eu nu ascult manele!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Guestus,tu ai compus ..."versurile"....alea?.M-am prapadit de ras.Astea or fi ultima generatie....,eu le ascult pe alea vechi.Daca imi plac.....ce sa fac,imi iau si eu portia zilnica de serotonina cuvenita....cum pot.Am si eu un viciu,nu am fumat niciodata...nu stresez pe nimeni...sau cel putin nu s-a plans nimeni deocamdata.Nici macar nu ma simt vinovata....doar amuzata.Asta e...daca tata nu m-a crescut numai cu muzica clasica ....nu e vina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Nu ascult manele, nici macar la nunta mea nu am ascultat. In schimb s-a mai cerut un Fade to black sau Cohen sau ....
La Euforia TV ma uit cateodata la o emisiune de gatit de prin toate colturile lumii.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Pe vremea mea, ca nu mai stiu noutatile, imi placea ritmul unor manele, dar daca eram atenta la versuri, deja eram pe jos de ras...Cum Dumnezeu puteau sa scoata asemenea versuri nu-mi dau seama, faceau o gramada de dezacorduri doar ca sa iasa rima...Dar ascultam, de la vecini de camera in camin, de la vecinii de bloc...eu personal nu am detinut manele pe niciun suport audio.

Aici, vrei nu vrei, asculti muzica greceasca, care nu e departe de ritmul manelelor, macar nu inteleg bine versurile si le gust altfel. Unele melodii grecesti chiar imi plac. Si ma gandeam ca daca ar fi preluate de manelistii nostri si facute cu versuri din alea specifice....nu mi-ar mai placea..ca deh, ar deveni manele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nici eu nu ascult manele, urasc manelele, ies bube pe mine daca ascult intamplator...ma dor urechile, sufletul etc ...ascult (voluntar) doar muzica sufletului meu, vad o mare parte din ea enumerata de catre marius...cu drag ascult si edvin marton, in sarcina am avut o adevarat fixatie cu el.
la nunta nu am avut nicio manea si i-am zis dj-ului ca moare de mana mea daca il prind ca scapa o singura nota dintr-o manea, dar am avut muzica rock, multa si buna...deci marius, se poate face nunta cu muzica d-asta

nu ma uit la tv...acasa nu am tv, doar la mama. nu am timp, dar rar, cand mai scap(am) la mama la tv ma uitam la emisiunea cu burtici (nici nu mai stiu postul ), pe minimax cu alexutza, uneori la euphoria la o emisiune cu decorarea casei si la vreo 2-3 emisiuni ale lui jamie olivier. ultima data m-am uitat (voluntar) la tv acum vreo 2 ani si involuntar de revelion la tom si jerry

copiii mei vor alege sa faca ce vor vrea in viata, ca si mama lor . eu am facut si ce nu am vrut si m-am simtit foarte nefericita. pt mine fericirea lor e totul, indiferent ca vor alege sa picteze, sa piloteze sau sa planteze floricele. pana atunci, ii las sa se uite la ce fac eu, le solicit ajutorul (celei mari, iar pe teo il las sa se joace si el cu "jucariile" mele), iar daca le va fi drag pe viitor ceea ce fac eu, ii voi invata ce stiu, daca nu, vor avea tot sprijinul meu.

nu ma simt superioara nici aluia care asculta manele, nici aluia care sta al tv, nimanui. ma simt doar fericita si impacata cu mine, ca pot sa aleg si sa fac ceea ce-mi doresc, cand doresc. iar daca celalalt este la fel, cu atat mai bine.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui coraly
Subiectul vine in completarea afirmatiei lui Basescu cum ca 90% din populatie asculta manele?

Esti o fire optimista! www.newz.ro/stire/101173/traian-basescu-99%25-dintre-romani-asculta-manele.html" target="_blank">Mai adauga un 9%

uau! deci 99 la suta era? chiar ca-s optimista

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Mie imi plac unele manele dar nu as putea spune care ca nu le stiu.

In zona sociala pe unde ne invartim lumea asculta si danseaza manele la nunti / botezuri. Era sa spun si petreceri dar imi dau seama ca nu am fost demult la petreceri de oameni mari. Asa ca nu mai stiu. Am fost la 2 nunti mai simandicoase de cum suntem noi obisnuiti unde s-a intamplat fix cum a spus Deus.

Ce nu imi place in schimb, este faptul ca atunci cand incep, nu se mai termina si pur si simplu devine plictisitor sau incepe sa nu mai fie placut ci deranjant. Si totusi lumea se "dixtreaza" in continuare. Nu plec de la o nunta unde se continua si se continua si se continua cu manele dar intr-adevar acest aspect contribuie si el cand ne hotaram sa plecam.

La euforia nu ma uit ca nu m-a prins nimik. In schimb, cand am timp, ma uit pe Romantica la filmul de seara.

Si daca a intrat si copilul in poveste, ei bine, copilul se poate face ceea ce doreste dar eu ca parinte nu as fi impacata cu mine daca nu i-as prezenta toate optiunile pe care ajung sa le cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonchild

Citat:
citat din mesajul lui marius
[.. dar nu cred vreodata ca mi-as fi facut iluzia ca Eric Clapton sau Santana ar face vreodata vreo piesa pentru o nunta din Romania.

Haha..belive it or not..la nunta noastra s-a cantat Deep Purple..pentru soacra mica..si chiar asa l-am pus pe DJ sa faca dedicatie..."de la mireasa pentru soacra mica.."..si sa-i fi vazut pe maica-mea si pe taica-meu ce dadeau din "plete" sub privirile nuntasilor...

Yess!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Si la nunta parintilor mei s-a cantat Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd si toate cele specifice generatiei beat si hippy. Nu mi se pare asa iesit din comun.
Acum exista muzica foarte foarte buna contemporana,accesibilitatea este foarte mare (nu se compara cu Romania anilor 70 unde vinilurile veneau pe sub mana si era o treaba complexa), prin urmare cu siguranta melomanii au ce sa puna la o nunta de trei zile fara sa se repete si fara sa puna o singura piesa proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Asta e continuare la subiectele:
Eu sint buna, intrebarea e: sint prea buna?
Cum sa ascund faptul ca sint desteapta?
Anul trecut am fost aleasa "mama secolului" sa tin trofeul in vitrina cind vin prietenele sau sa-l ascult dupa volumul 7 din Balzac. (editura secolului XX ISDN 230078510).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Asta e continuare la subiectele:
Eu sint buna, intrebarea e: sint prea buna?
Cum sa ascund faptul ca sint desteapta?
Anul trecut am fost aleasa "mama secolului" sa tin trofeul in vitrina cind vin prietenele sau sa-l ascult dupa volumul 7 din Balzac. (editura secolului XX ISDN 230078510).

:)))) De-ale lu' Andrada...

Andrada, sunt buna, sunt prea buna :)). Sunt desteapta :)).
Acuma sunt si super incantata si inflacarata de ceva fain ce ar putea sa iasa de aici.
Ne pui tu o vorba buna la Sheannamp? Pliiiiz!!!! Zau ca e de interes mega-extra general subiectul lui Kay :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput