eu nu ascult manele!
Raspunsuri - Pagina 11
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
si cum vrei sa-ti arat biletul de la opera/opereta/teatru? acum sunt la bucatarie fac clatite pentru fii'miu. ca nu mai scap de el. |
opera...ala merge.
faci poza cu telefonul si il pui la photo. si yo vad si spun apoi ca nu ai participat la concertul lui sorinel din germania.
cine are belet de aici la opera sa se ridice in picioare.
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
opera...ala merge. faci poza cu telefonul si il pui la photo. si yo vad si spun apoi ca nu ai participat la concertul lui sorinel din germania. cine are belet de aici la opera sa se ridice in picioare. |
eu deja sunt in picioare! si printre alte alergii, am si la manele alergie!
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyda Ala eu...ala eu...aratati-le pe rand nu toti odata ca s-a blocat subiectul. Dana |
cica sint plecate la cercul de muzica clasica
elyda spune:
Plecate CU CERCUL...am intalnit persoane care se strambau cand auzeau de manele," vai ce gen de muzica execrabil " si cand le suna telefonul racnea din toti rinichii adrian piticul minune sau vre-un salam ...de aur. Asa ca nu sunt sigura cati dintre cei/cele care sustin ca nu agreaza manelele , chiar spun adevarul.Ati fost atenti cum suna telefoanele pe strada ?
Dana
Deus spune:
No bun, am rezolvat-o si pe asta:-)
Va multumesc pentru opinii si va doresc o zi buna
Moderatori, daca nu va este cu suparare, va rog mutati subiectul acolo unde credeti de cuviinta]
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
denizel spune:
Eu cred ca subiectul trebuie mutat la Stiinta si Cercetare: s-a demonstrat stiintific ca nu exista girafa .
Allure spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
cica sint plecate la cercul de muzica clasica |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inaioana Eu vad subiectul ca un fel de "recunoasteti ca suntem toti fix la acelasi nivel si numai snobii nu recunosc ca asculta manele". |
Am dat o steluta acestui topic deoarece am aceeasi parere (ca cea citata). Nu ascult manele, la petrecerile si evenimentele la care merg NU se asculta manele, prietenii mei nu asculta manele.