eu nu ascult manele!
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
De ce nu este deja la ZZ subiectul?
Ca deja se incinge atmoesfera si nu spre bine! Apar catalogari aiurea, calcari pe bombeu de fiecare parte si in conditiile acestea nu stiu cat de civilizat va merge dialogul.
Scuzati off-topicul! Purcedeti in continuare cu analizele pe text si cu judecatile de valoare!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ladyJ spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui arghirmonica
Kay cand m-am ocupat sa adun bani in dec 2008..(si ce memoria am ![]() Daca ai fi citit ce am scris acolo in mesajul disecat de unii si altii poate ti-ar fi atras atentia mesajul in sine |
![](help.gif)
Va rog, un pahar cu apa ca era sa lesin!
Cineva, oricine, sa-mi explice va rog relevanta mesajului de mai sus!!!
PS off topic: cum se numesc cei care ajuta o persoana aflata la nevoie si tin neaparat sa reaminteasca acest lucru de cate ori au ocazia?
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
am pus la polul opus pt ca yo stiu ![]() da ce este culmea...aia cu manele nu vin aici sa faca circus gen "jos verdi"...dar invers merge al dracului de bine. ca deh...daca ai deschis 2 carti si ai 3 diplome spiru in perete iti da si dreptul sa faci catalogari ca ala e de prost gust ... ![]() |
bai Guestus, ce naiba te-a apucat?
![](confused.gif)
Imi vine sa-ti propun sa mergi cu mine in parc sa impartim fluturasii de la topicul vecin
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
kay spune:
Arghirmonica, sunt sigura ca ti-am multumit ai atunci si iti multumesc si acum. Dar asta nu face obiectul discutiei de aici. Si eu am
strans si donat bani, haine, am ajutat sa traiasca multi copii ai caror parinti asculta si danseaza manele. Asta nu tine de ce muzica asculti, ci d ce fel de om esti. Cum si faptul ca eu nu am scos in evidenta si nu m-am simtit mai bine scotand in evifenta ce am facut si am dres. Pt ca nu obisnuiesc.
Obiectul amuzamentului meu il facea ironia lui inaioana pe lipsa grava a concordantei gramaticale din mesajul tau. Daca ai observa mai bine, nu m-am legat cu nimic de gramatica ta. Asa ca sa fi sanatoasa, iti multumesc inca odata pt faptul ca ai contribuit la ajutorul dat Soniei.
Da, recitind mesajul tau anterior observ cum scoti un bici fin ca sa ma atentionezi ca ar tb sa am grija ce zic pt ca tu ai ajutat-o pe Sonia. Era o discutie in care eu mi-am expus punctul de vedere civilizat, oar in lipsa de argumente tu ai aruncat asta. Am inghitit-o, iti multumesc.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Ca voi va faceti prieteni care scriu perfect cu 3 de FFF e f bine si f folositor...e ceva exceptional si yo guestus sint patruns. da pe cine intereseaza asta?
Bine ca nu sinteti nascuti in china unde exista 100 000 de caractere...acolo sa te vezi ce alegeri faci
Alexa Ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arghirmonica Kay cand m-am ocupat sa adun bani in dec 2008..(si ce memoria am ![]() Daca ai fi citit ce am scris acolo in mesajul disecat de unii si altii poate ti-ar fi atras atentia mesajul in sine |
![](icon_smile_8ball.gif)
inaioana spune:
Am gasit doua manele pentru a fluidiza transmiterea si primirea mesajului snobilor catre fanii genului mentionat. Le recomand cu caldura:
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel bai Guestus, ce naiba te-a apucat? ![]() Imi vine sa-ti propun sa mergi cu mine in parc sa impartim fluturasii de la topicul vecin ![]() |
linistea asta ma tulbura...trebuie haos.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
recunosc ca m-am distrat citind ca maneaua: "suparat sunt Doamne..." merge din plin la un chef. la un chef de bocitoare poate! .
imi aduc aminte de nunta prietenei mele...fost rockerita, devenita manelista prin alianta, am vazut ca e o moda ...
ea blonda, slabuta, finuta, delicata, intr-o rochita de mireasa in care parea o lebada....s-a unduit si buricat toata noaptea in stil manelesc. recunosc, am parasit incaperea (nu si nunta) cand nu am mai suportat tortura. prietena mea si gasha dansau de se rupeau pe o manea oribila, scarboasa, ceva cu "fa jegoaso..."
mi s-a facut greata instant.
ce mesaj imi transmit mie manelele: ca femeia este interesata numai de bani si ar face orice pentru ei, ca valorosi sunt numai oamenii cu bani, mertane, averi, ca femei adevarate sunt numai alea "valabile" cu "accesorii" pe masura....
daca voi ca femei sunteti multumite sa vedeti o astfel de caracterizare in aceste versuri....cine sunt eu sa ma bag? mie una mi se pare gretos sa vad cum un libidinos burdihanos plin de ghiuluri si lanturi mai groase ca ale cainelui din batatura, vomita intr-un microfon astfel de "versuri"
ina, sandra brown era o inocenta pe langa astia....
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"