Timisoara, Impreuna! (168) Adieri de primavara

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ce faceti ?

Cand vopsiti ouale?
Ce bunatati pregatiti pentru Paste?
Mergeti la Inviere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor , cica de maine fetele nu mai vin la servici...asa ca va tzuc , sa aveti Paste cu bucurie si sa petreceti frumos!

Maine mi-s la cumparat de ale gurii si sambata bag bucatareala...si fara miel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu sunt Cody si am venit la fix, de iepuras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Yuuuyyy Cody cat esti de dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata buna

Silvana ce catel dulce aveti , imi vine sa-l smotocesc de numa'. cred ca Paul e f fericit ...
nu stiu care mai sunteti pe la servici, eu sunt , dar la 10 ne da drumul acasa .
noi vom petrece Pastele la arad la parinti, asa ca va urez de acum PASTE FERICIT! cu multa pace si bucurie!

Geta, mami de Alex

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! Multumesc de urarile facute de Florii Spiridusei, vroiam sa dau si eu o felie de tort, un suc, o atenite ...dar ... inca de pe la mijlocul saptamanii trecute ma cam incerca o raceala. Cine sa aiba insa timp de ea ? Serviciul - servici, pregatiri de Florii si Paste in toi, nici nu stiam cum trece ziua. Duminica am fost la casutza, a cam tras vantul rece pe acolo si seara m-am trezit cu temperatura 39. Luni m-am dus la dr de familie si ... pneumonie. Si utie asa mi-am petrecut saptamana in pat, cu antibiotice, febra, dureri musculare si o tuse ingrozitoare, plus teama ca daca nu scade si nu scade temperatura ajung la spital. Astazi practic e prima zi in care mi-e mai bine. La serviciu am impresia ca-s cam turati ca am lipsit zilele astea - banuiesc ca sunt multi binevoitori convinsi ca am tras chiulul inainte de Paste, casa e cu susul in jos - dezordine si mizerie cat cuprinde, pregatiri de Paste ce o sa mai apoc astazi si maine dar bine ca mi-e mai bine, ca tare rau mi-a fost.

Silva, super fain catzelul, o mie de pusi dulci pe botic si sa-l stapaniti sanatosi.

Dorisake, ce schimbari de culori prin par ai facut? Si ce excursie puneti la cale, pe unde?

Ana, de ce fara miel, nu-ti place gustul?

Geta, Paste fericit si tie si celor dragi ...

Dana, cum stai cu pregatirile?

Maria, cum va arata curea in plin inceput de primavara?

Azi e zi de post, asa ca fac cinste cu o salata si ceva sucuri proaspete

Va cu drag pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

Maria, cum va arata curtea in plin inceput de primavara?

Dana, cum arata zici?

Cu multeee papadii galbene ca soarele, cu magnolia inflorita cu un roz movaliu superb, cu zambilele si brandusele rasfatandu-se la soare, cu florile de cais curtate de albine galagioase, cu liliacul inmugurit si cu florile gata sa plezneasca catre lumina. Si cu o ghicica zglobie, vesela si tzopaitoare care le descopera pe toate pe rand si ni le arata victorios de parca ea le-a construit pe toate!

Am pregatit iepurasul cu toate fundele si accesoriile necesare, maine vopsim ouale si inca niste chestii hand made impreuna cu ea, strangem iarba si facem cosuletul si ma bucur mult ca anul asta facem amandoua Pastele impreuna, asta inseamna ca o sa fie casa plina din nou!
Abia asteptam reactia ei cand si-o gasi 'cosuletul' cu cadouri.
In ciuda lucrurilor (multe) care mai sunt de facut - avem timp pentru toate - ma bucur ca suntem sanatosi si asteptam Sfintele Pasti cu muuuuultaaaa bucurie in suflet!

Silvana , zmotocesc si eu virtual frumuseata si ma bucur ca s-a potrivit taman acuma sa-l primiti! Sa aveti grija de el si sa va aduca multe bucurii

mamica de Alexandra Ioana
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Geta, si eu merg la lucru azi Paste fericit!

Mogaldeata mica o dormit azi noapte ca valiza in gara, ma gandeam ca o sa planga fiind obisnuit cu cainii de la adapost si galagia de acolo. Fericire mare inclusiv pe sotu care azi noapte la 2, cand o venit de la munca, plimba catelu afara sa-si faca nevoile

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

silvana superb catelul chiar e frumos, imi place si mie mult

mariaa ma bucur pentru fericirea voastra

eu azi am bucatarit
-fursecuri in forme de iepurasi
-un tortulet cu ananas si piersici cu frisca
-baigli cu mac (de cozonac mi-e frica ... trebuie framantat cam mult si nu-s in star)
-drob din chestii de pui cu salata verde
-oua rosii binentele
-sunca fiarta cu oua
-grau fiert cu nuca macinata si miere

am avut ajutor de nadejde ... copilu

si ma mir ca ma ingras

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

eu acu am terminat de vopsit ouale si am pus la fiert sarmele, maine pun de o ciorba de perisoare, fac salata beauftica si o friptura de nu stiu inca ce cu cartofi pireu si hrean, iar ca praji ... habar nu am. Pentru duminica dimineata sunca fiarta, ridichi, ceapa verde, branza si oua rosii.
Dana, cum se face graul fiert cu miere si nuca?

Mergi la inceput