LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dupa cateva zile in care Manole a fost asa de rau ca ne gandeam la eutanasie, de ieri are o revenire, reuseste sa se ridice singur sau cu ajutor si chiar sa iasa pe balcon. Stiu ca nu e ceva de durata si ca probabil e efectul perfuziei pe care i-a facut-o vetul duminica (dupa ce zacuse 3 zile fara sa se poata ridica) dar tot mai am macar o saptamana cu el, ca deja il vazusem mort Mi-e ciuda tare ca n-am reusit sa incercam Cantastimul ala, dracu' s-o ia de nebunie cu gripa porceasca, daca de-aia au sistat cantastimul!!

Sanatate lui Manole!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Multumim de urari fetelor !!!!!

Dam de !!!

Nu imi vine sa cred ca ZAMBARICI ARE 1 AN !!!!

Eu sunt libera astazi asa ca Sa inceapa petrecerea !!!

LA MULTI ANI FETITA MEA DRAGA !!!

Sa fii mereu vesela si fericita !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

O mie de ani fericiti impreuna va dorim

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Vazut poze cu Maia frumushica si vrednicutza! La voi rezista puzzle-ul? Ca eu toata ziua fac la el... si el tot dezmembrat prin camera este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Am vazut-o pe Maia. S-a schimbat mult mi se pare mie, adica a crescut si asta se vede.

Saby, de unde ati luat puzzle-ul ala atat de mare?

Ilinca, nici nu stiu ce sa iti zic legat de situatia cu Manole. Mi-e sa nu dau cu bata-n balta. Oricum sa stii ca ma gandesc la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

BIANCA, nu stiu exact ce ar trebuisa faca, dar mai aud si eu pe la fete, mai citesc prin reviste si imi dau seama ca eu nu am insistat la Ana cu multe chestii. Eu ii arat o data, de doua ori si gata. Atunci cand eram stresata am stat catva pe capul ei cu cartile alea cartonate si cu formele. Deja ma enervasem eu de "catelu, unde e catelu, ham-ham, cum face catelu?". Daca eram in locul ei pe bune de nu ma pocneam. Asa ca am lasat-o moale. O las sa treaca de la o juacrie la alta, daca ne cade in mana cartea ii mai arat, dar fara sa insist, daca nu ne cade f bine. Nu le-am mai deschis de cateva zile, ca am avut altele de facut: am iesit afara, unde e drept ca am admirat ceva catei "live", am iesit la Ikea, ne-am chinuit cate o ora sa adormim ca sa ne trezim in 30 de minute, am facut baie in cada mare, ne-am mai lovit si de cate o jucarie pe ici pe colo si am facut-o sa cante, etc. Dar de vreo saptamana chiar nu am mai facut nimic "organizat" cu ea. Nu stiu daca e bine sau rau, dar daca eu am obosit de "invatat", ma gandesc la ea.

GIANINA, noi am papat in deplasare in 2 moduri: chestii aduse de noi de acasa: iaurturi Humana (si astea fac rau la burtica?) sau gris Humana din ala cu vanilie sau keks; biscuiti, banana; chestii de la fata locului: paine/focaccia, MBS, supa crema de legume, pui la gratar cu legume sote, pui cu piure.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dupa cateva zile in care Manole a fost asa de rau ca ne gandeam la eutanasie, de ieri are o revenire, reuseste sa se ridice singur sau cu ajutor si chiar sa iasa pe balcon. Stiu ca nu e ceva de durata si ca probabil e efectul perfuziei pe care i-a facut-o vetul duminica (dupa ce zacuse 3 zile fara sa se poata ridica) dar tot mai am macar o saptamana cu el, ca deja il vazusem mort Mi-e ciuda tare ca n-am reusit sa incercam Cantastimul ala, dracu' s-o ia de nebunie cu gripa porceasca, daca de-aia au sistat cantastimul!!

Sanatate lui Manole!

si mult curaj

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, nu stiu exact ce ar trebuisa faca, dar mai aud si eu pe la fete, mai citesc prin reviste si imi dau seama ca eu nu am insistat la Ana cu multe chestii. Eu ii arat o data, de doua ori si gata. Atunci cand eram stresata am stat catva pe capul ei cu cartile alea cartonate si cu formele. Deja ma enervasem eu de "catelu, unde e catelu, ham-ham, cum face catelu?". Daca eram in locul ei pe bune de nu ma pocneam. Asa ca am lasat-o moale. O las sa treaca de la o juacrie la alta, daca ne cade in mana cartea ii mai arat, dar fara sa insist, daca nu ne cade f bine. Nu le-am mai deschis de cateva zile, ca am avut altele de facut: am iesit afara, unde e drept ca am admirat ceva catei "live", am iesit la Ikea, ne-am chinuit cate o ora sa adormim ca sa ne trezim in 30 de minute, am facut baie in cada mare, ne-am mai lovit si de cate o jucarie pe ici pe colo si am facut-o sa cante, etc. Dar de vreo saptamana chiar nu am mai facut nimic "organizat" cu ea. Nu stiu daca e bine sau rau, dar daca eu am obosit de "invatat", ma gandesc la ea.

GIANINA, noi am papat in deplasare in 2 moduri: chestii aduse de noi de acasa: iaurturi Humana (si astea fac rau la burtica?) sau gris Humana din ala cu vanilie sau keks; biscuiti, banana; chestii de la fata locului: paine/focaccia, MBS, supa crema de legume, pui la gratar cu legume sote, pui cu piure.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

pisik, de ce te stresezi pe tine si, implicit, copilul? chestiile alea pe care "trebuie" sa le faca, le face copilul singur, nu invatat de cineva. Poate ca mai mult o perturbezi cu "invatatul" asta. Lasa copilul sa descopere lumea inconjuratoare, tu pune-i doar la dispozitie tot ce-i trebuie ca sa fie stimulata, insa nu fi tu stimulul.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby
Hmmmm, si eu sunt cam panicata la capitolul bagat diverse in gura, mai ales ca noi suntem mare amatoare la molfait/ros cam tot ce ne pica in mana Am pus si noi cateva poze mai recente http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4403099181/Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisik -
multumesc mult, mi-ai dat idei cu masa (banuiesc ca un pic de sare in crema de legume n-o fi foc, la capitolul carne cu ceva mai avem de lucrat cu... "dimensiunea" mancarii ... dar sunt optimista); iauturile de la humana nu-i plac

noi cartile le studiem mai ales la masa; dam tacticos pagina cu pagina si eu povestesc, arat si "interpretez" ce-i acolo; la noi sunt mai ales pt a-i distrage atentia si a-i strecura linguritele cu mancare

a propo de invatat una-alta: eu tot insist sa-i arat/denumesc diverse lucruri prin casa iar la intrebarea unde-i tabloul micsunica se uita invariabil la veioza

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Vazut poze cu Maia frumushica si vrednicutza! La voi rezista puzzle-ul? Ca eu toata ziua fac la el... si el tot dezmembrat prin camera este...

Ooooo toata ziua facem si desfacem la el . E o adevarata placere sa-l rontaim, litera cu litera, cifra cu cifra...

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput