o chestie de gusturi, nu de superioritate. Iar avocatii ( sa le intelegem superioritatea, nu?) care sfarsec in a dansa ore pe manele, cu toate ca (probabil) sustin ca nu asculta asa ceva, dau dovada de ipocrizie, le e rusine sa recunoasca ccc ca le face placere sa danseze pe-o manea. Asta e alta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Nu ascult manele pentru ca nu imi plac, in general nu imi place muzica tanguita si jeluita, nu imi place muzica orientala si refuz sa particip la tiganizarea in masa a poporului roman. Asa mi-am educat si copila care a ascultat muzica buna de mica, m-a surprins ca asculta fara s-o oblige nimeni muzica clasica (evident piese vesele sau pe care poate dansa) si practica un sport unde din fericire se asculta muzica de calitate.
Din pacate maneaua ne va invada in continuare, ne va agresa timpanele de pe toate posturile de televiziune, totul din ratiuni comerciale. Pentru ca, din pacate, suntem un popor needucat si dupa cum am mai spus in curs de tiganizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Guestus, foarte frumoase si patrunzatoare "piesele". Pur si simplu mi-au dat lacrimile de multumire. Si selectia a fost buna: una manea-sadea, alta-carmen serban, pur si simplu, care ar trebui sa fie nelipsita de la orice chef, ceai, party, bairam, nunta, botez, cumetrie, divort, parastas, "liberare", agapa tovaraseasca, petrecere campeneasca, corporate event, Saint Valentine si multe altele.

La o analiza atenta pe text poti trage concluzii absolut uluitoare: stilul acid, dintr-o bucata, felul in care ei spun lucrurilor pe nume, modul placut in care se aduc dojenile femeilor care nu inteleg esenta vietii si care "e numai pe interese', in timp ce masculii se spetesc sa aiba "dolari si euroi", motiv pentru care se aleg evident si cu "prieteni si dusmani" care ii pizm uiesc, dar, lucru cert "n-au valoarea" lor. N-are rost sa mai insist, manelele sunt pur si simplu capodopere care ne definesc ca neam si vor ramane de-a pururi in patrimoniul nostru national. Vorba ceea: "englezii (il au) pe Shakespeare, francezii pe Voltaire, germanii pe Goethe, rusii pe Puskin. Românii îi deleaga lui GUTZA sarcina de a-i reprezenta în fata lumii întregi, fiindca ei însisi au dobândit în opera lui constiinta însufletitoare a trecutului si a nazuintelor lor si le-au inspirat încrederea deplina în puterea lor de a îmbogati, prin creatie originala, cultura universala..."
Scuze ca nu scriu pe cine am "compilat" mai sus, da' nu-mi amintesc, ca stateam in fundu' clasei si-mi faceam unghiile, ca dupa ore ieseam la mall, la circu' foamei.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

am fost in Egipt acum o saptamana si melodia hotelului era o semimanea - si cu stupoare am descoperit (dupa o vreme) ca se canta in romaneste ...insa habar nu am cine o canta
evident, se facea muzica si dans la piscina pe ea :))

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

exact la fel am patit si noi in Antalia, bleah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

KAY - nu-i vorba ca te simti superior sau ca iti plac/nu-ti plac manelele. Este vorba despre faptul ca foarte multi oameni le hulesc in public, isi dau ochii peste cap si se duc la o nunta unde rup "opinci" pe manele si mai le si fredoneaza.
Nu ascultam acasa, nu mi-am cumparat si nu o sa-mi cumpar in veci un dvd cu asa ceva, insa iti spun ca am organizat banchete de 10-20 ani de la terminarea fac. de medicina/farmacie/drept, etc, am organizat nunti de oameni cu pedigree si intr-un final ajungeau la distractie pe manele.
Am o prietena care, de cand s-a maritat, a preluat de la sot "placerea" asta. Ne invita la ea acasa la zile de nastere sau alte chefuri si crede-ma ca trag teapa de cate ori pot fiindca numai asta asculta. Si nu-mi place ca nu pot sa tratez problema altfel, sau nu stiu cum sa-i spun sa nu creada ca am "aere". Ea e tot ea...intr-un fel.A venit la noi acasa si sotul m-a rugat sa-i pun ceva post tv cu asa ceva. Noroc ca nu le avem asa ca am scapat usor:-)

Am avut un vecin la care am chemat politia de 50 de ori intr-un an, manele la maxim la ora 2-3 noaptea. In fiecare seara ma gandeam la emigrare (si ma mai gandesc). Allure ne primesti?:-)

Eu am facut dansuri populare si apreciez un joc bun , dar dansul manelelor imi pare vulgar.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

La petrecerile la care eu am participat lumea se distra la maxim pe muzica popu-la-ra. Stiti voi, jocuri din alea care te lasa fara suflare .

Recent, la o nunta, s-a cerut muzica lautareasca, au fost vreo 7 piese una dupa alta, la fel de bine gustate de public ca cea po-pu-la-ra.

Si on topic: manelele mi se par o copie nefericita a melodiilor orientale, cu un text absolut idiot, cu un mesaj de cea mai joasa speta. Unora le plac cand sunt beti pentru ca la betie oricum capacitatile intelectuale sunt grav avariate . E genul de muzica care prinde la ´´smecherasi´´ pentru ca in textul melodiei sunt cuvinte pe care acestia le gandesc dar nu le vor putea spune niciodata singuri. Asa ca il lasa pe Minune sa spuna in locul lor.Ei doar dau ochii peste cap de placere

Ce e si mai nasol decat maneaua(asa cum o intelegem noi azi cu textele idioate si linia melodica LA FEL) este ceea ce se cheama dezmatul pe manea, adica femei imbracate absolut penibil, cu burta la vedere, fusta de-o palma si sanii afara. Absolut dizgratios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Prea este consens .....bien sur ca aici avem numai doamne care nu asculta manele, bien sur sint binecrescute ....dar la toleranta se sta un pic mai prost si trebuie lucrat.

Cu ce va deranjeaza pe voi sa zicem ca dl guestus asculta manele nonstop si joaca pe mese ...ce problema aveti voi cu asta? sau ce se aduna 20000 de mii de romani in italia la concert cu sorinel?
ladyj...ce te deranjeaza pe tine ca sint alea goale si danseaza pe manele...dezmatul pe manea ...auzi si tu?
nu ai somn din cauza asta....sau cumva vrei sa arati ca ai scoala la paris si nu poti decit asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

manele, nu, nu , nu si nu..mai ascult uneori de la vecini, dar se rezolva rapid cu niste casti bagate in urechi sau dau si eu muzica mai tare
la nunti nu prea merg ca nu imi plac..spre ghinionul meu in mai trebuie sa merg la una si presimt ca nu o sa prea dansez deloc ca nu le am cu popularele, iar pe manele ii las pe ei sa danseze..ma indoiesc ca o sa imi bage Beyonce sau Sean Paul p-acolo
cat despre Tv, foarte rar si atunci fugitiv asa de pe un canal pe altul..ma mai uitam inainte la Mircea Badea, ahhh si acum cateva zile am vazut-o pe Moni la Capatos
in rest numai 3 canale butonez: MTV, KISS si U

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

ladyj...ce te deranjeaza pe tine ca sint alea goale si danseaza pe manele...dezmatul pe manea ...auzi si tu?
nu ai somn din cauza asta....sau cumva vrei sa arati ca ai scoala la paris si nu poti decit asa ?

Chestiune de gusturi, Guestus. Daca tie-ti plac, priveste-le si tinele companie.

Pentru mine imaginea se caracterizeaza cam asa:
prost gust, mediocritate, talent zero. Ai o problema cu asta?

Mergi la inceput